CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Na Colt McCoy is ott van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Mennyire egy kegyetlenül rosszul menedzselt mérkőzés ez is Swinney-től

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
valami szoros meccs jöhetne már

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ha lenne elég pénzem, akkor egy Prokick Australiahoz hasonló dolgot rég létrehoztam volna márA Clemson meg jók elcseszi ezt a bőven nyerhető meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
ráindítom az aprórokonságot a karrierre, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet 15 év gyakorlással 40-45 yardra elbombázni a labdát üzemszerűen. ennél egyszerűbben nem lehet diplomát szerezni úgysemMind ösztöndíjas, sokat csak ezért hoznak AusztráliábólAz is elképesztő, hogy milyen gyatra punterek vannakazt akartam is kérdezni már tegnap, punternek adnak ösztöndíjat vagy ezek mind walkonok?
r.baggio
fake.id
hátha most megnormálisodiknarrátor: végül mégsem így történt
fake.id
r.baggio
azért egy debil play miatt még nem ásnám el, lehet csak nem akar alázni 😀
11 hónapja
A vélelmét igy gondolom nem kevesen érheti kritika, remélik hoztak általánosságban a mérkőzéseket. A nagy teszt októberben vót bulldogs ellen, am azt kell mondjam, igy értékelem, hogy ott is helyt alltatk, amennyibe az offense impotenciaja engedte. Impotencia mely az offense meghatarozta és maradtunk szorosan/hoztuk magunk szoros helyezetbe az offense és ewers miatt (+ sarkisian idoszakos megbolonduladai oovetkezteben).úgy lattam nyilván előbb utóbb felorlok a defense-t, ha az offense oldalon le-dominalta a Georgia.Miért is?Mert rettentő túlértékeltnek tartottam a Horns védelmét, szoros meccset meg Ewers nem fog hozni. De amíh ennyire mennek a futások, addig mondjuk bárki irányíthatna.
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
látom az előző clemson drive alatt ewers gyorsan felhívta az smu qbt hogy is kell ezt csinálni. baromarcú
11 hónapja
Mind ösztöndíjas, sokat csak ezért hoznak AusztráliábólAz is elképesztő, hogy milyen gyatra punterek vannakazt akartam is kérdezni már tegnap, punternek adnak ösztöndíjat vagy ezek mind walkonok?
r.baggio
fake.id
hátha most megnormálisodiknarrátor: végül mégsem így történt
fake.id

---
11 hónapja
az de mákos pick six, de nem számít 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Az is elképesztő, hogy milyen gyatra punterek vannakazt akartam is kérdezni már tegnap, punternek adnak ösztöndíjat vagy ezek mind walkonok?
r.baggio
11 hónapja
tavaly+idén sérülésig teljesen jó volt ewers, csak az elmúlt ~1.5 hónapban volt betépve kicsit. nem egy grúz rugósbeke még így sem, de nem is az igazi. hátha most megnormálisodik. de az igaz, a clemson d tényleg nem vmi veretes az egész idénybeli teljesitményük alapján az elmúlt 10 év nagyátlagához képestAz túlzás, de ilyen sima futásokra, ekkora lyukakra semmiképp nem számítottam. Egyszerűen jóval fizikálisabbak a clemsoniaknál, ami azért eléggé érthetetlen, bár mire ezt leírtam, addigra meg pont egy szép védekezésClemson védelmét is beárazzák mondjuk, nem is értem, hogy ők ma mire készülteknem te mondtad múltkor, hogy ez a dink and dunk texas offense úgyis egy kalap szar? xd
r.baggio
fake.id
Szerintem túl komolyan vették Ewers-t, ami öreg hiba
r.baggio
11 hónapja
Az is elképesztő, hogy milyen gyatra punterek vannak

---
11 hónapja
Az túlzás, de ilyen sima futásokra, ekkora lyukakra semmiképp nem számítottam. Egyszerűen jóval fizikálisabbak a clemsoniaknál, ami azért eléggé érthetetlen, bár mire ezt leírtam, addigra meg pont egy szép védekezésClemson védelmét is beárazzák mondjuk, nem is értem, hogy ők ma mire készülteknem te mondtad múltkor, hogy ez a dink and dunk texas offense úgyis egy kalap szar? xd
r.baggio
fake.id
Szerintem túl komolyan vették Ewers-t, ami öreg hiba

---
11 hónapja
Mondjuk itt most szép stop volt. Csak a szoros meccs miatt kicsit szorítok a Clemsonnak
11 hónapja
Clemson védelmét is beárazzák mondjuk, nem is értem, hogy ők ma mire készülteknem te mondtad múltkor, hogy ez a dink and dunk texas offense úgyis egy kalap szar? xd
r.baggio
11 hónapja
Clemson védelmét is beárazzák mondjuk, nem is értem, hogy ők ma mire készültek

---
11 hónapja
Hát ez is kezd elbillenni sajnos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Miért is?Mert rettentő túlértékeltnek tartottam a Horns védelmét, szoros meccset meg Ewers nem fog hozni. De amíh ennyire mennek a futások, addig mondjuk bárki irányíthatna.
Ventura

---
11 hónapja
Remek döntés volt a punt, a védelem mondjuk mintha lassított felvétel lett volna

---
11 hónapja
Gyönyörű Texas futójáték a TD-ért
Poloska vagyok.
11 hónapja
Remelem nem! : - )Hétfőn végre életem első Potato Bowlját is leközvetíthetemMilyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
Btw remélem hallottátok az előző meccsen, hogy itt Clemson győzelmet tippeltem
r.baggio
Miért is?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
Igen, arra emlékeztem, hogy két ilyen csodálatos uniform matchup is volt ezen a pályánKent State, de ki számoljaMilyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
shawnka
11 hónapja
Kent State, de ki számoljaMilyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman