CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Végre valami.
11 hónapja
Az beszédes, ha fedett pályán 52 yardos FG-t nem tudnak megpróbálniwww.si.com/college-football/kenny-dillingham-apologizes-for-criticizing-kicker-after-loss-cincinnati
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Official: The Sugar Bowl announced the game has been delayed 24 hours, and will kick off at 8:45 PM ET tomorrow, January 2nd.A start time marad
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ennyi amatőr hibával nehéz meccsben maradni.
11 hónapja
a texas offense is hozzászólhatna.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
A beléptetés se 10 perc ennyi nézőnél, szerintem ha átütemezés lenne, akkor azt már kihirdették volna.Scary FBI update on the situation in New Orleans:
Vitézlő Titoknok tomz
"An ISIS flag was located in the vehicle ... Weapons and a potential IED were located in the subject’s vehicle. Other potential IEDs were also located in the French Quarter."
a legfrissebb hírek szerint csütörtök estére átmozgatják a meccset
r.baggio
Tonight’s Sugar Bowl @CFBPlayoff quarterfinal b/w Georgia & Notre Dame officially has been moved to Thursday night #cfbplayoff
— Brett McMurphy (@Brett_McMurphy) January 1, 2025
Mostmár találtam én is ilyet a hivatalos oldalakon

11 hónapja
Tonight’s Sugar Bowl @CFBPlayoff
quarterfinal b/w Georgia & Notre Dame officially has been moved to Thursday night #cfbplayoff

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Fúbaszki, bolond világ... :o
11 hónapja
A beléptetés se 10 perc ennyi nézőnél, szerintem ha átütemezés lenne, akkor azt már kihirdették volna.Scary FBI update on the situation in New Orleans:
Vitézlő Titoknok tomz
"An ISIS flag was located in the vehicle ... Weapons and a potential IED were located in the subject’s vehicle. Other potential IEDs were also located in the French Quarter."
a legfrissebb hírek szerint csütörtök estére átmozgatják a meccset

---
11 hónapja
Leavitt üvöltözik az elkapóival, Skattebo ellöki a falemberét, micsoda összhang van az ASU-nál...

---
11 hónapja
A beléptetés se 10 perc ennyi nézőnél, szerintem ha átütemezés lenne, akkor azt már kihirdették volna.
11 hónapja
Pár óra és meccs, szerintem ha komolyan gondolnák a halasztást a csapatoknak minimum szóltak volna, onnan meg valaki már kiszivárogtatta volna.Utolsó sorokban ott van hogy ezeket sehol nem erősítették meg, azóta is keresem hivatalos oldalakon de egy szót nem írnak hogy lenne halasztás.a helyi NBC írta, ezért vette át számos oldal, de azóta több helyen megcáfolták már, ekézik is most őket sokan
kapitnono
de hamarosan lesz hivatalos bejelentés is, hogy pontosan mi a helyzet
r.baggio

11 hónapja
Utolsó sorokban ott van hogy ezeket sehol nem erősítették meg, azóta is keresem hivatalos oldalakon de egy szót nem írnak hogy lenne halasztás.a helyi NBC írta, ezért vette át számos oldal, de azóta több helyen megcáfolták már, ekézik is most őket sokan
kapitnono
de hamarosan lesz hivatalos bejelentés is, hogy pontosan mi a helyzet

---
11 hónapja
Utolsó sorokban ott van hogy ezeket sehol nem erősítették meg, azóta is keresem hivatalos oldalakon de egy szót nem írnak hogy lenne halasztás.persze ezt mondták rögtön ,de azóta már máshogy áll a helyzetbtw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszakawww.espn.com/college-football/story/_/id/43247592/police-aware-sugar-bowl-safety-truck-attack-kills-10
bejelentés hamarosan
r.baggio
Elvileg fel sem merült hogy elhalasztják
kapitnono
www.si.com/college/georgia/football/report-sugar-bowl-game-postponed-following-bourbon-street-attack-01jghdeghnv3
r.baggio

11 hónapja
lehet érdemes inkább egy taktikai alvást tolni az éjjeli dupla előtt?minjdáért vége a szezonnak. élvezd még a hátralevő időt mielőtt jön a hosszú offseason. : - )
törölt kristof
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
11 hónapja
lehet érdemes inkább egy taktikai alvást tolni az éjjeli dupla előtt?Aztán nehogy "csak" egy Ohio State - Oregon legyen belőle.
törölt kristof
11 hónapja
uhh, nem olvastam ma híreket. komoly.persze ezt mondták rögtön ,de azóta már máshogy áll a helyzetbtw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszakawww.espn.com/college-football/story/_/id/43247592/police-aware-sugar-bowl-safety-truck-attack-kills-10
bejelentés hamarosan
r.baggio
kapitnono
www.si.com/college/georgia/football/report-sugar-bowl-game-postponed-following-bourbon-street-attack-01jghdeghnv3
r.baggio
11 hónapja
.@LauraRutledge joined College GameDay early Wednesday afternoon to report from New Orleans on where things currently stand with the Allstate Sugar Bowl after the events that took place early on New Year's Day.
— ESPN College Football (@ESPNCFB) January 1, 2025
(via @CollegeGameDaypic.twitter.com/MoEOCcm8Ex
Poloska vagyok.
11 hónapja
persze ezt mondták rögtön ,de azóta már máshogy áll a helyzetbtw a New Orleans-i tragédia miatt van rá esély, hogy a Sugar Bowlt nem rendezik meg ma éjszakawww.espn.com/college-football/story/_/id/43247592/police-aware-sugar-bowl-safety-truck-attack-kills-10
bejelentés hamarosan
r.baggio
kapitnono

---
11 hónapja
mosoly.
11 hónapja
lehet érdemes inkább egy taktikai alvást tolni az éjjeli dupla előtt?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Hát ez elég impresszív nyitás.Na ez az ellenIktriad, nem Löfli
És megint rájöttem, hogy nekem Bolden a kedvenc Longhorns WR-em
zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez nagyon csúnya lehet nagyon gyorsan,,,