CFB követő 2024
6 feliratkozó
11 hónapja
Williams enyhén üres volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Nekem kuriózumként tetszik, bár kétségtelenül hosszú távon nézni eléggé agyzsibbasztó.A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
zacknorb
11 hónapja
A Boise pálya alapból másfél év letöltendő, mint a Coastal Carolina és az Eastern Washingtoné is.Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hétfőn végre életem első Potato Bowlját is leközvetíthetemMilyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
Kampman
Btw remélem hallottátok az előző meccsen, hogy itt Clemson győzelmet tippeltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Milyen színkombinációk ezek tejóégHol van ez ahhoz a szemkápráztató gyönyörűséghez, amikor a sárga-barna mezes Central Michigan játszott a barna-sárga mezes Wyoming ellen a Boise State kék pályáján.
r.baggio
11 hónapja
Milyen színkombinációk ezek tejóég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Na már akkor oké a cset.A reddit-korszakunk fájdalmasan rövid véget ért, de szerintem fenntartjuk amolyan végső megoldásnak, hasonló esetekre.
Ventura
11 hónapja
Na már akkor oké a cset.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
Na, nézzük meg, hogy szopnak ki a narancssárgák 😀 #Zomborimester
Poloska vagyok.
11 hónapja
Löflinek köszöndEz egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
r.baggio
dande2

---
11 hónapja
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Mondjuk pont azon gondolkodtam, inkább te legyél szakkom a rosszabb meccseken, mert amennyire ismersz mindent az NCAA-ről van értelme végignézni 😉
r.baggio
Azért a hajnali már lehet normális is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊Èn nem bántam annyira 😊 köszi a fórumot vissza!!!
r.baggio
11 hónapja
Ez egy kínszenvedés volt, de cserébe hajnali kettőtől Zsombival az Arena4-en is hallhattok majd, mert ma duplát tolok 😊

---
11 hónapja
mit futott ez a Theis gyerekElőbb jussanak túl a South Dakotán.Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad
Löfli
iktriad

Don't blink!
11 hónapja
Előbb jussanak túl a South Dakotán.Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad
Löfli
11 hónapja
Félidőtől néztem de mivel már akkor el dőlt ez az egész igazából minden mást csináltam. Kár, hogy a Vols hajnalban játszik, azt tuti offolom sajnos.
11 hónapja
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.hajrá Montana State!
iktriad

Don't blink!
11 hónapja
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.Helyes 😀
iktriad
11 hónapja
Na akkor ez megvan de tartok tőle Zseni szana szèt fog futni minket 😏
11 hónapja
Közben eldőlt, hogy nem lesz triplázás az FCS-ben és nem dönti meg Gronowski Easton Stick győzelmi csúcsát, csak beállítja. A North Dakota State megverte a South Dakota State-t 28-21-re. Cam Miller mind a 4 Bison TD-ben benne volt. A végén még draftolni fogják tavasszal. Na ezt se hittem volna 2 éve.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
arról soha!ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Azt hittem a kábsziról jössz le
Löfli
Willie Parker

Don't blink!
11 hónapja
ja hát ez így elég csúnya, le is jövök a bandwagonról gyorsan 😕Azt hittem a kábsziról jössz le
Löfli
11 hónapja
semmi sem jön össze az SMU-nakA nullázás elleni harc sikerrel zárult
Löfli
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hogy egy klasszikust idézzünk: Vége van kicsi...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
semmi sem jön össze az SMU-nak

Don't blink!