NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

CFB követő 2024

6 feliratkozó

12 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Az Oregon time managementje is elég érdekes.

12 hónapja
fake.id 1 241 — tush push aficionado
11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?
fake.id
Mi az, ami az eddig tőlük látottak alapján arra enged következtetni, hogy a Texasnál egyszer kiszakad a gólzsák? A dink and dunk offense-ükben semmi potenciál nincs erre
r.baggio
2 labdaszerzés/nagy st play az első negyedben és shortfield td után 3 labdányi különbség milyen meccsen nincs benne értelmezhető valószínűséggel ezen a szinten? és szerintem egyáltalán nem dink and dunk focit játszanak, bőven van annyi vertikalitás is a játékukban, ami egy agyelszállós naphoz elég lehet önmagában. azt aláírom, hogy mióta ewers visszaállt azóta nagyon nyögvenyelős a támadójáték _magukhoz képest_, de majdnem úgy írsz róluk, mintha a tavalyi iowáról lenne szó 😅 ez a meccs is egy #collegekickeren múlt még így is egy hosszabbításban beszívott sec döntőben, ennél egy szexibb acc/b12 győztes csapat simán rosszabb játékerőben papíron. nem mondom h utóbbiaknak semmi esélye, de ha ezeket legázolná a horns 30-40 ponttal, azon se tudnék rettenetesen meglepődni
12 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Pretenders és contenders

Ha Beck nem játszhat a playoffban, akkor ez Oregon és a többiek, már csak az a kérdés, hogy a Ducks tud e élni a nagy eséllyel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGyg
r.baggio
Múlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
Őszentsége Sobri Jóska
Hát PSU meccsen egy idő után sehogy.....komlyan minden de minden csapat meccsèt engedik csak a mienkre utaznak..... hihetetlen......
dande2
 the.streameast.app/cfb/oregon-ducks-penn-state-nittany-lions/27370816
Löfli
Ez a steream is befagyott nekem. Szerintem hagyom az egészet a francba a vèdelmünk úgyis átjáróhaz nem fogjuk bírni a tempot....azèrt ez rohadt idegesítő hogy ennyire ne lehessen PSU meccseket nèzni....jó szórakozást! Talán a POba befèrünk egy Arènás meccsre 🤷😡?
12 hónapja
"Kirby Smart says Carson Beck has an “upper extremity injury” and wasn’t able to grip the ball during halftime. Says they’ll know more after MRI."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?
fake.id
Mi az, ami az eddig tőlük látottak alapján arra enged következtetni, hogy a Texasnál egyszer kiszakad a gólzsák? A dink and dunk offense-ükben semmi potenciál nincs erre

---
12 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
r.baggio
Múlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
Őszentsége Sobri Jóska
Hát PSU meccsen egy idő után sehogy.....komlyan minden de minden csapat meccsèt engedik csak a mienkre utaznak..... hihetetlen......
dande2
 the.streameast.app/cfb/oregon-ducks-penn-state-nittany-lions/27370816

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
12 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nyilván a kamu flag után jön a hosszú td, big team bias!

Don't blink!
12 hónapja
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
Évek óta ez van, az NCAA nem figyel rá, a CBS-eseket és a FOX-osokat gyakrabban lelövik azért

---
12 hónapja
A jó èdes rohadèkokat hogy mindig a PSU meccsejet lövik le 😡😡😡😡😡😡😡🥴🥴🥴
12 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 988 — #NoStress
r.baggio

12 hónapja
Jó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtön
r.baggio
erős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
fake.id
Meg volt sok más meccsük ahol borzalmasan játszottak csak az ellenfél még gyengébb volt
r.baggio
azért ez kicsit sánta érvelés. ilyen alapon nézhetjük úgy is, hogy a sok fogyatékos csapat egy ilyen félnormálatlan texast sem tudott legépelni, akkor csak tudnak valamit. a konferencia önmagához képest hiába rossz, 11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?
12 hónapja
itt a válasz, csak vissza kellett jönnöm

Don't blink!
12 hónapja
pedig csak zuhanyozni voltam, bocsi

Don't blink!
12 hónapja
14:0 a Clemsonnak...

---
12 hónapja
Ez gyorsan ment 😏
12 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Egy jó kis SMU diadal felviditana, hajrá! 🐎

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

12 hónapja
A mi meccsünkhöz esetleg van stream? Hálásan megköszönnem 😊
dande2

---
12 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
Jó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtön
r.baggio
erős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
fake.id
Meg volt sok más meccsük ahol borzalmasan játszottak csak az ellenfél még gyengébb volt
r.baggio
Most már annyira kiismertük őket, hogy a harmadik meccset behúzzuk 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
A mi meccsünkhöz esetleg van stream? Hálásan megköszönnem 😊
12 hónapja
r.baggio
fake.id

---
12 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
jé, Manning kezd az OTban
Löfli
igazából Ewers helyett kaphatna több szerepet is. Vagy ennyire kevés a tejfogú Manning kölök?
shagi0206
Nem kevés, szimplan edzoi dontes, hogy ewers-t erőlteti sarkisian meg mindig. Úgyis ennyi volt neki itt. Jövőre majd a tejfogu lesz a kezdo.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

12 hónapja
r.baggio
12 hónapja
ezt a vagon szar sect idén, egy értelmes dominátor csapatot nem bírt a konf kiköhögni magából. úgyhogy ezek után nyilván a bama fogja megnyerni a bajnokságot, a védelmük meg milroe fényt kapnak a playoffban és szétgyaknak mindenkit xd

Szerkesztette: fake.id