NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
18
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
13
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
8
6
22:25
Week 1
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Nehogy már az Alabama meccs szorosabb legyen mint a Cal 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Sieman int ...az azért komoly, hogy az NW-nek van össz-vissz 36 yardja ... abból 1 futott 😀
több mint 10 éve
ND meccsen Jaylon Smith, hogy mozog srácok?
JT Daniels fan
több mint 10 éve
kis pick volt😀
több mint 10 éve
Megkerülhetetlen egy új, külsős támadó koordinátor érkezése. Amit Siemian érkezése óta összeszerencsétlenkedik McCall és Fitz az döbbenet. Értelmezhetetlen.Az mindenesetre döbbenet, hogy rendre javuló recruiting mellett milyen gyenge ez a csapat. Piszok hosszú év lesz. 😕DoMEzen csodálkozok most én is, hogy igazából az egész meccset a Cal domináljaDrip
több mint 10 éve
Most meg kicsit félre tekintettem a Marshal-Miami(OH) meccsre, örömmel látom, hogy a Cato-Shuler páros hozza a kötelezőt
több mint 10 éve
ps3-on szoktam ilyen freak támadófalat összehozni. átlagban nyomnak 330 fontot és nincsen 6'3 alatti emberük.ez az arkansasi OL teljesen beszarás 😀shawnkaMilyen értelemben?baggio
több mint 10 éve
ez az arkansasi OL teljesen beszarás 😀shawnkaMilyen értelemben?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Ha most itt nyer a Golden Bears, akkor már szinte biztos, hogy idén több győzelmük lesz, mint tavaly, mert a 2. fordulóban a Sacramento St. ellen sima lesz, szóval 2-0-val is kezdhetnek 😀
több mint 10 éve
Az mindenesetre döbbenet, hogy rendre javuló recruiting mellett milyen gyenge ez a csapat. Piszok hosszú év lesz. 😕DoMEzen csodálkozok most én is, hogy igazából az egész meccset a Cal dominálja
több mint 10 éve
Szépen elváltott magát a Rice sec.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ez az arkansasi OL teljesen beszarás 😀
több mint 10 éve
A Northwestern vs. Cailfornia meccs két balfasz kommentátora szerint TALÁN Ibraheim Campbell lehet a Wildcats védelem playmakere... Freshman éve az.Az mindenesetre döbbenet, hogy rendre javuló recruiting mellett milyen gyenge ez a csapat. Piszok hosszú év lesz. 😕
több mint 10 éve
Gyors válasz a Golson TD-re. Jó kis meccs lesz?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Jeremy Johnson botrányosan csúnyán adja el az optiont. I mean nagyon rondán néz ki az egész, Connecticutból látom, hogy mire készül éppen. De ki az a Melvin Ray? 😀
több mint 10 éve
Ty Montgomery's first touch of the year: 60-yard punt return for TD. Stanford 7, UC Davis 0. 😀
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Na de majd most beállok a hc fanok közé és feltör a csapat 😀 Köszönöm amúgy a rövid tájékoztatót, csak megerősít abban, hogy követnem kell ezt a csapatotAmúgy egész szimpatikus csapat ez a Cal, de valahogy sosem foglalkoztam a csapattal igazán 😀 Lehet, hogy még a története is tök szerethető lenne 😀MirrMurrvolt egy aranykorszakuk az 1900-as évek elején, a 2. VH után még egy, aztán sokáig semmi, jött Tedford a 2000-es évek elején, átmeneti felemelkedés, majd újra mélypont, kb. ennyi eddig 😊
részletesebben itt:http://bowl.hu/california_golden_bearsbaggio
több mint 10 éve
eddig meggyőző a golden bears o# mindjárt jön a 2. TDDripott is van 😊 14-0
több mint 10 éve
eddig meggyőző a golden bears o# mindjárt jön a 2. TD
több mint 10 éve
Amúgy egész szimpatikus csapat ez a Cal, de valahogy sosem foglalkoztam a csapattal igazán 😀 Lehet, hogy még a története is tök szerethető lenne 😀MirrMurrvolt egy aranykorszakuk az 1900-as évek elején, a 2. VH után még egy, aztán sokáig semmi, jött Tedford a 2000-es évek elején, átmeneti felemelkedés, majd újra mélypont, kb. ennyi eddig 😊
részletesebben itt:http://bowl.hu/california_golden_bears
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zsemlezs
175
igen, vannak amik egész jók, inkább az a jó benne, amit te is hangsúlyoztál, hogy streamgyűjtőpár évvel ezelőtt már ők voltak a fő hivatkozási oldal, aztán kis időre mintha eltűntek volna, szerencsére újra minden a régi, sőt kifejezetten jók egyes streamekbaggionem gondoltam volna, hogy ennyire jó oldalt linkeltem 😀zsotyiNincs valakinek streamje az Irish meccsre? Megőrülök, nem találok semmit! Help, please!Szabolcs_76www.streamking.org/channel16.html
egy illetékes meg berakhatná kiemelt kommentbe ezt a gyűjtőoldalt:
forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussionbaggio
több mint 10 éve
na zsír egy fasza Cal védekezésre értem vissza 😊
több mint 10 éve
Ébred a Bama D!!!