NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Week 1
több mint 11 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 11 éve
Az irányító csere csodát tett. Vazze nehogy már kikapjon a Penn.Shawn84STATE, a Penn Ivy League-es és épp Philadelphiában van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az irányító csere csodát tett. Vazze nehogy már kikapjon a Penn.
több mint 11 éve
Ahhoz mondjuk nem ártana először meccseket nézni az itthoniaknak... 😊 ezzel sokakat meg lehetett volna pl. fogni, kurva jó volt a második félidőOT-t az ír népnek! Tetszik a közvetítés, jó lenne egy olyan tradíció, hogy minden évben más európai országban lenne az első szombati kickoff 😊baggioAz új Puskással már lehet is pályázni 😊Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy Ficken gam winninget akarok látni! Ettől csak egy kicsit akarom jobban látni, hogy kihagyja.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Milyen elkapás volt 4.-re Jesus! Igazán jó meccs és TD persze!!! 😀Idén is megy a 4.-ik negyedben a UCF-nek, ha 7 vagy annál kevesebb pontnyi a különbség
több mint 11 éve
OT-t az ír népnek! Tetszik a közvetítés, jó lenne egy olyan tradíció, hogy minden évben más európai országban lenne az első szombati kickoff 😊baggioAz új Puskással már lehet is pályázni 😊
több mint 11 éve
Ficken, mint magabiztos rúgó, változnak az idők 😊

---
több mint 11 éve
Az milyen elkapás volt 😀 Nagyon jó a 2. félidő

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Felgyorsultak az események jól van 😊 mondtam, hogy a vége szoros lesz, egy hosszabbítás kellene még

---
több mint 11 éve
ez kész, back-to-back-to-back turnover 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Ennyi hiba már kehet nem fér bele

több mint 11 éve
hát, sokáig nem volt a laszti a UCF-nél 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
hopp, még egy INT...

Don't blink!
több mint 11 éve
OT-t az ír népnek! Tetszik a közvetítés, jó lenne egy olyan tradíció, hogy minden évben más európai országban lenne az első szombati kickoff 😊

---
több mint 11 éve
A secondary nincs ma a helyzet magaslatán ( egyik oldalon sem)...
több mint 11 éve
XD

több mint 11 éve
még 1-2 ilyen drive tőle és jövőhéten ő a kezdőNo már Holman van bent irányítóként a UCF-nélnorbisilloJó igazolás volt a fradiból
De nagyon kellett ez a ucf td, az eddigi siralmas támadójátékuk miatt eléggé leült a meccs, innen lesz most igazán jóbaggio

több mint 11 éve
No már Holman van bent irányítóként a UCF-nélnorbisilloJó igazolás volt a fradiból
De nagyon kellett ez a ucf td, az eddigi siralmas támadójátékuk miatt eléggé leült a meccs, innen lesz most igazán jó

---
több mint 11 éve
No már Holman van bent irányítóként a UCF-nél

több mint 11 éve
Ráköptem a sört a gépre ennél 😀Ez a mean tweets a gamedayben marha nagy 😀norbisilloInstant klasszik
vine.co/v/OBh6WVJHL51baggio

több mint 11 éve
Ez a mean tweets a gamedayben marha nagy 😀norbisilloInstant klasszik

---
több mint 11 éve
Végre college football szombat 😊.3 first down egy félidő alatt a UCF-től. No Bortles no fun.
nehezen húzzuk ki 02:00-ig, mikor kezd a blowoutnak ígérkező Florida State vs Oklahoma State Arlingtonból.baggioNagyon erős a játékosállománya az FSU-nak, de egy nyitómeccs mindig nehéz. Gundy se feltartott kézzel fog kimenni. Plusz az OSU védőfala elvileg a csapat erőssége, hátha valamennyire megfogják majd a futást. Én itt érzek egy kis upset esélyt a 19-es hendikep ellenére.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ez a mean tweets a gamedayben marha nagy 😀

több mint 11 éve
Hurling az espn2-n, nájsz! Király lesz a döntő két hét múlva

---
több mint 11 éve
A UCF ejtőernyőse elhibázta a stadiont xDMa esélytelenek is 😀
www.sbnation.com/lookit/2014/8/30/6086195/awwww-ucf-skydiver-misses-stadium-entirelybaggio