CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Na, tegnap jött a remek 3-ból 0Nálam 3-ból egy, balfasz Pitt
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Na, tegnap jött a remek 3-ból 0Nem tudom, nekem 3/3 😀
zacknorb
Arkansas State-et egyedül én raktam, when everyone zigs, you zag (Kb semmi időm nem volt CFB-t nézni PO-ig, szóval igazából próbáltam pár upsetet rakni amik ha bejönnek lehet párat előzni, de azért nem nagy pontokkal) 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Na, tegnap jött a remek 3-ból 0
Poloska vagyok.
11 hónapja
It was a glorious day
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Jóéjt, hajrá Rutgers és Bowling Green.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Narduzzi....szánalmas vagy az a baj...
11 hónapja
Wow, bár a vége alapján is megérdemelt Toledo.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hányszor menekül még ki a Pitt?Többször már nem!
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Hányszor menekül még ki a Pitt?
Poloska vagyok.
11 hónapja
baz+ én ezt nem hiszem el, hogy ezek milyen hülyék...mi szükség van 1 yardról ilyen játékra, hogy TE passzoljon???
11 hónapja
Jukaskezű😏
11 hónapja
A francba már a konzervatív szar edzőkkel, annak megint sok értelme volt amit narduzzi csináltÉrted a király rúgód legalább a rekordot megpróbálhatná, erre tök feleslegesen nekimész a negyediknek, de még a hail mary passzig se jutnak el, szánalmas
És nem egy playoff meccsről beszélünk, hanem egy sokadrangú bowlról
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Nem garantált a bowl vagy micsoda? 😀Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.De a legjobb, hogy eddig Guaranteed Rate Bowl volt a neve, idén pedig már simán csak Rate Bowl
Mondjuk itt állították már ki Rósa Dénest is válogatott meccsen, meg World Series 7. meccs is volt itt, szóval sokat látott létesítmény ez.
Kampman
r.baggio
11 hónapja
A 28 másodperc alatt puntolás eléggé egyedi.A KSU garantáltan szórakoztató, a Rutgers annál kevésbéEz a meccs várható színvonalára utal?Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.De a legjobb, hogy eddig Guaranteed Rate Bowl volt a neve, idén pedig már simán csak Rate Bowl
Mondjuk itt állították már ki Rósa Dénest is válogatott meccsen, meg World Series 7. meccs is volt itt, szóval sokat látott létesítmény ez.
Kampman
r.baggio
Kampman
r.baggio
11 hónapja
A KSU garantáltan szórakoztató, a Rutgers annál kevésbéEz a meccs várható színvonalára utal?Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.De a legjobb, hogy eddig Guaranteed Rate Bowl volt a neve, idén pedig már simán csak Rate Bowl
Kampman
r.baggio
Kampman

---
11 hónapja
Ez a meccs várható színvonalára utal?Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.De a legjobb, hogy eddig Guaranteed Rate Bowl volt a neve, idén pedig már simán csak Rate Bowl
Kampman
r.baggio
11 hónapja
Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.De a legjobb, hogy eddig Guaranteed Rate Bowl volt a neve, idén pedig már simán csak Rate Bowl
Kampman

---
11 hónapja
Bowlmeccs a Diamondbacks stadionjában.Mondjuk itt állították már ki Rósa Dénest is válogatott meccsen, meg World Series 7. meccs is volt itt, szóval sokat látott létesítmény ez.
11 hónapja
Eddig jól játszott na...és 1 órája írtam be, úgyhogy jinx se volt...de így is szivesebben nézem, mint azt a pöcsfejet,Na de Dugger...egy üde színfolt 😀Igen, gyönyörű Thicc six 😀
Klaci79
r.baggio
11 hónapja
Na de Dugger...egy üde színfolt 😀Igen, gyönyörű Thicc six 😀
Klaci79

---
11 hónapja
Ez a Lynch gyerek olyan rossz, hogy ilyet ritkán lát az ember
11 hónapja
57-ről sima!!!! Better call Sauls 😀
11 hónapja
Szerintem szinte indulás óta követem a Bulls-t, de ennél őrültebb meccsre nem nagyon emlékszem. Jó és rossz értelemben egyaránt.
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "