CFB követő 2024

4 feliratkozó

20 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 355 — no es importante
FRIDAY NIGHT LIGHTS

00:00 Georgia State @ UConn - CBSSN
00:30 South Florida @ Florida Atlantic - ESPN2
01:00 San Diego State @ Boise State - FS1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 620 — Kinek mit intézett a kormánya
Na azt mondjuk nem értem, hogy egy PSU-OSU hogy nem lett főműsoridős meccs....viszont ott lesz a SMU-Pitt, na ott nagyon kellene egy győzelem és aztán még Virginia, Clemson, Louisville, Boston C...de szép is lenne 😀
Klaci79
A FOX-nál a Big Noon a főműsoridő Big Ten meccseknél (ha a CBS adta volna 21:30-as kickoff, az NBC-é az esti sáv)
r.baggio
You mean 20:30, a héten már 17-kor kezd a nap, ne feledjétek
22 napja
Na azt mondjuk nem értem, hogy egy PSU-OSU hogy nem lett főműsoridős meccs....viszont ott lesz a SMU-Pitt, na ott nagyon kellene egy győzelem és aztán még Virginia, Clemson, Louisville, Boston C...de szép is lenne 😀
Klaci79
A FOX-nál a Big Noon a főműsoridő Big Ten meccseknél (ha a CBS adta volna 21:30-as kickoff, az NBC-é az esti sáv)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 219
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 620 — Kinek mit intézett a kormánya
24 napja
5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerni

---

"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.

Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."

r.baggio
És basszameg, erről a meccsről tényleg miért nem volt sok szó?
Most nézem a cndensed game-et, zseni
25 napja
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...
kapitnono
5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerni

---

"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.

Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."

---
25 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
46 sikeres passzal komoly dicsőség 😀
Felőlem védjed őket, aztán majd 50-0 val hazaküldi őket a Notre Dame a "komoly" rangadó után...
kapitnono
Te most csak trollkodsz ugye? De 17 pontos favorit lesz a Notre Dame, akkor házat-hazát rá! Ezt azért olvasd el előtte kérlek

www.espn.com/college-football/insider/story/_/id/41793368/ranking-college-football-unbeaten-teams-week-7-army-navy
r.baggio
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...

25 napja
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?

Hendrix
Rövid összefoglalót találtam csak róla, az elég fun volt.
25 napja
Hendrix Utah State Aggies 1 551
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
26 napja
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-t
zacknorb
Szerintem jogos volt amúgy, az sima taunting

---
26 napja
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-t
26 napja
A nincs upset napon szeretném megköszönni az LSU-nak, hogy azért csak ki tudtak kapni nagyon. Továbbá Will Rodgersnek, hogy úgy játszott, mint egy világtalan nyomorék.
26 napja
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 081 — Big Penix Energy
Amikor öt játékost is unnecessary roughness miatt kell büntetni

26 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 652 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez végül sima lett pedig Allar is kiesett.
26 napja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
martinez mekkora futás atyaég

26 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
mikor van óraátállítás? 😀
Löfli
megvót
26 napja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
LSU 100 méteres síkfutás TD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
26 napja
mikor van óraátállítás? 😀

Don't blink!
26 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 242 — Saturday Night Lights
Szenvedés, ahogy jósoltam.
Dzsokijuing
ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Ventura
Ez kevés lesz a tizenkettőben.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
na még egy onside kicket pls 😀
Löfli
kár érte 😕

---
26 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Dzsokijuing
ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
26 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 242 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
na még egy onside kicket pls 😀

Don't blink!
26 napja
Btw a UTSA 20 perccel a vége előtt 25 ponttal vezetett a Tulsa ellen, onnan kaptak ki 46:45-re

---