CFB követő 2024

6 feliratkozó

11 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
btw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszaka

bejelentés hamarosan
r.baggio
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0101%2Fr1433687_1296x729_16-9.jpg
Superdome gets security sweep after truck attack
The Caesars Superdome in New Orleans was on lockdown for security sweeps ahead of Wednesday's Sugar Bowl after a pickup truck plowed into a New Year's crowd about a mile away, killing at least 15 people and injuring dozens.

Elvileg fel sem merült hogy elhalasztják

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 285 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A kis speedy Gonzales....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nézem vissza a hajnali meccset. Warren TD után gondolkozom, amúgy elnézném Broncos mezben.
15 mp-re rá Baggio mondja: A mock draftok szerint a Broncos szurkolók ismerkedhetnek meg vele 😊
Heisman nádor
Vagy a Colts fanok
shagi0206
Az attól függ, tud-e 9.70 feletti RAS számot produkálni (már ha Ballard marad a GM). 😀

Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 121 — no es importante
btw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszaka

bejelentés hamarosan

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez bántóan könnyű volt. Azért hajrá Sundevils!
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
55 yard Golden elkapasra tippeltem…54 jött az első játékból 🤣🤣🤣
11 hónapja
De legalább nem nullázzák le őket!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát ez elég impresszív nyitás.
És megint rájöttem, hogy nekem Bolden a kedvenc Longhorns WR-em

Poloska vagyok.
11 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Ez is elég sima meccs lesz...

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
A stadionban ülve kicsit talán be lennék szarva, ha azt látnám, hogy egy drótkötéllel tartott tehén lebeg a fejem felett.

11 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Nem hiszem el. Ingyen adjuk a teruletet.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

11 hónapja
Ezt hogy tudta elrúgni a punter? Zseni

---
11 hónapja
remélem azért fogunk veszíteni mert ilyen hibákat vétünk...

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

11 hónapja
🤘🏼

11 hónapja
COLLEGE GAMEDAY!

Most hajrá Arizona State, de a legfontosabb, hogy három jó meccsünk legyen. Éljen a college football!

---
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Texas right tackle Cameron Williams is unlikely to play today for the Longhorns, per ESPN sources. He’s dealing with a right knee sprain and has been limited. Look for redshirt freshman Trevor Goosby to get the start at right tackle.

Poloska vagyok.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 285 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jeanty veszített most az draft értékéből

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Nézem vissza a hajnali meccset. Warren TD után gondolkozom, amúgy elnézném Broncos mezben.
15 mp-re rá Baggio mondja: A mock draftok szerint a Broncos szurkolók ismerkedhetnek meg vele 😊
Heisman nádor
Vagy a Colts fanok
11 hónapja
 net4.network4.hu/press/maratoni-amerikaifutball-kozvetitessel-inditjuk-az-evet/

---
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak ott van 🥳 nem gondoltam volna 🤗
dande2
Ne már, hogy nem gondoltad volna 😀
Ok voltak pillanatok, amikor elveszett a fókusz, de összességében ez úgy sem forgott veszélyben egy percig sem, hogy Allart próbálták játszatni, de úgy látszik ebben a csapatban képtelenek egy normális irányítót kinevelni. És még a legjobb védő egy félidőt sem volt pályán...a következő viszont szinte reménytelen ezzel a QB teljesítménnyel..márpedig sajnos mitől lenne jobb?!
Klaci79
Tènyleg nem gondoltam volna pontosan a fókuszt vesztett pillanatok miatt, azt hittem több lesz belőle illetve nem bíztam benne hogy Jeantyt ennyire megfogjuk. Az a durva hogy egyèbkènt Allar mèg így is jobb mint pl Clifford bármikor vagy a többi. Mèg McShorleyt kedveltem jobban mert benne legalább megvolt a finesz időnként. Egy èvig mèg nèzhetjük Allart is, pedig ha lett volna esze most jön a draftra 😏
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
dande2
Ne már, hogy nem gondoltad volna 😀
Ok voltak pillanatok, amikor elveszett a fókusz, de összességében ez úgy sem forgott veszélyben egy percig sem, hogy Allart próbálták játszatni, de úgy látszik ebben a csapatban képtelenek egy normális irányítót kinevelni. És még a legjobb védő egy félidőt sem volt pályán...a következő viszont szinte reménytelen ezzel a QB teljesítménnyel..márpedig sajnos mitől lenne jobb?!
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mire hazaérek, már felesleges lesz benyomni a streamet 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
11 hónapja
Akkor gyerünk a lezárásèrt