CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerniÉs basszameg, erről a meccsről tényleg miért nem volt sok szó?
---
"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.
Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."
r.baggio
Most nézem a cndensed game-et, zseni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...5 fumble és 1 int a Navy-tól, 0 labdaeladás az ND-től, így csak az SMU tud nyerni
kapitnono
---
"SMU beat Duke, 28-27, despite having a turnover differential of -6 in the game.
Prior to SMU's win, FBS teams were 1-124 (.008) this century when losing the turnover battle by six or more with Marshall beating Memphis on November 17, 2011."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Túl sokat nem tévedtem ahogy látom...46 sikeres passzal komoly dicsőség 😀Te most csak trollkodsz ugye? De 17 pontos favorit lesz a Notre Dame, akkor házat-hazát rá! Ezt azért olvasd el előtte kérlek
Felőlem védjed őket, aztán majd 50-0 val hazaküldi őket a Notre Dame a "komoly" rangadó után...
kapitnono
www.espn.com/college-football/insider/story/_/id/41793368/ranking-college-football-unbeaten-teams-week-7-army-navy
r.baggio

több mint 1 éve
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?Rövid összefoglalót találtam csak róla, az elég fun volt.
Hendrix
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ezt a hatalmas rangadot nem kovette senki?I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-tSzerintem jogos volt amúgy, az sima taunting
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Amúgy az mi volt a hajnali meccsen, hogy a befutás közben a 15 yardoson mutogatott peace jel miatt vették el a Colorado TD-t
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A nincs upset napon szeretném megköszönni az LSU-nak, hogy azért csak ki tudtak kapni nagyon. Továbbá Will Rodgersnek, hogy úgy játszott, mint egy világtalan nyomorék.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amikor öt játékost is unnecessary roughness miatt kell büntetni
több mint 1 éve
Akkor ez végül sima lett pedig Allar is kiesett.
több mint 1 éve
LSU 100 méteres síkfutás TD

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
mikor van óraátállítás? 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Ez kevés lesz a tizenkettőben.Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
na még egy onside kicket pls 😀kár érte 😕
Löfli

---
több mint 1 éve
Szenvedés, ahogy jósoltam.ahogy indultuk, majd ahogz széthullottunk.
Dzsokijuing
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Szenvedés, ahogy jósoltam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
na még egy onside kicket pls 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Btw a UTSA 20 perccel a vége előtt 25 ponttal vezetett a Tulsa ellen, onnan kaptak ki 46:45-re

---
több mint 1 éve
3 int = 3 pont. nem jók a rájátszás menetelés esélyei. azért ennél többet kell lerakni az asztalra.Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura
r.baggio
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 1 éve
Kalap-kabát4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura

---
több mint 1 éve
nemtom, én most érkeztem 😊4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
Ventura

Don't blink!
több mint 1 éve
4.-re int, itt a végeeddig ha jól tudom a két takeaway-ből egyetlenegy pontot sem tudtunk szerezni. javitsatok ki ha tévedek
Löfli
több mint 1 éve
4.-re int, itt a vége

Don't blink!