CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
indokolatlanul röhögök ezen a reklámon 😀😀Mert kurvajó
www.youtube.com/watch?v=zBpGxoLeWmU
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
indokolatlanul röhögök ezen a reklámon 😀😀www.youtube.com/watch?v=zBpGxoLeWmU

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Gators TD, Lagway bitang jó QB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
3&35 után két playjel már redzoneban a Buckeyes 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nehézkesen indult, de végül korrekt drive volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Igbinosunnak hosszú napja lesz

több mint 1 éve
#1 vs #2 a big10 döntőben és mindkettő hibátlan, adnám.hajrá Hoosiers, remélem nem lesz simaNyer a Hoosiers, book it
Löfli
r.baggio
Bár OSU W esetén is valszeg #1 vs #2 lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hajrá Hoosiers, remélem nem lesz simaNyer a Hoosiers, book it
Löfli

---
több mint 1 éve
Én adom, pont vége lett az Atleti meccsnek így kezdésre 😀és még mindig van YT stream, I like it
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az egyik leghülyébb amerikai szokás, hogy nem a megadott időben kezdődik a meccs.A pár perc eltérésre azt mondanám én is, de 15+ perc már egyenesen undorító, felháborító, ami idén megy
Kampman

---
több mint 1 éve
Az egyik leghülyébb amerikai szokás, hogy nem a megadott időben kezdődik a meccs.Csak megadják a módját.
Kampman

több mint 1 éve
the.streameast.app/cfb/indiana-hoosiers-ohio-state-buckeyes/26880736Az Indiana @ Ohio State-re egy reliábilis streamet bedobtok?Én jelenleg benyomtam a YouTubeon amit találtam, aztán majd kiderül
FOX nem szereti a YouTube-ot.
Dzsokijuing
zacknorb

Don't blink!
több mint 1 éve
Az egyik leghülyébb amerikai szokás, hogy nem a megadott időben kezdődik a meccs.
több mint 1 éve
Azt 1000%, hogy lelövik, itt kell nézelődniAz Indiana @ Ohio State-re egy reliábilis streamet bedobtok?Én jelenleg benyomtam a YouTubeon amit találtam, aztán majd kiderül
Dzsokijuing
zacknorb
v2.sportsurge.net/watch-38751-indiana-hoosiers-ohio-state-buckeyes-1

---
több mint 1 éve
hajrá Hoosiers, remélem nem lesz sima

Don't blink!
több mint 1 éve
Az Indiana @ Ohio State-re egy reliábilis streamet bedobtok?Én jelenleg benyomtam a YouTubeon amit találtam, aztán majd kiderül
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az Indiana @ Ohio State-re egy reliábilis streamet bedobtok?FOX nem szereti a YouTube-ot.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
COLLEGE GAMEDAY!A mai nappal végképp komolyra fordulnak a dolgok, mint a kiemelt kommentben is látható, meglehetősen erős a felhozatal a Thanksgiving week előtti fordulóban. Az Oregon pihen, de a másik két veretlen, az Army (!) és az Indiana (!) egyaránt pályára lép ma, sőt övék a hét két legnagyobb rangadója.
Sokat tisztázódhat - vagy épp ellenkezőleg, tovább bonyolódhat - a helyzet a Big12-ben és az SEC-ben, de érdemes lesz fél szemmel követni az olyan rangadókat is, mint a The Game (Harvard vs Yale), a Brawl of the Wild (montanai derbi), a The Big Game (Stanford vs California az ACC Networkön!) és a mindig csodás UCLA vs USC.

---
több mint 1 éve
FRIDAY NIGHT LIGHTS01:00 Temple @ UTSA - ESPN2
02:00 Purdue @ Michigan State - FOX
04:00 #24 UNLV @ San Jose State - FS1

---
több mint 1 éve

---
több mint 1 éve
Jövő héten könnyű lesz kezdésként meccseket választani:18:00-tól Indiana* @ Ohio State
21:30-tól BYU @ Arizona State (net4+!)
Majd éjszaka Army* vs Notre Dame a Yankees Stadiumban
Három veretlen maradt, a csillaggal jelöltek és az Oregon 😊

---
több mint 1 éve
ColoradoArizona state PO? durva lenne ahhoz képest milyen állapotban volt a program 2-3 éveNa oda a BYU veretlensege.És a Boise State bye week lassan kezd körvonalazódni
JustoVillar
Dzsokijuing
dancogo
Nagy sztori, még nagyobb nézettség, Heismann = big money
Poloska vagyok.