CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
ideggyenge canes játékosok miért pofozták egymást a cserepadon azt lehet tudni?Thug U nál igy hangolják egymást
fake.id
11 hónapja
ideggyenge canes játékosok miért pofozták egymást a cserepadon azt lehet tudni?
11 hónapja
miami fake punt!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ward elképesztően higgadt...úgy megáll, mintha nem is lenne játék. Kicsit ez már zavaró is az embernek, ha nem ehhez szokott 😊nflben majd kurva gyorsan leszoktatják erről
Klaci79
11 hónapja
Ward elképesztően higgadt...úgy megáll, mintha nem is lenne játék. Kicsit ez már zavaró is az embernek, ha nem ehhez szokott 😊
11 hónapja
hopp az első puntremélem lesz vagy 8 OT és tényleg összejöhet egy jó kis kosárlabda eredmény
Drip
11 hónapja
Az Iowa State Miami pedig igazi pisztolypárbaj. Cam Ward egyelőre 1/1 esèlyeshez mèltón játszik
11 hónapja
Azèrt elèg pocsèk most ez az NCAA NFL párhuzamosság...èrdekes bowl meccsek ès most PO szempontból is fontos NFL meccs......Nincs jogi akadály, NFL egyből rárepül minden szabad dátumra, hogy szét legyenek szórva a meccsek.
dande2
Poloska vagyok.
11 hónapja
Azèrt elèg pocsèk most ez az NCAA NFL párhuzamosság...èrdekes bowl meccsek ès most PO szempontból is fontos NFL meccs......
11 hónapja
Cam Ward sets Division I record for most career passing TDsthescore.com/ncaaf/news/3172629
11 hónapja
Durva kivégzés van délen…
11 hónapja
JajaHajrá CanesHajrá CanesNevermind 😀
Drip
Drip
Kúrfürst briareos
*insert Homer bush meme*
11 hónapja
Guinness, Jameson, bármi más.Mondjuk ez Fenway Bowl, a Wasabi a szponzor 😊Hát ezeket a meccseket most nagyon nem éreztem 😫Mondjuk a wasabinak mi köze Bostonhoz, rejtély.
warr_b
Dzsokijuing
Heisman nádor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Mondjuk ez Fenway Bowl, a Wasabi a szponzor 😊Hát ezeket a meccseket most nagyon nem éreztem 😫Mondjuk a wasabinak mi köze Bostonhoz, rejtély.
warr_b
Dzsokijuing
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
két év múlva majd lehet...de jövőre abból kell főzni ami van, max a Portal...és nem nagyon van itt 5 csillagos tehetségBill papának nem lesz könnyű dolga ezzel az offense-el. Annyira rosszak, hogy innen bárkit kikaparni nagy dolog leszJövőre minden 5 star recuit vele akar majd dolgozni 😊
Klaci79
Tomcsik
11 hónapja
Bill papának nem lesz könnyű dolga ezzel az offense-el. Annyira rosszak, hogy innen bárkit kikaparni nagy dolog leszJövőre minden 5 star recuit vele akar majd dolgozni 😊
Klaci79
11 hónapja
Bill papának nem lesz könnyű dolga ezzel az offense-el. Annyira rosszak, hogy innen bárkit kikaparni nagy dolog lesz
11 hónapja
Érdekes, hogy hányféleképpen lehet beszorítani egy focipályát egy baseballstadionba, vagy úgy, hogy az endzone-ok az első bázisnál meg a harmadiknál vannak, vagy úgy, hogy a home plate-nél meg az outfieldnél, de néha még ennél is cifrább.