CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
carragher
48
jól kezdődik
11 hónapja
Streamwww.youtube.com/live/cpiOL9hRWGk?si=3fRz4XdwA6LICvKa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
2024. december 27., péntek:Lockheed Martin Armed Forces Bowl
18:00 Navy vs Oklahoma [Amon G. Carter Stadium, Fort Worth TX] - ARENA4
Birmingham Bowl
21:30 Georgia Tech vs Vanderbilt [Protective Stadium, Birmingham AL] - ARENA4
AutoZone Liberty Bowl
01:00 Texas Tech vs Arkansas [Simmons Bank Liberty Stadium, Memphis TN] - ESPN
DirecTV Holiday Bowl
02:00 Syracuse vs Washington State [Snapdragon Stadium, San Diego CA] - FOX
SRS Distribution Las Vegas Bowl
04:30 USC vs Texas A&M [Allegiant Stadium, Las Vegas NV] - ESPN
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
+1Ezt a San José St vereséget nagyon nem láttam jönni, jó sok pontot is tettem a győzelmükre...same, shawnka a hibás!
dancogo
törölt kristof
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ezt a San José St vereséget nagyon nem láttam jönni, jó sok pontot is tettem a győzelmükre...same, shawnka a hibás!
dancogo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Összefoglaló alapján nagyon jó meccs lehetett, jó lenne majd a playoffban is néhány ilyen.Pedig hasonló színvonal volt kb, mint a Potato Bowlon
Kampman

---
11 hónapja
Összefoglaló alapján nagyon jó meccs lehetett, jó lenne majd a playoffban is néhány ilyen.
11 hónapja
Ezt a San José St vereséget nagyon nem láttam jönni, jó sok pontot is tettem a győzelmükre...Csodáltam hogy csak ot-ben jött, bár nálam csak tizeniksz pontos volt ☺️
dancogo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja

---
11 hónapja
Ezt a San José St vereséget nagyon nem láttam jönni, jó sok pontot is tettem a győzelmükre...
11 hónapja
Jó ez a confidence tippelde, 13-1 a találatom és hátulról a harmadik vagyok 😄Nekem is ott a 13-1, de legalább 4. hely
Jól osztottam el a pontokat... mondjuk ha ilyen arányban találkm el a többit is, akkor nem lesz rossz.
warr_b
14-0-nál is csak 3. lenne
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mele Kalikimaka!HAWAII BOWL
2024. 12. 25., 02:00 - San Jose State vs South Florida

---
11 hónapja
a Bad Boy Mowers Gasparilla Bowl volt még jó, csak sajnos már nem ez a neve szponzorváltás miatt.a Famous Idaho Potato Bowl a kedvenc bowlom. ezzel összhangban jó is lett a meccs.Az enyém az Unnamed Texas Bowl volt, csak aztán sajnos elnevezték.
deyell
Kampman
buhloone mindstate
11 hónapja
Jó ez a confidence tippelde, 13-1 a találatom és hátulról a harmadik vagyok 😄 Jól osztottam el a pontokat... mondjuk ha ilyen arányban találkm el a többit is, akkor nem lesz rossz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
szép volt ez a dupla passz a NIUtól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Lynch MVP
11 hónapja
Abszolút megérdemli a meccs a hosszabbítást, baggio hangjában azért érzem az elkeseredettséget, hogy ezt még mindig közvetíteni kell, de hát ilyen az élet, néha Rose Bowl, néha krumplikupa.Inkább csak az, hogy mocskosul fáradt vagyok, reggel a gumisnál kezdtem, majd 10 óra munka ma is meg tegnap is, előtte meg a három playoff meccs
Kampman
Na de majd az overtime!

---
11 hónapja
Abszolút megérdemli a meccs a hosszabbítást, baggio hangjában azért érzem az elkeseredettséget, hogy ezt még mindig közvetíteni kell, de hát ilyen az élet, néha Rose Bowl, néha krumplikupa.
11 hónapja
College kickers a szemrák gyepen
Poloska vagyok.
11 hónapja
#collegekickers

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
a Famous Idaho Potato Bowl a kedvenc bowlom. ezzel összhangban jó is lett a meccs.Az enyém az Unnamed Texas Bowl volt, csak aztán sajnos elnevezték.
deyell