NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
73
13
2:15, Arena4
CFB követő 2024
4 feliratkozó
19 napja
Purdue-Northwestern OT.A VT @ Cuse is jó, a Vandy meg 10:7-re vezet a negyedik negyedre fordulva az Auburn ellen
Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 napja
Ward ezért nem kaphatja meg a Heismant, mert minden meccsre jut neki több ilyen brainfart is, egészen érthetetlen interception megint tőleJeanty 4 Heisman
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 napja
Purdue-Northwestern OT.Nem véletlenül lett ez a sickos committee game of the week.
19 napja
Ward ezért nem kaphatja meg a Heismant, mert minden meccsre jut neki több ilyen brainfart is, egészen érthetetlen interception megint tőle
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 napja
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre láttaNem volt mit előre látni mert kb 0 volt a kreativitás......minden kis apró nuansz őket segíti ès mèg mi is az ő kezükre játszunk...de ez Franklin, amikor tèt van akkor kuka az ember ha hasonló erőssègű ellenfél jön vagy kicsit erősebb.....a bravúr faktor nála 0 de sebaj itt lesz mèg X èvig milliókèrt, neki megèri....
Kampman
19 napja
Itt tényleg az lehet a kérdés, hogy az OSU vagy a Georgia a #2
19 napja
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre látta"Every Ohio State-Penn State game is the same game."
Kampman
A Penn State-nél meg csak a Miami nagyobb pretender
---
19 napja
Kampman
28 290
Ezt a 2. és 3. downt szerintem a Buckeyes előre látta
19 napja
Meg is èrdemeljük......
19 napja
Canes kezd elhúzni, újabb George TD
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
19 napja
Az Army pedig 8-0
---
19 napja
Illinois is először vezet ma
19 napja
Szánalmas az egèsz......mondtam 😕ez meg incomplete leszNa tudod mikor.... akkor aztán tènyleg no comment....
Löfli
dande2
Löfli
19 napja
Elmennek a franba tènyleg egèsz èvre való mák ami ma nekik összejön 😡😡😡😡😡😲😲😲
19 napja
mondtam 😕ez meg incomplete leszNa tudod mikor.... akkor aztán tènyleg no comment....
Löfli
dande2
19 napja
Akkor ez meg fumbli
19 napja
ez meg incomplete lesz
19 napja
Akkora elkapás volt a Duke-tól, hogy kicsúszott a számon egy "azt a rohadt", amit a másik szobában levő kislányom rögtön meg is ismételt 😀
---
19 napja
PSU MOMENTUM
19 napja
Jordan Moore forduló elkapása.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
19 napja
Ott is a Canes fordítás
19 napja
Penn State announces a record crowd at Beaver Stadium: 111,030.jó pár éve nézem már a college focit, de még mindig hidegrázósak az aerial shotok a stadionról
r.baggio
19 napja
Penn State announces a record crowd at Beaver Stadium: 111,030.
---