CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
A Hurricanes is lezárja
több mint 1 éve
Molly McGrath a TV-ben, adom.Vigyázz az ilyen kijelentésekkel manapság 😊
Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Molly McGrath a TV-ben, adom.Sajnálom, hogy ő is milyen öreg 😀
több mint 1 éve
SEC-ben bárki megverhet bárkit: parityBig 12-ben ugyanaz: everybody sucks
Kicsiben lemodellezik ugyanazt, ami vita az nfl és az ncaa között szokott menni. Egészen röhejes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Florida #21-es a védelemben mekkora absolut unit gec 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nem gondolom, hogy az Indiana kiesne a 12-ből...ez az OSU most brutálisan jó, bárkit legyaláznak majd az első körükben.
több mint 1 éve
Utah will be wearing gorgeous hand-painted helmets honoring the Polynesian culture prominent within the program.
— RedditCFB (@RedditCFB) November 23, 2024
They host #22 Iowa State tonight at 7:30pm ET on Fox. pic.twitter.com/POsmF2l5Ao
több mint 1 éve
Hatalmas végjáték lesz.Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Óriási 4th down stop közben a Floridától, én azt hittem hogy a DT JJ Pegues-t nem lehet ilyen szituációkban megfogniMegint megcsinálták! 😀
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mekkora Gátőr volt ezBár kellett az a drop az elsőnél
több mint 1 éve
Azért mivel 12-es PO lesz várjuk meg mizu.Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
Kampman
Én még mindig azt mondom, hogy ez egy PO csapat
több mint 1 éve
Ebben nem vagyok biztos, vagy be sem jutnak, mert gyenge a menetrendjük, ha igen, akkor pedig a hóvihar elől mennek a Colts indoorba.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Tipikusan az a csapat, akit amúgy is csak veretlenül engednének be.S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Dzsokijuing
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Sajna. Ha nagy verést kapnak, még a PO-nak is annyi.
Ventura
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️Viszont valszeg így rendezhetnek a campuson egy playoff meccset.
Ventura
több mint 1 éve
na akkor nézzük az Ole Misst

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát akkor megyek át a Net4+ra
több mint 1 éve
S igy múlik el az indiana dicsosege. ☹️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Ja a Hoosiers meccsen már csak a végeredmény a kérdéses, a két st blunder megpecsételte sorsukat, ekkora hátrányban meg kezdenek is kifulladni az indianaiakAz Army-nak is nagyon vigyáznia kellene a labdára az ND ellen

---
több mint 1 éve
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballEz lesz a jó meccs, az OSU kezd elhúzni.
Jó meccs, érdemes nézni net4+-on
r.baggio
Percrekészek csak 2 TD hátrányban.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ward's 13-yard completion to Damien Martinez with 1:27 left in the second quarter gave him 3,643 yards for the season. Kosar's mark of 3,642 yards stood for 40 years after he set the record in 1984.
több mint 1 éve
Az Ole Miss special teams sincs a helyzet magaslatán, muffed catch és Gators ballJó meccs, érdemes nézni net4+-on

---
több mint 1 éve
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.Közel sem, 2019-ben volt egy 10 győzelmes szezonjuk meg még pár bowl és ennyi
Kampman

---
több mint 1 éve
Az SMU bejut az ACC döntőbe, nem tudom volt-e a death penalty óta ilyen sikerük.