CFB követő 2024
4 feliratkozó
24 napja
Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀Remélem nem Milroera gondolsz 😁
Klaci79
24 napja
Erre ez 😂 mondom én hogy chokerek 😁Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
zacknorb
24 napja
Klaci79
22 107
Halkan jegyzem meg...az idei No2 QB 😀
24 napja
Milroe INT 😀d
24 napja
Erre pick, lolA faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
kapitnono
24 napja
A faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀Úgyis elchokerkedik mint kb mindig
zacknorb
24 napja
Klaci79
22 107
A Rutgers hogy lehetett favorit Vegasnál?nem tudom, de jól jött a mixembe 😀
warr_b
24 napja
A Rutgers hogy lehetett favorit Vegasnál?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
A faszok eddig tényleg játszanak támadásban a Bama ellen 😀
24 napja
Nem olyan régóta nézek egyetemi focit rendszeresen, de ilyen rossz Bamára nem emlékszem...2007 😀
Klaci79
Imádom ezt a meccset
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Klaci79
22 107
és még a fg-t is berúgják
24 napja
Ekkora agyfaszt ami a safety óta van itt
24 napja
Klaci79
22 107
Nem olyan régóta nézek egyetemi focit rendszeresen, de ilyen rossz Bamára nem emlékszem...
24 napja
This is not a drill!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Klaci79
22 107
Ez a Bama védekezés a legcsúnyább pittsburghi időket idézte 4&9-re.
24 napja
Klaci79
22 107
Azèrt megint egy hètvègèn kb minden USC-PSU Red river rivaly Oregon-Buckayes....😏Pitt-California...már elnézést 😀
dande2
24 napja
és két play-jel az INT után, már vezet is a Clemson, vissza a UNC meccsreDiszlájk, match4
Löfli
---
24 napja
Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.Egy perc alatt fordított a Clemson.
Remélem, hazaérek a Red River második felére, mindenesetre Texas pólóban megyek koncertre 😊
Dzsokijuing
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
és két play-jel az INT után, már vezet is a Clemson, vissza a UNC meccsre
24 napja
Klaci79
22 107
Elnézést előre is, de ez a SC QB jól el tudja adni magát ezekkel a menekülésekkel...az életéért fut szegény.
24 napja
Kula és Csókolom az A38-on!Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.már egyenlő 😛 milyen koncert? én Platonra megyek
Remélem, hazaérek a Red River második felére, mindenesetre Texas pólóban megyek koncertre 😊
Dzsokijuing
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.már egyenlő 😛 milyen koncert? én Platonra megyek
Dzsokijuing
24 napja
Klaci79
22 107
kifejezetten idegesítő, hogy ilyen meccsek vannak egy időben 😕