NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
26
11
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
22
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Week 1
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
vassadi
15 617
True. 😊 Amúgy utóbbi.Tapasztalataim szerint ugyanaz a vége 😀norbisilloszervező vagy résztvevő ? Nekem szombaton kezdődik a 2. GT-m 😀Dripgood to be back 😊 Mondjuk inkább a Boise state meccse érdekel de kíváncsi leszek fent bírok-e maradni addig 😀DripÉn gólyatáborral (ma ért véget) melegítettem a college maratonra. 😀vassadi
több mint 10 éve
"kenny Hill is not Johnny Manziel"Manzielből azért nem sok van. Hill most tol egy király meccset, aztán már senki nem fog Johnnyról beszélni
már unom ezt, pedig szezonnyitó első negyednek sincs még vége :/berger90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tapasztalataim szerint ugyanaz a vége 😀szervező vagy résztvevő ? Nekem szombaton kezdődik a 2. GT-m 😀Dripgood to be back 😊 Mondjuk inkább a Boise state meccse érdekel de kíváncsi leszek fent bírok-e maradni addig 😀DripÉn gólyatáborral (ma ért véget) melegítettem a college maratonra. 😀vassadi
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
"kenny Hill is not Johnny Manziel"már unom ezt, pedig szezonnyitó első negyednek sincs még vége :/
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nah ezekről sűrgősen le kell szoknia hillnek
több mint 10 éve
szervező vagy résztvevő ? Nekem szombaton kezdődik a 2. GT-m 😀good to be back 😊 Mondjuk inkább a Boise state meccse érdekel de kíváncsi leszek fent bírok-e maradni addig 😀DripÉn gólyatáborral (ma ért véget) melegítettem a college maratonra. 😀vassadi
több mint 10 éve
De ott van Carson is, tavalyi szezon végén majdnem kijátszotta a kezdőből Davist, olyan jól ment neki, erre a kb 8. szezonját kezdő Wilds-ot kezdeti Spurrier, ezt nem értem.Davis-el meg mi a fasz van?Sixo67Sérüléssel bajlódik, de elvileg bevethető.vassadi
több mint 10 éve
Ez a fújás jól jött, Roland úgysem kapta volna el azzal a lyukas kezével.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Davis-el meg mi a fasz van?Sixo67Sérüléssel bajlódik, de elvileg bevethető.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
good to be back 😊 Mondjuk inkább a Boise state meccse érdekel de kíváncsi leszek fent bírok-e maradni addig 😀DripÉn gólyatáborral (ma ért véget) melegítettem a college maratonra. 😀
több mint 10 éve
Pontosan 1 drive kellett hogy teljesen college hangulatba kerüljek 😀
több mint 10 éve
pedig nem jár nálam előrébb a stream :p 😊 a qb-t pedig kommentátorként nem tudnám nem Benny Hillként megnevezni minden esetben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Clear nagy playa lesz idén Ricky Seals-Jones-szal egyetemben az Aggiesnél
---
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy működő stream linkje? Nem találok sehol 😕Sixo67gofirstrow.eu/watch/278263/1/watch-21-texas-vs-9-south-carolina.html
mondjuk ultraszar
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy működő stream linkje? Nem találok sehol 😕Sixo67firstrows.biz/football/texas-a-m-south-carolina-frsf9d4a
---
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy működő stream linkje? Nem találok sehol 😕
több mint 10 éve
Nem volt semmi, és telt házban van, pedig délután 6 van és csütörtök.iktriadbármelyik nfl meccset hozom be, én nem ezt látom, nálam van a hiba? :o
---
több mint 10 éve
good to be back 😊 Mondjuk inkább a Boise state meccse érdekel de kíváncsi leszek fent bírok-e maradni addig 😀
több mint 10 éve
Ez a hangulat meg überalles xDbaggioNem volt semmi, és telt házban van, pedig délután 6 van és csütörtök.