NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
161
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 567
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Megállnak 5 percre, mert a Texas oldalvonalnál üldögél a sérült Horns játékos, majd egy egyértelmű elkapásnál újra, majd vége a negyednek... Ennél több segítséget nehezen kaphatna a texasi védelem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
senki sem open, ki elkapná a lbadát? mihamarabb kell valami adjustment.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
meló miatt nem tudok a red riverre koncentrálni, szégyen 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
atyaisten micsoda ou visszahordás.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
Érdemes a többi kiemelt meccset is figyelni, 8:7-re vezet a Missouri és 7:0-ra a Maryland

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
OofA képelcsúszás sem mi vagyunk, az ESPN konkrétan így adja Amerikában is 😀 😀 😀Power issue van a stadionnál, nem nálunk van a gond.Elég problémás a Net4 online. Sokszor szétesik a kép. Másnál is van ez?nekem a stream-esnél is szét-szét esik. pont a fake puntnál is azt csinálta.
Shawn84
Ventura
shawnka
shawnka
Szerencsére a meccs brutál, micsoda kezdés

---
több mint 2 éve
őszitnén, kell ez az idoóta sportszerűtlen magaviselet penalty?
több mint 2 éve
ütős az oklahoma védelem. ewers szépen megdobta,
több mint 2 éve
A képelcsúszás sem mi vagyunk, az ESPN konkrétan így adja Amerikában is 😀 😀 😀Power issue van a stadionnál, nem nálunk van a gond.Elég problémás a Net4 online. Sokszor szétesik a kép. Másnál is van ez?nekem a stream-esnél is szét-szét esik. pont a fake puntnál is azt csinálta.
Shawn84
Ventura
shawnka
több mint 2 éve
Power issue van a stadionnál, nem nálunk van a gond.Elég problémás a Net4 online. Sokszor szétesik a kép. Másnál is van ez?nekem a stream-esnél is szét-szét esik. pont a fake puntnál is azt csinálta.
Shawn84
Ventura
több mint 2 éve
Elég problémás a Net4 online. Sokszor szétesik a kép. Másnál is van ez?nekem a stream-esnél is szét-szét esik. pont a fake puntnál is azt csinálta.
Shawn84
több mint 2 éve
Erős kezdés 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 2 éve
ember, helm még fogta is a labdát, erre fumble.
több mint 2 éve
Elég problémás a Net4 online. Sokszor szétesik a kép. Másnál is van ez?
több mint 2 éve
A védelem rögtön odatette magát az egyik oldalon, de így meg túl jó lett a field pozíció a td-hez 😊

---
több mint 2 éve
Ewers legszrabb dobása volt a szezonban, jött is a bünti.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
nfl draft prospect figyelő (texas):qb quinn ewers (projection, mid-1st round, no 5. qb)
te jatavion sanders (projection, late 1st round, no 2. te)
több mint 2 éve
Ahogy nézem, ezen a meccsen kívül ezt a stadiont másra már nem is nagyon használják.High schoolra meg bowl meccs van még itt
Kampman

---
több mint 2 éve
Ahogy nézem, ezen a meccsen kívül ezt a stadiont másra már nem is nagyon használják.
több mint 2 éve
élőben kellene már megnézni, van egy ilyen dédelgetett álmom. 😀COLLEGE GAMEDAY!a texas meccsre dobnál nekem egy stabil stream-et akár privátban
r.baggio
köszi előre is
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
A legstabilabb a net4+-os, de nyilván lesz majd youtube-os is, más streamet meg mindig innen vadászok: sportsurge.to/cfbstreamsCOLLEGE GAMEDAY!a texas meccsre dobnál nekem egy stabil stream-et akár privátban
r.baggio
köszi előre is
🤘 gaben 🤘

---
több mint 2 éve
COLLEGE GAMEDAY!a texas meccsre dobnál nekem egy stabil stream-et akár privátban
r.baggio
köszi előre is
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
COLLEGE GAMEDAY!Nem igazán mély a mai program, de ami kiemelt meccs, az most szinte mind különösen ajánlott.
Már a 18 órás trió remek startot ígér, a Red River Rivalry alapból kihagyhatatlan program, hát még mikor két veretlen csapat találkozik utolsó Big12-es idényében. Quinn Ewers és Dillon Gabriel egyaránt kiváló irányítók (bár utóbbival senki nem számol nfl prospectként), de szerintem a hangsúly ezúttal a védelmeken lesz, 50 alatti összpontszámot várok. Nem úgy az LSU mérkőzésén - az óriási meglepetésre veretlen Missourinál amúgy az elkapó Luther Burden III-t ajánlom mindenki figyelmébe -, a Tigrisek csatáját a louisianai gárdának vélhetően az ellenállhatatlan támadósorával kell megnyernie, a d#-re nem nagyon támaszkodhatnak. Még hibátlan a Maryland is, és bár Taulia Tagovailoa egyetemi szinten nagyon termeli a yardokat, az Ohio State egészen más szint (tavaly mondjuk majdnem megverték őket, azt közvetítettük is az arena4-en).
Szerencsére a pac12 networkhöz Európában van 0-24-es online youtube stream, így simán lehet nézni a 4-0-ás Wazzu Rose Bowlban tett látogatását 21 órától, szimultán a match4-es adással és az SEC-s rangadóval. A Clemson mondjuk csupán azért kerülhet képernyőre, mert nem volt jobb alternatíva, viszont a Texas A&M vs Alabama bárhogy is ér véget, rengeteg cikk születik majd róla, mert vagy Nick Saban nyugdíjba vonulásáról vagy Jimbo Fisher kirúgásáról erősödnek fel újra a pletykák.
Az éjszaka a Kentucky és a Louisville egy időben igyekszik respektet kivívni magának, egyelőre egyik program sincs komolyan véve, érthető módon, de egy hangos sikerrel egészen más megvilágításba kerülhetne a szezonjuk. A Michigan és a Minnesota az egyik kedvenc trófeámért vív meg (little brown jug), az ínyenceknek pedig a Fresno State @ Wyomingot ajánlom, amit nem véletlenül a FOX sugároz, 2023 eddigi két legjobb group of 5-os csapata mérkőzik meg egymással. A Fresno a Purdue-t és az Arizona State-et is legyőzte, a Wyoming meg a Texas Tech-et, ők csak a Texas ellen szenvedtek kis különbségű vereséget.

---
több mint 2 éve
youtu.be/7LFZCkC9YPk?si=GewjXhbeGTNQn_rYyoutu.be/BR009u6Derg?si=qFvnspKndxocpqC0

---