NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2024
6 feliratkozó
12 hónapja
2 labdaszerzés/nagy st play az első negyedben és shortfield td után 3 labdányi különbség milyen meccsen nincs benne értelmezhető valószínűséggel ezen a szinten? és szerintem egyáltalán nem dink and dunk focit játszanak, bőven van annyi vertikalitás is a játékukban, ami egy agyelszállós naphoz elég lehet önmagában. azt aláírom, hogy mióta ewers visszaállt azóta nagyon nyögvenyelős a támadójáték _magukhoz képest_, de majdnem úgy írsz róluk, mintha a tavalyi iowáról lenne szó 😅 ez a meccs is egy #collegekickeren múlt még így is egy hosszabbításban beszívott sec döntőben, ennél egy szexibb acc/b12 győztes csapat simán rosszabb játékerőben papíron. nem mondom h utóbbiaknak semmi esélye, de ha ezeket legázolná a horns 30-40 ponttal, azon se tudnék rettenetesen meglepődni11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?Mi az, ami az eddig tőlük látottak alapján arra enged következtetni, hogy a Texasnál egyszer kiszakad a gólzsák? A dink and dunk offense-ükben semmi potenciál nincs erre
fake.id
r.baggio
12 hónapja
Pretenders és contendersHa Beck nem játszhat a playoffban, akkor ez Oregon és a többiek, már csak az a kérdés, hogy a Ducks tud e élni a nagy eséllyel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Ez a steream is befagyott nekem. Szerintem hagyom az egészet a francba a vèdelmünk úgyis átjáróhaz nem fogjuk bírni a tempot....azèrt ez rohadt idegesítő hogy ennyire ne lehessen PSU meccseket nèzni....jó szórakozást! Talán a POba befèrünk egy Arènás meccsre 🤷😡?the.streameast.app/cfb/oregon-ducks-penn-state-nittany-lions/27370816Hát PSU meccsen egy idő után sehogy.....komlyan minden de minden csapat meccsèt engedik csak a mienkre utaznak..... hihetetlen......www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGygMúlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
dande2
Löfli
12 hónapja
"Kirby Smart says Carson Beck has an “upper extremity injury” and wasn’t able to grip the ball during halftime. Says they’ll know more after MRI."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?Mi az, ami az eddig tőlük látottak alapján arra enged következtetni, hogy a Texasnál egyszer kiszakad a gólzsák? A dink and dunk offense-ükben semmi potenciál nincs erre
fake.id

---
12 hónapja
the.streameast.app/cfb/oregon-ducks-penn-state-nittany-lions/27370816Hát PSU meccsen egy idő után sehogy.....komlyan minden de minden csapat meccsèt engedik csak a mienkre utaznak..... hihetetlen......www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGygMúlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
Hát PSU meccsen egy idő után sehogy.....komlyan minden de minden csapat meccsèt engedik csak a mienkre utaznak..... hihetetlen......www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGygMúlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
12 hónapja
nyilván a kamu flag után jön a hosszú td, big team bias!

Don't blink!
12 hónapja
Évek óta ez van, az NCAA nem figyel rá, a CBS-eseket és a FOX-osokat gyakrabban lelövik azértwww.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGygMúlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska

---
12 hónapja
A jó èdes rohadèkokat hogy mindig a PSU meccsejet lövik le 😡😡😡😡😡😡😡🥴🥴🥴
12 hónapja
www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGygMúlt héten is full jó minőségű NCAA streamek voltak youtubeon, nem officcial csatornákon, ez hogy lehetséges?
r.baggio
12 hónapja
azért ez kicsit sánta érvelés. ilyen alapon nézhetjük úgy is, hogy a sok fogyatékos csapat egy ilyen félnormálatlan texast sem tudott legépelni, akkor csak tudnak valamit. a konferencia önmagához képest hiába rossz, 11 győzelmet nem a szél fújja össze még ilyen relatív gyenge szezonban sem, főleg "rossz" játékkal. egyszer kiszakad a gólzsák, aztán amikor meg nekiállnak gálázni egy pl smu/clemson/asu ellen, akkor hirtelen jobbak lesznek a megítélésüktől függetlenül nézve?Meg volt sok más meccsük ahol borzalmasan játszottak csak az ellenfél még gyengébb voltJó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtönerős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
r.baggio
fake.id
r.baggio
12 hónapja
itt a válasz, csak vissza kellett jönnöm

Don't blink!
12 hónapja
pedig csak zuhanyozni voltam, bocsi

Don't blink!
12 hónapja
14:0 a Clemsonnak...

---
12 hónapja
Ez gyorsan ment 😏
12 hónapja
Egy jó kis SMU diadal felviditana, hajrá! 🐎
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
12 hónapja
A mi meccsünkhöz esetleg van stream? Hálásan megköszönnem 😊www.youtube.com/live/_mKW7Mx1GK4?si=Q_j9KB_JXHqwwGyg
dande2

---
12 hónapja
Most már annyira kiismertük őket, hogy a harmadik meccset behúzzuk 😊Meg volt sok más meccsük ahol borzalmasan játszottak csak az ellenfél még gyengébb voltJó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtönerős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
r.baggio
fake.id
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
A mi meccsünkhöz esetleg van stream? Hálásan megköszönnem 😊
12 hónapja
Meg volt sok más meccsük ahol borzalmasan játszottak csak az ellenfél még gyengébb voltJó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtönerős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
r.baggio
fake.id

---
12 hónapja
Nem kevés, szimplan edzoi dontes, hogy ewers-t erőlteti sarkisian meg mindig. Úgyis ennyi volt neki itt. Jövőre majd a tejfogu lesz a kezdo.jé, Manning kezd az OTbanigazából Ewers helyett kaphatna több szerepet is. Vagy ennyire kevés a tejfogú Manning kölök?
Löfli
shagi0206
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
12 hónapja
Jó volt ez, bár az SEC nem nyűgözött le, a Texas meg szerintem bárki ellen fog játszani, kiesnek majd rögtönerős kijelentés ez azért, miután legnagyobb bűnük, hogy képesek voltak hosszabbításban kinyalni a gyurkától
r.baggio
12 hónapja
ezt a vagon szar sect idén, egy értelmes dominátor csapatot nem bírt a konf kiköhögni magából. úgyhogy ezek után nyilván a bama fogja megnyerni a bajnokságot, a védelmük meg milroe fényt kapnak a playoffban és szétgyaknak mindenkit xd
Szerkesztette: fake.id