CFB követő 2024
4 feliratkozó
1 hónapja
Let's go Vols! Igaz hang nélkül kell egyelőre néznem 😅
1 hónapja
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...21:50 a hivatalos kezdés, szerencsére még nem maradtunk le semmiről
Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Na találtam egyet. De egyèbkènt ezt továbbra is hülyesègnek tartom hogy elvesznek egy időkèrèst ha vki láthatóan tènyleg megsèrült....
1 hónapja
Klaci79
22 220
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
1 hónapja
Klaci79
22 220
Tegye fel a kezét aki azt gondolta, hogy az Auburn a 14 pontos vezetést is elronthatja!1 hónapja
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!Életben a mixem!
Klaci79
1 hónapja
21:45 a hivatalos kickoff a Tennessee - Alabama meccsen, ugyanúgy Kovács Mátéval közvetítjük majd, ahogy a múlt hetitEltolták 21:50-re
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kampman
28 290
Már elnézést, de koppintaszÉn meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukábaI love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb
Kampman
r.baggio
1 hónapja
Kampman
28 290
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!Vezet is a Tigers, de a Tigernsek még van ideje fordítani.
Klaci79
1 hónapja
Én meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukábaI love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Akkor ez eldőlt sajna csak az egyiknek lett meg 🥴
1 hónapja
Martinez, ball game
1 hónapja
Klaci79
22 220
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!
1 hónapja
Kampman
28 290
I love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
zacknorb
1 hónapja
I love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.
1 hónapja
Szerintem is incompleteMint Lamar Heisman-szezonjában, az ACC védelmek csak azért vannak, hogy Wardot a trófeához segítsék😀 😀
r.baggio
Ez így is működik?
De ez incomplete lesz szerintem
r.baggio
Prime iktriad amúgy kérdésekkel is tudott jynxelni
1 hónapja
szerintem is incomplete
1 hónapja
Mint Lamar Heisman-szezonjában, az ACC védelmek csak azért vannak, hogy Wardot a trófeához segítsék😀 😀
r.baggio
Ez így is működik?
De ez incomplete lesz szerintem
Szerkesztette: r.baggio
---
1 hónapja
Mint Lamar Heisman-szezonjában, az ACC védelmek csak azért vannak, hogy Wardot a trófeához segítsék
---
1 hónapja
Zsír, 5-2, bár most lesz még durva, egy bowl azért csak leesik már.
1 hónapja
Wife: Why does the coach have his shirt off?
— Nick Wize (@iAmNickWize) October 19, 2024
Me: That was a fan CFB fans are crazy
Wife: Why does he have a headset
Me: college football fans are crazy
Wife: is that a Waffle House menu?
Me: college football fans are crazy, that’s why I love college football . pic.twitter.com/5WMjFvCKKW
---
1 hónapja
Magabiztos győzelem, a Penn State majd egy nagyon más szint lesz.Nekünk is, azèrt rangadó az mindig rangadó
Kampman
1 hónapja
52-52 jó lesz 😛