CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Nem a futás ellen vagyok, ám szemmel láthat, hogy nem fog menni, s ugyanaz van erőltetve. Az offense otthon maradt. Quinn botrányos a múlt heti vissyatérése óta. Nyilván így a védelem sem lesz sokáig ellenfél a bulldogs-nak.Futni kell, hogy működjön a passzjáték, lásd Alabama-Tennesseemásodik int-et szerezzük. jó lenne ha az offense is összekapná magát.ez nem a mi mérkőzésünk lesz. a gerogia feladta a leckét, de sarkisian is mit erőlteti a futást ennyire, mikor látszik, hogy a bulldogs DL megnyeri?
Ventura
Ventura
De ez eddig tényleg botrányos a Hornstól
r.baggio
1 hónapja
Futni kell, hogy működjön a passzjáték, lásd Alabama-Tennesseemásodik int-et szerezzük. jó lenne ha az offense is összekapná magát.ez nem a mi mérkőzésünk lesz. a gerogia feladta a leckét, de sarkisian is mit erőlteti a futást ennyire, mikor látszik, hogy a bulldogs DL megnyeri?
Ventura
Ventura
De ez eddig tényleg botrányos a Hornstól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
második int-et szerezzük. jó lenne ha az offense is összekapná magát.ez nem a mi mérkőzésünk lesz. a gerogia feladta a leckét, de sarkisian is mit erőlteti a futást ennyire, mikor látszik, hogy a bulldogs DL megnyeri?
Ventura
1 hónapja
második int-et szerezzük. jó lenne ha az offense is összekapná magát.
1 hónapja
na végre kezdtünk. azt hittem már sosem jön el a pillanat. : D
1 hónapja
Az extázis elmaradt, de fieszta lett a végénKözben meg a Michigan és a USC is kikapott
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
1960 óta először az Army ÉS a Navy is az AP top 25-ben... hatalmas meccsre van kilátás dec. 14-én!Akarod írni 7-én
warr_b
---
1 hónapja
1960 óta először az Army ÉS a Navy is az AP top 25-ben... hatalmas meccsre van kilátás dec. 14-én!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Balfaszok
1 hónapja
Ne basszál föl 😄Spanom szerint Nb3ba még olcsóbb lesz minden😅Az igen. Jövőre is fogsz? 😄Jó, de én vettem bérletet.Perverz vagy, én már online se nézem ezt a fost... az nb3 is jobbsn érdekel. Közben egyenlít a VolsNageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
zacknorb
warr_b
Amúgy az Illinois is komolyan tolja. Meg a Colorado
zacknorb
Fuhh de gyatra ez a meccs.
warr_b
Amúgy az a baj hogy a stadionnal szemben lakom, so könnyű odamenni.
Bérletet is így vettem, hogy kitaláltam és átsétáltam.
zacknorb
Jahh, én is laktam két utcára onnét, Angyalföld a hely, yeah
1 hónapja
Elég random lett az ODU meccs vége, lepörgethettük volna az órát de helyette bevittük TD-re (2 labdabirtoklásnyi lett így a difi 1:20al vége előtt), utána majdnem kaptunk egy kick return TD-t, majd első playre az előtte 4.re TD-t engedő DB-nk szedett egy sport center highlight-os 1 kezes picket 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
1 hónapja
Spanom szerint Nb3ba még olcsóbb lesz minden😅Az igen. Jövőre is fogsz? 😄Jó, de én vettem bérletet.Perverz vagy, én már online se nézem ezt a fost... az nb3 is jobbsn érdekel. Közben egyenlít a VolsNageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
Amúgy az a baj hogy a stadionnal szemben lakom, so könnyű odamenni.
Bérletet is így vettem, hogy kitaláltam és átsétáltam.
1 hónapja
Az igen. Jövőre is fogsz? 😄Jó, de én vettem bérletet.Perverz vagy, én már online se nézem ezt a fost... az nb3 is jobbsn érdekel. Közben egyenlít a VolsNageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
zacknorb
warr_b
zacknorb
1 hónapja
Jó, de én vettem bérletet.Perverz vagy, én már online se nézem ezt a fost... az nb3 is jobbsn érdekel. Közben egyenlít a VolsNageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
zacknorb
warr_b
1 hónapja
Perverz vagy, én már online se nézem ezt a fost... az nb3 is jobbsn érdekel. Közben egyenlít a VolsNageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
zacknorb
1 hónapja
csak sikerült egyenlíteni
1 hónapja
Nageci, akkor megint egyedül megyek, 2 sörrel meg egy pereccel.sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
Löfli
Csak ne vegyek sálat.
1 hónapja
sajna nem, melóba kell mennem 😕 vissza is adom az ultra-jelvényemetAmúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
warr_b
1 hónapja
Amúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Löfli biztos.
Ki jön?
zacknorb
1 hónapja
Amúgy ez a SEC derby jól felkészít a holnapi Vasas-BVSC-re.Ki jön?
1 hónapja
Hátha lesz valami javulás a második félidőre...és ezek a liga tetejébe tartoznakHát nem egy acélos színvonalNah, hazaértem sörözésből, asszony meg a gyerrkek már alszanak, látom Bama-Vols megy a tévéven, hajrá 🙂Megy? Inkább akadozik…vagy botladozik
warr_b
Klaci79
warr_b
Kúrfürst briareos
Mondjuk vmi brainfart kickoff return td kezdésnek 😄
1 hónapja
Ehhez még annyit, hogy az SEC-ben évek óta ez megy, minden csapatot túlértékelnek, aztán mikor egymás ellen gyűjtögetik a top15-ös győzelmeket, akkor meg lehet arra hivatkozni, hogy milyen kemény is a menetrendjük, bullshitDe hogy ne csak a konfra hegyezzem ki, az is röhej, hogy a Tennessee 11., a Vanderbilt meg nem kiemelt
---
1 hónapja
és ezek a liga tetejébe tartoznakEzért gyűlölöm a kiemeléseket, mert name recognition, semmi más
Kúrfürst briareos
A Tennessee-nem semmi köze nem volt eddig se a top15-höz, a Bama is so-so, de ott inkább csak az egyéni hibák vetik vissza a csapatot (bár abból van bőven)
---
1 hónapja
Klaci79
22 220
Jó, azért a vedelmek is…az mondjuk látszik.és ezek a liga tetejébe tartoznakHát nem egy acélos színvonalNah, hazaértem sörözésből, asszony meg a gyerrkek már alszanak, látom Bama-Vols megy a tévéven, hajrá 🙂Megy? Inkább akadozik…vagy botladozik
warr_b
Klaci79
warr_b
Kúrfürst briareos