CFB követő 2024

6 feliratkozó

11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Williams enyhén üres volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Milyen színkombinációk ezek tejóég
r.baggio
Hol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
Kampman
A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.
zacknorb
Nekem kuriózumként tetszik, bár kétségtelenül hosszú távon nézni eléggé agyzsibbasztó.

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
r.baggio
Hol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
Kampman
A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.

Poloska vagyok.
11 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
r.baggio
Kampman
Hétfőn végre életem első Potato Bowlját is leközvetíthetem

Btw remélem hallottátok az előző meccsen, hogy itt Clemson győzelmet tippeltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
r.baggio

11 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Na már akkor oké a cset.
Ventura
A reddit-korszakunk fájdalmasan rövid véget ért, de szerintem fenntartjuk amolyan végső megoldásnak, hasonló esetekre.

11 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Na már akkor oké a cset.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, nézzük meg, hogy szopnak ki a narancssárgák 😀 #Zomborimester

Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊
r.baggio
Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
dande2
Löflinek köszönd

---
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊
r.baggio
Mondjuk pont azon gondolkodtam, inkább te legyél szakkom a rosszabb meccseken, mert amennyire ismersz mindent az NCAA-ről van értelme végignézni 😉
Azért a hajnali már lehet normális is 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
r.baggio
Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
11 hónapja

---
11 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.
iktriad
hajrá Montana State!
Löfli
Előbb jussanak túl a South Dakotán.
iktriad
mit futott ez a Theis gyerek

Don't blink!
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.
iktriad
hajrá Montana State!
Löfli
Előbb jussanak túl a South Dakotán.
11 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Félidőtől néztem de mivel már akkor el dőlt ez az egész igazából minden mást csináltam.

Kár, hogy a Vols hajnalban játszik, azt tuti offolom sajnos.

11 hónapja
iktriad
hajrá Montana State!

Don't blink!
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
iktriad
Helyes 😀
11 hónapja
Na akkor ez megvan de tartok tőle Zseni szana szèt fog futni minket 😏
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕
Löfli
Azt hittem a kábsziról jössz le
Willie Parker
arról soha!

Don't blink!
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 924
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕
Löfli
Azt hittem a kábsziról jössz le
11 hónapja
semmi sem jön össze az SMU-nak
Löfli
A nullázás elleni harc sikerrel zárult

Poloska vagyok.
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
Hogy egy klasszikust idézzünk: Vége van kicsi...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
semmi sem jön össze az SMU-nak

Don't blink!