CFB követő 2024
4 feliratkozó
26 napja
3 int = 3 pont. nem jók a rájátszás menetelés esélyei. azért ennél többet kell lerakni az asztalra.Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
r.baggio
Szerkesztette: Ventura
26 napja
Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
nemtom, én most érkeztem 😊4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
26 napja
4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
26 napja
4.-re int, itt a vége
26 napja
3&20-ra... ez lehet sorsdöntő play lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
a 4. kísérletre értettem a mi oldalunkról tekintve, a bravúros passzt és elkapást nem vitatom. azt megelőzően például a flag ami megmentette a drive-ot (és megágyazott a szóban forgó TD-nek).és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
r.baggio
26 napja
Case in pointés már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
r.baggio
WHAT A THROW. WHAT A CATCH #SCTop10 | #2Turnt pic.twitter.com/ZYLC1xT6Mo
— #25 Vanderbilt Football (@VandyFootball) October 26, 2024
Talán a legszebb TD passz, amit valaha láttam
---
26 napja
és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.Lábon? Elképesztő passz volt ez Paviától
Ventura
---
26 napja
és már megint negyedik kísérletre lőjük lábon magunk.
26 napja
Isteni Diego! 😊 csak a hero ball
---
26 napja
De kiismerték a Vandy offense-t, szomorú. Ez a flag legalább megmentette a drive-ot
---
26 napja
hat pavia atletikussagan kivül nagyon nem látok lehetőséget a vanderbilt-nek. kivéve persze, ha ewers el nem adja ...Hát sorry, még egyelőre ez a meccs amiben van izgalombízzunk a Vanderbiltben: - (
r.baggio
Ventura
A BYU-ra akinek volt esze fogadott, ilyen könnyen se lehet megkétszerezni a pénzed
r.baggio
26 napja
Köszi Ewers!
---
26 napja
Hát sorry, még egyelőre ez a meccs amiben van izgalombízzunk a Vanderbiltben: - (
r.baggio
Ventura
A BYU-ra akinek volt esze fogadott, ilyen könnyen se lehet megkétszerezni a pénzed
---
26 napja
bízzunk a Vanderbiltben: - (
r.baggio
26 napja
elkezdődött a műsodik félidő, bízzunk a Vanderbiltbenwww.youtube.com/watch?v=Qj2WyCLYG6I
---
26 napja
már már dolphins szintü csere qb performance mizzoutól
26 napja
A Big Tenben egy upsetet éreztem mára és én a Wisconsinra tettem azon a meccsen, meglátjukEz ma egyre inkább úgy tűnik, hogy az a forduló mikor a vér elválik a víztől, sehol még kilátásban sincs nagyobb upset. A Mizzou az Ole Misshez hasonlóan nem is érdemelte meg a kiemelést, de durva reality checken megy át az Illinois is.Kíváncsi leszek nálunk a Badgers ellen mi lesz, ha ezt is hozzuk, akkor már "csak" az Buckeyes meg esetleg a Minny ami gondot kell, hogy jelentsen. Aztán a POban bármi lehet. De ahogy a topicunkban is jeleztem egyre kevèsbè tudok magunknak drukkolni a pedo ügyek kezelèse miatt amiben úgy JF sem áll a helyzet magaslatán.....
A big12 csoportmeccsek érdekes még jelenleg, csak hát ez édeskevés
r.baggio
dande2
---
26 napja
Drew Pyne-al nem lehet
26 napja
Ez ma egyre inkább úgy tűnik, hogy az a forduló mikor a vér elválik a víztől, sehol még kilátásban sincs nagyobb upset. A Mizzou az Ole Misshez hasonlóan nem is érdemelte meg a kiemelést, de durva reality checken megy át az Illinois is.Kíváncsi leszek nálunk a Badgers ellen mi lesz, ha ezt is hozzuk, akkor már "csak" az Buckeyes meg esetleg a Minny ami gondot kell, hogy jelentsen. Aztán a POban bármi lehet. De ahogy a topicunkban is jeleztem egyre kevèsbè tudok magunknak drukkolni a pedo ügyek kezelèse miatt amiben úgy JF sem áll a helyzet magaslatán.....
A big12 csoportmeccsek érdekes még jelenleg, csak hát ez édeskevés
r.baggio
26 napja
A Cal úgy bukta el az utolsó 4 meccsét, hogy -9 lett a pontkülönbség összesen.Rettentően sajnálom őket, legalább az FSU és a Miami ellen mindenképp győzelmet érdemeltek volna, de a Pitt és az NC State elleni is egy-egy kihagyott FG-n múlt
Ma alázzák az Oregon State-et.
zacknorb
---
26 napja
Ez ma egyre inkább úgy tűnik, hogy az a forduló mikor a vér elválik a víztől, sehol még kilátásban sincs nagyobb upset. A Mizzou az Ole Misshez hasonlóan nem is érdemelte meg a kiemelést, de durva reality checken megy át az Illinois is.A big12 csoportmeccsek érdekes még jelenleg, csak hát ez édeskevés
---
26 napja
A Cal úgy bukta el az utolsó 4 meccsét, hogy -9 lett a pontkülönbség összesen.Ma alázzák az Oregon State-et.