CFB követő 2024

4 feliratkozó

1 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Let's go Vols!

Igaz hang nélkül kell egyelőre néznem 😅

1 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...
Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
Klaci79
21:50 a hivatalos kezdés, szerencsére még nem maradtunk le semmiről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na találtam egyet. De egyèbkènt ezt továbbra is hülyesègnek tartom hogy elvesznek egy időkèrèst ha vki láthatóan tènyleg megsèrült....
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Na idén mig nem néztem élőben ND meccset, itt az idő...de jó volt ez a Mizzou-Auburn...nem volt magas színvonal, de legalább küzdelmes volt...
Már várom a TV meccset is, de úgy látom Robiék nem akarnak dolgozni ma este 😀
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként nem èrnè meg, hogy minden meccsnek legyen egy hivatalos YouTube streamje? ??

Erre most megy el a Miami meccsè ahogy beírom 😁😁😁😁

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
Tegye fel a kezét aki azt gondolta, hogy az Auburn a 14 pontos vezetést is elronthatja!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 629 — Kinek mit intézett a kormánya
Auburn-Mizzou meccsen is óriási a végjáték!!!
Klaci79
Életben a mixem!
1 hónapja
21:45 a hivatalos kickoff a Tennessee - Alabama meccsen, ugyanúgy Kovács Mátéval közvetítjük majd, ahogy a múlt hetit
r.baggio
Eltolták 21:50-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
I love modern technológia, hogy a 105ösön is lehet mobilon nézni.
zacknorb
2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
Kampman
Én meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukába
r.baggio
Már elnézést, de koppintasz

1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 376
 www.youtube.com/watch?v=za5wwChsCwg

1 hónapja
Klaci79
Vezet is a Tigers, de a Tigernsek még van ideje fordítani.
1 hónapja
zacknorb
2010-ben egy az Astoriás metrómegállóba kirakott, ingyen használható számítógépen néztem meg egy MNF végeredményét kora hajnalban 😀
Kampman
Én meg annyira konzervatív vagyok, hogy egy Louisville-Rutgers meccsen olvastam el Ayn Rand Atlasz vállat von könyvét, melynek a vége annyira felcseszett, hogy ott helyben kidobtam a kukába

Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja
Akkor ez eldőlt sajna csak az egyiknek lett meg 🥴
1 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Martinez, ball game

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
1 hónapja
1 hónapja
zacknorb
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 629 — Kinek mit intézett a kormánya
1 hónapja
Mint Lamar Heisman-szezonjában, az ACC védelmek csak azért vannak, hogy Wardot a trófeához segítsék
r.baggio
😀 😀
Ez így is működik?

De ez incomplete lesz szerintem
r.baggio
Szerintem is incomplete
Prime iktriad amúgy kérdésekkel is tudott jynxelni
1 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szerintem is incomplete

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
1 hónapja
Mint Lamar Heisman-szezonjában, az ACC védelmek csak azért vannak, hogy Wardot a trófeához segítsék
r.baggio
😀 😀
Ez így is működik?

De ez incomplete lesz szerintem

Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja

---
1 hónapja
Zsír, 5-2, bár most lesz még durva, egy bowl azért csak leesik már.
1 hónapja

---
1 hónapja
Magabiztos győzelem, a Penn State majd egy nagyon más szint lesz.
Kampman
Nekünk is, azèrt rangadó az mindig rangadó
1 hónapja
52-52 jó lesz 😛