CFB követő 2024
4 feliratkozó
24 napja
Pazar Beck TD passz, ez a meccs jó választás lesz
24 napja
Eaststream faszaSajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
Klaci79
22 107
áh...maradok szerintem Pennsylvania szebbik felén...a Pitt egész jól megy, pedig a California sem rossz. Mendoza alig tud hibázni. De azért nyerjetek, elég a végén vezetni 😉Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2
24 napja
Klaci79
22 107
a Georgia-MSU meccsen éreztem, hogy az a 34 pont nincs közte, amit a fogadóirodák gondoltak.
24 napja
Na, átkapcsoltam a Bulldogs derbyre este elég szép Mississippi State TD
24 napja
Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
24 napja
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.Átvettèk az Eagles játèkksoktól a missed tackle playbúkot olyan tetszetős 😏 PA nèmely felèn ez így dívik 🤪 illetve Manny Diaz bácsi is Fándzsi papát utánozza 🙈
ANYÁD
zacknorb
24 napja
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.ANYÁD
24 napja
Klaci79
22 107
majd újabb fumble...kapcsolok is el, mielőtt lemészárolják őket
24 napja
És ez is fumble lesz
24 napja
Klaci79
22 107
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!nem hiszed el...én is átkapcsoltam, egyből fumbli és TD...😀
Löfli
nagyon érezzük ezt a Texast
24 napja
eldőlt?
24 napja
ennyi volt a red river, meg is érdemli a sooners, ilyen game plannel nem lehet meccset nyerniaz Arizona @ BYU-t tudom ajánlani helyette
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
És még fumbli is a Soonersnél
24 napja
enyhén mákos TD
24 napja
egészen szánalmas, amit az oklahomai OC művel játékhívás címen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Klaci79
22 107
ha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
24 napja
Thanks!Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasza red riveren? a texasi LT Kelvin Banks Jr.
Janek
r.baggio
Nem néz ki rosszul igaz nincs nehéz dolga
24 napja
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
---
24 napja
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!
24 napja
Csak sikerült egy Longhorns 1st down
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
24 napja
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔
24 napja
ja visszanézve ez touchback lett volna, csak a play után írták többen twitterenNekem teljesen úgy tűnt, mint ha a lendület vitte volna be.Ahogy a védő még elindult az end zone-ból, hátha csinál egy fumble-t, az megint egy igazi "football IQ move" volt.Ha letérdel az end zone-ban akkor safety
Kampman
r.baggio
Kampman
Bernardtól volt hülyeség TD-t szerezni, de mi legalább jobban jártunk vele
A Texas pedig az idény során először hátrányban, már csak az Indiana és Army ellen nem vezetett senki
Szerkesztette: r.baggio
---
24 napja
Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasza red riveren? a texasi LT Kelvin Banks Jr.
Janek
---