CFB követő 2024
4 feliratkozó
24 napja
Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.Remélem, hazaérek a Red River második felére, mindenesetre Texas pólóban megyek koncertre 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
szép drive-al egyenlített a UNC- the ACC on the CW
24 napja
Tolják a Bamát a Sporik rendesen!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
24 napja
He's like Tupperware, it's hard to get a lid on him - nem hallottam még ezt a kifejezést egy speedster elkapóra 😀
24 napja
Nekünk meg komoly erőfelmèrő jön, remèljük ezt is túl èljük....
24 napja
18 után nem sokkal találkozunk a match4-en! Írjatok, kérdezzetek, véleményezzetek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
24 napja
Este a red riveren kívül lesz egy TESCO-s rivalizálás isIt's been a quiet hate week this week. Mostly because of the hurricane (completely understandable, prayers for everyone affected), but also because UCF is in the dumps.
— Leff Jawson (@jeffman2421) October 11, 2024
Please enjoy this stupid clip I made. I think it encapsulates this *new* rivalry well. pic.twitter.com/Xf2T5iWku8
24 napja
— wow that was crazy (@CowardlyDoggo) October 12, 2024
24 napja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Ok, it’s going to be one of the “summer is still here” Red Rivers.
— Sickos Committee (@SickosCommittee) October 11, 2024
Hydrate, hydrate, hydrate. https://t.co/kUZQGF5gf9
25 napja
A csütörtök esti meccseken a legnagyobb izgalom a WKU sisakjainak a látványa volt 😊 ---
26 napja
New Mexico State @ Jacksonville State highlightsyoutu.be/JkhYr1b2Pf0?si=YkWwAKSYkjnfw9_d
---
27 napja
Hajnalban a Liberty erősen megszenvedett a FIU ellenÍme
zacknorb
messze még a szezon vége, de ez a Liberty hiába zár idén megint veretlenül, ilyen menetrenddel, ilyen eredményekkel komolyan vehetetlenek
---
27 napja
Hajnalban a Liberty erősen megszenvedett a FIU ellen
28 napja
Hát, Helene után eséllyel Milton is bele fog szólni a hétvégi programba.A USF meccsét már át is tolták egyelőre péntekről szombatra
UCF-Cincinnati 😭
zacknorb
---
28 napja
Hát, Helene után eséllyel Milton is bele fog szólni a hétvégi programba.UCF-Cincinnati 😭
1 hónapja
A Michigan már ellenünk gyanúsan viselkedett, de a Washington elleni végjáték beárazta a csapatot.A Michigan idegenben azért legyen már az naEgyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Dzsokijuing
Ahogy az Iowa sem olyan rossz csapat, de egy hét múlva ilyenkor már biztosan okosabbak leszünk, jön ugye az év második szuperrangadója, az Ohio State @ Oregon
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
A Michigan idegenben azért legyen már az naEgyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Dzsokijuing
Ahogy az Iowa sem olyan rossz csapat, de egy hét múlva ilyenkor már biztosan okosabbak leszünk, jön ugye az év második szuperrangadója, az Ohio State @ Oregon
---
1 hónapja
Nem biztos, hogy csak a nagycsapat elleni a mérvadó. Bama is megverte a Georgiát, mindenki azt hitte végigmennek veretlenül, aztán egy full átlagos Vanderbiltől sikerült kikapni.... Az is fontos szerintem mennyire magabiztosan hozzák a kiscsapatok ellenit a nagyokaddig csak szemgfeényvesztésnek mondanám míg komolyabb ellenfelekkel nem nézünk szembe. sajnos a michigan nem volt az, mint utóbb kiderült. a missisippi state ellen szenvedve nyertünk.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Ventura
1 hónapja
addig csak szemgfeényvesztésnek mondanám míg komolyabb ellenfelekkel nem nézünk szembe. sajnos a michigan nem volt az, mint utóbb kiderült. a missisippi state ellen szenvedve nyertünk.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
1 hónapja
Egyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
1 hónapja
Ez durva leolvadás volt, mondjuk Mendoza, amit a végén kapott, nem biztos, hogy tiszta fejjel játszotta végig.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Ohio State meg a Texas majd jövő héten megmutathatja még
Klaci79
Micsoda leolvadás a Caltól, kár érte, mondjuk a bíróknak megint megköszönhetik Miamiban
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Ohio State meg a Texas majd jövő héten megmutathatja még
Klaci79
Micsoda leolvadás a Caltól, kár érte, mondjuk a bíróknak megint megköszönhetik Miamiban
---