CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Na túl lèptünk a 28-3-on, jól van 😏
11 hónapja
Lassan olyan, mint Prime Robi, 2 hetente új csapat.Mindig a neve mellett látható. Most átült az eredeti vonatára.ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Specifikálhatnád, hogy abból az 58 bandwagonból amin rajta vagy melyikre gondolsz.
Löfli
Sixo
zacknorb
11 hónapja
28-3 veszèlyes eredmèny 😏
11 hónapja
Mindig a neve mellett látható. Most átült az eredeti vonatára.ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Specifikálhatnád, hogy abból az 58 bandwagonból amin rajta vagy melyikre gondolsz.
Löfli
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Specifikálhatnád, hogy abból az 58 bandwagonból amin rajta vagy melyikre gondolsz.
Löfli
11 hónapja
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
WE ARE SO BACK! Nem úgy mint az SMU!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
BowldogatKöszi köszi köszi!!!!Boldog karácsonyt 😁🥳
dande2
warr_b
Poloska vagyok.
11 hónapja
Köszi köszi köszi!!!!Boldog karácsonyt 😁🥳
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Köszi köszi köszi!!!!
11 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Ez. a Boca Raton nem valami közönségcsalogató…
11 hónapja
!!Gyors 3 meccs alatt jött a legkevésbé és a leginkább magabiztos tippem is.
r.baggio
Poloska vagyok.
11 hónapja
!!
---
11 hónapja

---
11 hónapja
Szóval kapunk egy Dakota Marker Game-t és egy Montana State - South Dakotát jövő héten az FCS elődöntőkben. Elég remek meccseknek néznek ezek ki.
11 hónapja
Na akkor ez végleg eldőlt 😊

11 hónapja
Közben úgy tűnik Boumanék is behúzzák. Érik, hogy 3 csapat legyen idén a legjobb 4-ben a 2 Dakotából. És a 4. meg Montanaból.
11 hónapja
Remek fake punt volt 😁

11 hónapja
Navy fake punt!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Az Army ki fog kapni, szóval kifejezetten örülök, hogy inkább a Coyotes vs Aggies-re neveztem be, micsoda meccs

---
11 hónapja
Már 8 labdaeladásnál jár a 2 csapat. Az Aggies 5-3-ra vezet. Talán ezért is van a hazaiaknál az előny. De még mindig csak 24-17 az állás Aidan Boumanék javára.Tényleg a South Dakota - UC Davis lesz a forduló legszorosabb meccse. A 2 QB egy félidő után 4 TD passznál és 5 INT-él jár. 😀Beteg egy meccs, kb minden drive turnoverrel végződik
iktriad
r.baggio
És mire ezt leírom, persze, hogy a Coyotes TD-t szerez, szóval már 28-14 a South Dakotának.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Tényleg a South Dakota - UC Davis lesz a forduló legszorosabb meccse. A 2 QB egy félidő után 4 TD passznál és 5 INT-él jár. 😀Beteg egy meccs, kb minden drive turnoverrel végződik
iktriad

---