NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
95
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
15
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
7
6
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
2
2
22:25
Week 1
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
FUTBALLIDŐ! #WarEagle #DefendThatShit
több mint 10 éve
Amúgy egész szimpatikus csapat ez a Cal, de valahogy sosem foglalkoztam a csapattal igazán 😀 Lehet, hogy még a története is tök szerethető lenne 😀
több mint 10 éve
pár évvel ezelőtt már ők voltak a fő hivatkozási oldal, aztán kis időre mintha eltűntek volna, szerencsére újra minden a régi, sőt kifejezetten jók egyes streameknem gondoltam volna, hogy ennyire jó oldalt linkeltem 😀zsotyiNincs valakinek streamje az Irish meccsre? Megőrülök, nem találok semmit! Help, please!Szabolcs_76www.streamking.org/channel16.html
egy illetékes meg berakhatná kiemelt kommentbe ezt a gyűjtőoldalt:
forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussionbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Bryce Treggs épp a csapatomban 😀
több mint 10 éve
zsemlezs
175
nem gondoltam volna, hogy ennyire jó oldalt linkeltem 😀Nincs valakinek streamje az Irish meccsre? Megőrülök, nem találok semmit! Help, please!Szabolcs_76www.streamking.org/channel16.html
forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussionbaggio
több mint 10 éve
Ilyet talán még nem is láttam a Bamától 47y FG jó! Sims-től eddig még szinte jó megmozdulást sem láttam , csak a bénázásaira emlékszem.
Remélem rámcáfol, mert nekem tökmindegy ki a Qb, csak hozzuk a szokásos eredményeket.
több mint 10 éve
CharlieF
767
Köszönöm!Nincs valakinek streamje az Irish meccsre? Megőrülök, nem találok semmit! Help, please!Szabolcs_76www.streamking.org/channel16.html
több mint 10 éve
Na mind1 átnyergeltem az ND meccsre
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hát nem tudom Sims-e a jó megoldás QB-nakAlabama NinersMég nem neveztek meg kezdő QB-t. Sims jobban ismeri a rendszert (bármekkora hype övezi Cokert, azt nem árt észben tartani, hogy csak egy fall camp erejéig gyakorolhatott a csapattal), ezért lépett pályára elsőként ő, de Coker is lehetőséget fog kapni.
több mint 10 éve
Mindig abban hiszek, aki a pályán van, ha megragadja az alkalmat, akkor Watson nem fog pályára kerülni úgyse.Stoudt? Deshaun Watsont nem győzik dicsérni, lehet hogy az újonc hamar kiszorítja a kezdőből a végzőstbaggiomajd Stoudt lealáz úgyis mindenkit :pNewmanha valamelyik eldőlne, 23:30-kor nagy meccset várok a Georgia-Clemsonon.berger90boyd visszajöhetne, ha már kirakták a jetsből 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Cam Robinson #74 Bama LT true freshman. Brutálisan felépítése van már így 18 évesen...
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Stoudt? Deshaun Watsont nem győzik dicsérni, lehet hogy az újonc hamar kiszorítja a kezdőből a végzőstmajd Stoudt lealáz úgyis mindenkit :pNewmanha valamelyik eldőlne, 23:30-kor nagy meccset várok a Georgia-Clemsonon.berger90boyd visszajöhetne, ha már kirakták a jetsből 😀Dexxter Tailor
---
több mint 10 éve
Hát nem tudom Sims-e a jó megoldás QB-nak
több mint 10 éve
Na nálam behalt ez a stream is 😕
több mint 10 éve
CharlieF
767
Nincs valakinek streamje az Irish meccsre? Megőrülök, nem találok semmit! Help, please!
több mint 10 éve
Ez szép drive volt, Holgorsen rákészült a meccsre, meglepően sok option futás volt. Kár volt a végén a passzért, amikor ment a futás.Most pedig jöhet Crazy8 🏈 .
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Egész jó a WV támadósor, vagy a Bama védelme nem a régi?
több mint 10 éve
Klaci79Kösz
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
gofirstrow.eu/watch/278868/1/watch-california-vs-northwestern.htmlNálam most halt benorbisilloKöszönöm!MirrMurrVan valakinek használható linkje a Cal-Northwestern meccshez (az enyém eléggé szaggat)MirrMurrcdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c=226286&lang=en&eid=252054&lid=226286&ci=294&si=27norbisillo
nálam ez jó
több mint 10 éve
majd Stoudt lealáz úgyis mindenkit :pha valamelyik eldőlne, 23:30-kor nagy meccset várok a Georgia-Clemsonon.berger90boyd visszajöhetne, ha már kirakták a jetsből 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Nálam most halt beKöszönöm!MirrMurrVan valakinek használható linkje a Cal-Northwestern meccshez (az enyém eléggé szaggat)MirrMurrcdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c=226286&lang=en&eid=252054&lid=226286&ci=294&si=27norbisillo
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Köszönöm!Van valakinek használható linkje a Cal-Northwestern meccshez (az enyém eléggé szaggat)MirrMurrcdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c=226286&lang=en&eid=252054&lid=226286&ci=294&si=27norbisillo
több mint 10 éve
Roll Tide Roll!!!
több mint 10 éve
ha valamelyik eldőlne, 23:30-kor nagy meccset várok a Georgia-Clemsonon.berger90boyd visszajöhetne, ha már kirakták a jetsből 😀