CFB követő 2024
4 feliratkozó
20 napja
FRIDAY NIGHT LIGHTS00:00 Georgia State @ UConn - CBSSN
00:30 South Florida @ Florida Atlantic - ESPN2
01:00 San Diego State @ Boise State - FS1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
You mean 20:30, a héten már 17-kor kezd a nap, ne feledjétekNa azt mondjuk nem értem, hogy egy PSU-OSU hogy nem lett főműsoridős meccs....viszont ott lesz a SMU-Pitt, na ott nagyon kellene egy győzelem és aztán még Virginia, Clemson, Louisville, Boston C...de szép is lenne 😀A FOX-nál a Big Noon a főműsoridő Big Ten meccseknél (ha a CBS adta volna 21:30-as kickoff, az NBC-é az esti sáv)
Klaci79
r.baggio
22 napja
Na azt mondjuk nem értem, hogy egy PSU-OSU hogy nem lett főműsoridős meccs....viszont ott lesz a SMU-Pitt, na ott nagyon kellene egy győzelem és aztán még Virginia, Clemson, Louisville, Boston C...de szép is lenne 😀A FOX-nál a Big Noon a főműsoridő Big Ten meccseknél (ha a CBS adta volna 21:30-as kickoff, az NBC-é az esti sáv)
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Klaci79
22 219
Na azt mondjuk nem értem, hogy egy PSU-OSU hogy nem lett főműsoridős meccs....viszont ott lesz a SMU-Pitt, na ott nagyon kellene egy győzelem és aztán még Virginia, Clemson, Louisville, Boston C...de szép is lenne 😀
23 napja
Eric Rivers had a MONSTER NIGHT for @FIUFootball. 295 total yards and 3 TDS🔥🔥 pic.twitter.com/KzxyB0WS5b
— CBS Sports College Football 🏈 (@CBSSportsCFB) October 30, 2024
24 napja
5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerniÉs basszameg, erről a meccsről tényleg miért nem volt sok szó?
---
"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.
Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."
r.baggio
Most nézem a cndensed game-et, zseni
25 napja
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerni
kapitnono
---
"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.
Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."
---
25 napja
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...46 sikeres passzal komoly dicsőség 😀Te most csak trollkodsz ugye? De 17 pontos favorit lesz a Notre Dame, akkor házat-hazát rá! Ezt azért olvasd el előtte kérlek
Felőlem védjed őket, aztán majd 50-0 val hazaküldi őket a Notre Dame a "komoly" rangadó után...
kapitnono
www.espn.com/college-football/insider/story/_/id/41793368/ranking-college-football-unbeaten-teams-week-7-army-navy
r.baggio
25 napja
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?Rövid összefoglalót találtam csak róla, az elég fun volt.
Hendrix
25 napja
Hendrix
1 551
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
26 napja
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-tSzerintem jogos volt amúgy, az sima taunting
zacknorb
---
26 napja
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-t
26 napja
A nincs upset napon szeretném megköszönni az LSU-nak, hogy azért csak ki tudtak kapni nagyon. Továbbá Will Rodgersnek, hogy úgy játszott, mint egy világtalan nyomorék.
26 napja
Amikor öt játékost is unnecessary roughness miatt kell büntetni26 napja
Akkor ez végül sima lett pedig Allar is kiesett.
26 napja
LSU 100 méteres síkfutás TD
26 napja
mikor van óraátállítás? 😀
26 napja
Ez kevés lesz a tizenkettőben.Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
na még egy onside kicket pls 😀kár érte 😕
Löfli
---
26 napja
Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
26 napja
Szenvedés, ahogy jósoltam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
na még egy onside kicket pls 😀
26 napja
Btw a UTSA 20 perccel a vége előtt 25 ponttal vezetett a Tulsa ellen, onnan kaptak ki 46:45-re
---