CFB követő 2024
4 feliratkozó
18 napja
Óriási meccs volt, mindenki nézze meg legalább az öf-ót!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 napja
Nagy nehezen behúzta a BYU, de ez a grafikon nagyon jól mutatja milyen őrült meccs volt18 napja
Koránkelőknek ajánlott az Okie State - BYU. 14-14 a félidőhöz közeledve, meglepetésre tartja magát a CowboysEz tényleg erős végjáték lesz, 28-21 BYU, de az Okie State a Red zone-ban.
dancogo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 napja
Koránkelőknek ajánlott az Okie State - BYU. 14-14 a félidőhöz közeledve, meglepetésre tartja magát a Cowboys
19 napja
BOB mezőnygóllal próbálkozott 14 pont hátrányban, 8 perccel a vége előtt...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 napja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Ezt se hittem volnál sohaKing of the garbage time
Legtöbb passzolt yard a héten
Spencer Petras, Utah State
zacknorb
---
23 napja
Most nézegetem a dolgokat, basszus, a végén az OSU OPI az elég durva fújás.
23 napja
A Vandy a Kentuckyn is átlépett, 4-2, és simán lehetett volna 6-0 is (akárcsak a Cincy)Jó hát ilyen alapon a Cal is 6-0, de ennek nem sok értelmét látom
zacknorb
---
23 napja
Elképesztő meccsek voltak megint, megkockáztatom NFL-ben kevés ilyen szórakoztató este van...és még mennyit nem tudtam élőben megnézni a párhuzamosság miatt.Nem győzöm ezt hangsúlyozni, aki megadja nfl szeretőként az esélyt az ncaa-nek, ez az idény garantáltan a rabjává teszi, persze aki a saját szórakozása ellen van vagy a szokások rabja, azzal nem lehet mit kezdeni.
Klaci79
---
23 napja
Klaci79
22 108
Eheti büszkeségem:Hosszabbítással: Pittsburgh Panthers @ 1.60
Pittsburgh Panthers - California Golden Bears
Hosszabbítással: Penn State Nittany Lions @ 1.57
USC Trojans - Penn State Nittany Lions
Hendikep - Hosszabbítással: Mississippi State Bulldogs +34.0 @ 1.92
Georgia Bulldogs - Mississippi State Bulldogs
Pontok száma - Hosszabbítással: Felett 53.5 @ 1.91
Oregon Ducks - Ohio State Buckeyes
Hosszabbítással: Iowa State Cyclones @ 1.63
West Virginia Mountaineers - Iowa State Cyclones
Oddsok:
15.02
16.70
Persze volt ami kapufa lett, köszönhetően a Syracuse és a NC State red zene bénázásának:
Hosszabbítással: Kansas State Wildcats @ 1.64
Colorado Buffaloes - Kansas State Wildcats
Hosszabbítással: Minnesota Golden Gophers @ 1.58
UCLA Bruins - Minnesota Golden Gophers
Pontok száma - Hosszabbítással: Felett 51.5 @ 1.91
North Carolina State Wolfpack - Syracuse Orange
Pontok száma - Hosszabbítással: Felett 54.5 @ 1.89
Oregon Ducks - Ohio State Buckeyes
A játékos összes Passing yardjainak száma Hosszabbítással: Nussmeier, Garrett - Felett 299.5 @ 1.63
LSU Tigers - Ole Miss Rebels
Elképesztő meccsek voltak megint, megkockáztatom NFL-ben kevés ilyen szórakoztató este van...és még mennyit nem tudtam élőben megnézni a párhuzamosság miatt.
24 napja
Jó gyenge meccse volt, ez csak rontotta az átlagát 😀😀 (irony)
24 napja
A Vandy a Kentuckyn is átlépett, 4-2, és simán lehetett volna 6-0 is (akárcsak a Cincy)
24 napja
Btw hétkor kezdődött a match4-en a Bama meccs ismétlése, érdemes bekapcsolódni!
---
24 napja
Úgy nèzem Zsen(t)i.megint 200 yard körül 😛
24 napja
Kész őrület, ami itt is megy, az éjjel soha nem érhet véget
---
24 napja
7 perccel a vége előtt három pontra feljött a Colorado!www.youtube.com/live/C3Cjy4j9mIs?si=7h1wll-VtAHuEyDd
---
24 napja
Klaci79
22 108
Mi meccs volt ez az Oregon-OSU....te jó ég
24 napja
Mióta a Bama meccsen kijelentettem, hogy az onside kickek kb sose sikerülnek, három sikeres kísérletet láttam három próbálkozásból (Gamecocks, Boilermakers, Ducks)
---
24 napja
ebből ma se lesz alvás 😊 szenzációs az éjszakai program, már a jövő hétre készülődve tv-re kitettem a Florida @ Tennessee meccset, laptopon meg mindjárt kezdődik az Ohio State @ Oregon szuperrangadó!Mindkettő mérkőzés hihetetlen a maga módján, a BIg Ten derbi minden várakozást felülmúl, míg a Tennessee offense egyszerűen eltűnt, 6:0 volt a szünetben ellenük az Arkansas javára múlt héten, most 30 perc után 3:0-ra vezet a Florida
r.baggio
---
24 napja
ebből ma se lesz alvás 😊 szenzációs az éjszakai program, már a jövő hétre készülődve tv-re kitettem a Florida @ Tennessee meccset, laptopon meg mindjárt kezdődik az Ohio State @ Oregon szuperrangadó!
---
24 napja
Lincoln Riley ezt a meccset se teszi ki az ablakba
---
24 napja
Csak kiszenvedtük 😛