CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekünk azért remélem ma õsszejön az első győzelem 😊
több mint 4 éve
Koszonom, el is mentem a linket!Bocsanat, nem konvertaltam at. Akarom irni, biden jon be a streameken. Elhalasztottak?6stream.xyz/video/arizona-state-vs-20usc/
Ventura
ez egy arizona-usc, de a menüben ott a többi is
megyerikrisz
több mint 4 éve
Bocsanat, nem konvertaltam at. Akarom irni, biden jon be a streameken. Elhalasztottak?grandma kardjába dőlt, hogy trump kikapott, szerintem max a 21:30-as meccsekhez lesz normáls youtube stream
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bocsanat, nem konvertaltam at. Akarom irni, biden jon be a streameken. Elhalasztottak?6stream.xyz/video/arizona-state-vs-20usc/
Ventura
ez egy arizona-usc, de a menüben ott a többi is
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Bocsanat, nem konvertaltam at. Akarom irni, biden jon be a streameken. Elhalasztottak?
több mint 4 éve
Yt stream a West Virginia @ Texashoz, 18-kor kezdődik---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
College gameday! 21:30-tól Cincy-Houston, majd Oregon-Stanford az Arena4-en, én az utóbbin leszek bent Kerek Istivel.---
több mint 4 éve
Szegény BYU, hiába gázolnak át mindenkin, a sebtében összedobott új menetrend okán kb esélytelen, hogy komolyan vegyék őket, pedig ez a csapat szenzációs.de a bearcats-nek sincs erősebb menetrendje mégis arról beszélnek hogy 4. helyre odaférhetnek
r.baggio
több mint 4 éve
Szegény BYU, hiába gázolnak át mindenkin, a sebtében összedobott új menetrend okán kb esélytelen, hogy komolyan vegyék őket, pedig ez a csapat szenzációs. A San Jose State közben 1982 óta először nyitott 3-0-lal, de a nap meccse a Miami @ NC State volt, amiről nem írok előzetesen semmit, nézzétek meg a 27 perces condensed verziótyoutu.be/dEaUC8x-jy0
+
youtu.be/QD_1PwN4XfQ
youtu.be/SurY1OJijxQ
---
több mint 4 éve
Két mwc-s meccs volt az este, ma éjszaka pedig nagy rangadó jön, 3:45-től BYU @ BOISE STATE!youtu.be/JU-rYITxcB0
youtu.be/cC7ytKygj9I
---
több mint 4 éve
Hatból három meccs egy TD-n belül, az Ohio @ Central Michiganen még az áram is elment 😊 ezek összefoglalóiwww.youtube.com/watch?v=pSyq49sMbMA
www.youtube.com/watch?v=g2TV1ao9Z9Y
www.youtube.com/watch?v=RbGRd6od7A4
Az Akron és a Bowling Green vesszőfutása tovább folytatódik, őket a Western Michigan és a Toledo alázta, a nap rangadóján pedig a Buffalo 49-30-ra nyert a Northern Illinois ellen
---
több mint 4 éve
Indul a #MACtion!Dustin Crum csodálatos ma is !
r.baggio
több mint 4 éve
Indul a #MACtion!---
több mint 4 éve
roppihe
244
Hoppá...3.
több mint 4 éve
roppihe
244
Nem követem az NCAA-t(bár most nézem),de ha Dotsonnak nem ez a kettő volt ill.lesz élete elkapása akkor NFL játékos lesz és szép jövő előtt áll.
több mint 4 éve
Vagy 20 éve nézek focit, de meg sose láttam ugyanattól az elkapótól back2back két ilyen elkapást, mint most Dotsontól. (Penn State)Nem semmi mák ilyet élő közvetítésben kifogni.
több mint 4 éve
lemaradtunk az fg-ről 😀 valahogy a penn state kapott még egy másodpercet
---
több mint 4 éve
Késő van már tudom Baggio, de nem tudtam eddig hogy idén Tank for Tyler van és nem Trevor 😀Vagy lehet ezen az álnéven fog a jövő héten játszani hogy megkerülje a covid protokollt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Catalon targeting miatt kiállítva az Arkansasból.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Erre számítottam 😀
több mint 4 éve
20 pont különbséggel (meg mondjuk Clifford leváltásával 😛) már elégedett leszek 😊
több mint 4 éve
Na végre hacsak 44 perckor is de jön a forduló meccse 😊 Go PSU
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
megint csúszik a kezdés, ez az abc sara, 0:44 a hivatalos kickoff
---
több mint 4 éve
Elvettek illegal forward passz miatt (amikor eses kozben dobta tovabb)... 😕laksjdflkasdjflksdfkl
— FOX College Football (@CFBONFOX) October 31, 2020
What. Just. Happened. 😱 pic.twitter.com/4SjoykoCPT
r.baggio
A legviccesebb jelenet amit focipalyan lattam amikor az OL fogta es a feje felett hatrakurta 20 yardot a lasztit 😀😀😀
Beszarok ha megnyeri ezt a meccset a Texas az Oklahoma State ellen 😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."