CFB követő 2024

6 feliratkozó

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
Na Colt McCoy is ott van

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 123 — no es importante
Mennyire egy kegyetlenül rosszul menedzselt mérkőzés ez is Swinney-től

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hát lehet korábban megyek aludni

11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
valami szoros meccs jöhetne már

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ha lenne elég pénzem, akkor egy Prokick Australiahoz hasonló dolgot rég létrehoztam volna már

A Clemson meg jók elcseszi ezt a bőven nyerhető meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
fake.id 1 241 — tush push aficionado
Az is elképesztő, hogy milyen gyatra punterek vannak
r.baggio
azt akartam is kérdezni már tegnap, punternek adnak ösztöndíjat vagy ezek mind walkonok?
fake.id
Mind ösztöndíjas, sokat csak ezért hoznak Ausztráliából

hátha most megnormálisodik
fake.id
narrátor: végül mégsem így történt
r.baggio
ráindítom az aprórokonságot a karrierre, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet 15 év gyakorlással 40-45 yardra elbombázni a labdát üzemszerűen. ennél egyszerűbben nem lehet diplomát szerezni úgysem

azért egy debil play miatt még nem ásnám el, lehet csak nem akar alázni 😀
11 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Miért is?
Ventura
Mert rettentő túlértékeltnek tartottam a Horns védelmét, szoros meccset meg Ewers nem fog hozni. De amíh ennyire mennek a futások, addig mondjuk bárki irányíthatna.
r.baggio
A vélelmét igy gondolom nem kevesen érheti kritika, remélik hoztak általánosságban a mérkőzéseket. A nagy teszt októberben vót bulldogs ellen, am azt kell mondjam, igy értékelem, hogy ott is helyt alltatk, amennyibe az offense impotenciaja engedte. Impotencia mely az offense meghatarozta és maradtunk szorosan/hoztuk magunk szoros helyezetbe az offense és ewers miatt (+ sarkisian idoszakos megbolonduladai oovetkezteben).úgy lattam nyilván előbb utóbb felorlok a defense-t, ha az offense oldalon le-dominalta a Georgia.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

11 hónapja
látom az előző clemson drive alatt ewers gyorsan felhívta az smu qbt hogy is kell ezt csinálni. baromarcú
11 hónapja
r.baggio
azt akartam is kérdezni már tegnap, punternek adnak ösztöndíjat vagy ezek mind walkonok?
fake.id
Mind ösztöndíjas, sokat csak ezért hoznak Ausztráliából

hátha most megnormálisodik
fake.id
narrátor: végül mégsem így történt

---
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az de mákos pick six, de nem számít 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
r.baggio
11 hónapja
Clemson védelmét is beárazzák mondjuk, nem is értem, hogy ők ma mire készültek
r.baggio
nem te mondtad múltkor, hogy ez a dink and dunk texas offense úgyis egy kalap szar? xd
fake.id
Az túlzás, de ilyen sima futásokra, ekkora lyukakra semmiképp nem számítottam. Egyszerűen jóval fizikálisabbak a clemsoniaknál, ami azért eléggé érthetetlen, bár mire ezt leírtam, addigra meg pont egy szép védekezés

Szerintem túl komolyan vették Ewers-t, ami öreg hiba
r.baggio
tavaly+idén sérülésig teljesen jó volt ewers, csak az elmúlt ~1.5 hónapban volt betépve kicsit. nem egy grúz rugósbeke még így sem, de nem is az igazi. hátha most megnormálisodik. de az igaz, a clemson d tényleg nem vmi veretes az egész idénybeli teljesitményük alapján az elmúlt 10 év nagyátlagához képest
11 hónapja

---
11 hónapja
r.baggio
nem te mondtad múltkor, hogy ez a dink and dunk texas offense úgyis egy kalap szar? xd
fake.id
Az túlzás, de ilyen sima futásokra, ekkora lyukakra semmiképp nem számítottam. Egyszerűen jóval fizikálisabbak a clemsoniaknál, ami azért eléggé érthetetlen, bár mire ezt leírtam, addigra meg pont egy szép védekezés

Szerintem túl komolyan vették Ewers-t, ami öreg hiba

---
11 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mondjuk itt most szép stop volt. Csak a szoros meccs miatt kicsit szorítok a Clemsonnak

11 hónapja
r.baggio
11 hónapja

---
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
Hát ez is kezd elbillenni sajnos

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 433 — Kinek mit intézett a kormánya
ez is zseni játék

Poloska vagyok.
11 hónapja
Miért is?
Ventura
Mert rettentő túlértékeltnek tartottam a Horns védelmét, szoros meccset meg Ewers nem fog hozni. De amíh ennyire mennek a futások, addig mondjuk bárki irányíthatna.

---
11 hónapja
Remek döntés volt a punt, a védelem mondjuk mintha lassított felvétel lett volna

---
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 433 — Kinek mit intézett a kormánya
Gyönyörű Texas futójáték a TD-ért

Poloska vagyok.
11 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Milyen színkombinációk ezek tejóég
r.baggio
Hol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
Kampman
Hétfőn végre életem első Potato Bowlját is leközvetíthetem

Btw remélem hallottátok az előző meccsen, hogy itt Clemson győzelmet tippeltem
r.baggio
Remelem nem! : - )

Miért is?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
r.baggio
Hol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
Kampman
Kent State, de ki számolja

shawnka
Igen, arra emlékeztem, hogy két ilyen csodálatos uniform matchup is volt ezen a pályán

11 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
r.baggio
Kampman
Kent State, de ki számolja