NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2024
6 feliratkozó
12 hónapja
Ahhoz mondjuk legalább egy nagy meccset nyerni kellene, az meg nekik nem szokott menniEgy kört menni kène de ha a Dí ilyen lesz 😏Sorsolás alapján én látok egy PSU nagydöntőt
dande2
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Hát de hogy csúszhatott a konfdöntők előtt 13. Clemson a 11. Bama mögé? Nem voltak előttük. SMU vagy Bama volt az egyetlen kérdés, de mindkét esetben 12. a Clemson, mert ők a legrosszabban rangsorolt csapat a mezőnybenAz eddigi committee rangsorokban a H2H volt az alap, aki azt nyerte, előrébb volt.miért lettek volna előrébb bárkinél is 16. kiemeltként? Csak a 12. volt opció náluk.De az, hogy 12. helyen voltak azt feltételezte, hogy akkor Bama 11.Clemson #16-ról 12.Megnyerték a konfdöntőt, ők automatán bent voltak így
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
Wester
Ebben a PSU over OSU után kezdtem el kételkedni, hogy akkor most mégsem annyira fontos a H2H. És az SMU over Clemson ezt bizonyította be.
zacknorb
Wester
És mivel sorrendben ötödik mutatott csapat a #16 Clemson volt 12-re, joggal hihettük azt, hogy ők akkor csúsztak mögéjük, és Bama playoff.
Aztán ez már megdőlt azzal, hogy a Penn State az Ohio State elé került. Végül pedig maradt az SMU is a Bama (és a Clemson) felett is.
A mondatnak marhára nem a Clemson volt a lényege, hanem hogy ez Bama bejutást jelenthet.
zacknorb
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Az eddigi committee rangsorokban a H2H volt az alap, aki azt nyerte, előrébb volt.miért lettek volna előrébb bárkinél is 16. kiemeltként? Csak a 12. volt opció náluk.De az, hogy 12. helyen voltak azt feltételezte, hogy akkor Bama 11.Clemson #16-ról 12.Megnyerték a konfdöntőt, ők automatán bent voltak így
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
Wester
Ebben a PSU over OSU után kezdtem el kételkedni, hogy akkor most mégsem annyira fontos a H2H. És az SMU over Clemson ezt bizonyította be.
zacknorb
Wester
És mivel sorrendben ötödik mutatott csapat a #16 Clemson volt 12-re, joggal hihettük azt, hogy ők akkor csúsztak mögéjük, és Bama playoff.
Aztán ez már megdőlt azzal, hogy a Penn State az Ohio State elé került. Végül pedig maradt az SMU is a Bama (és a Clemson) felett is.
A mondatnak marhára nem a Clemson volt a lényege, hanem hogy ez Bama bejutást jelenthet.
Poloska vagyok.
12 hónapja
miért lettek volna előrébb bárkinél is 16. kiemeltként? Csak a 12. volt opció náluk.De az, hogy 12. helyen voltak azt feltételezte, hogy akkor Bama 11.Clemson #16-ról 12.Megnyerték a konfdöntőt, ők automatán bent voltak így
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
Wester
zacknorb
Lesz ez még így se!
12 hónapja
hát persze, oltár egyből letérdel ha egy szívósabb védelemmel találja szembe magát. a semmirekellő $c ellen is a tight endje parádézottEgy kört menni kène de ha a Dí ilyen lesz 😏Sorsolás alapján én látok egy PSU nagydöntőt
dande2
zacknorb
12 hónapja
Egy kört menni kène de ha a Dí ilyen lesz 😏Sorsolás alapján én látok egy PSU nagydöntőt
dande2
Poloska vagyok.
12 hónapja
De az, hogy 12. helyen voltak azt feltételezte, hogy akkor Bama 11.Clemson #16-ról 12.Megnyerték a konfdöntőt, ők automatán bent voltak így
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
Wester
Poloska vagyok.
12 hónapja
Clemson #16-ról 12.Megnyerték a konfdöntőt, ők automatán bent voltak így
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Egy kört menni kène de ha a Dí ilyen lesz 😏
12 hónapja
The 4 first round byes to the first ever 12 team Playoff go to 2 former Pac-12 teams and one future Pac-12 team. pic.twitter.com/ZcpxbZKgYY
— RedditCFB (@RedditCFB) December 8, 2024
Poloska vagyok.
12 hónapja
Bennem megált, so lassan lehet menni WC-re, mert megindulClemson #16-ról 12.Be is szartam amikor megláttam
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
12 hónapja
Clemson #16-ról 12.Be is szartam amikor megláttam
GEC BETESZIK A BAMAT
zacknorb

12 hónapja
első körben akkor hajrá musztángok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
Clemson #16-ról 12.GEC BETESZIK A BAMAT
Poloska vagyok.
12 hónapja
A 9. és a 12. is kiemelt lett, ez kicsit vicces
Poloska vagyok.
12 hónapja
Láttam már én is TwitterenAz az AP, amit pedig beírtam az pedig belsős infóMég nem sorsoltak, de az új rangsor a Bamát az SMU elé rakta. Kíváncsi leszek ,hogy dönt a commiteeYouTube stream link majd jöhet beSMU bent, Bama kint
zacknorb
r.baggio
kapitnono
r.baggio
Poloska vagyok.
12 hónapja
Tudom, hogy az AP. Úgy legyen, nehogy bama 3 vereséggel bent legyenAz az AP, amit pedig beírtam az pedig belsős infóMég nem sorsoltak, de az új rangsor a Bamát az SMU elé rakta. Kíváncsi leszek ,hogy dönt a commiteeYouTube stream link majd jöhet beSMU bent, Bama kint
zacknorb
r.baggio
kapitnono
r.baggio

12 hónapja
Az az AP, amit pedig beírtam az pedig belsős infóMég nem sorsoltak, de az új rangsor a Bamát az SMU elé rakta. Kíváncsi leszek ,hogy dönt a commiteeYouTube stream link majd jöhet beSMU bent, Bama kint
zacknorb
r.baggio
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Még nem sorsoltak, de az új rangsor a Bamát az SMU elé rakta. Kíváncsi leszek ,hogy dönt a commiteeYouTube stream link majd jöhet beSMU bent, Bama kint
zacknorb
r.baggio

12 hónapja
YouTube stream link majd jöhet beSMU bent, Bama kint
zacknorb

---