NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Week 1
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91005-2014-NCAA-Football-Week-1-Streaming-amp-Discussion
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
kicsit cinkes, hogy mindkét TD-t 45+-ról kapta az Aggies... :p
több mint 10 éve
Nah megy ez, nem játszunk jól, de legalább a TD-k jönnek 😀
több mint 10 éve
Na Adams volt az első akin észrevettem ezt a nagyon új sisakot
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
#rivalryHill lenyomta volna Hoyert. :pvassadiDe Shaw-t egyikük sem 😊Sixo67
kamuflázs cuccban van amúgy a hazai csapat és a teljes stadion is a Louisiana-Monroe-nál, épp a Duck Commander sorozat legújabb részének forgatása zajlik 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hill lenyomta volna Hoyert. :pvassadiDe Shaw-t egyikük sem 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hill lenyomta volna Hoyert. :p
több mint 10 éve
Végre mi is nekiindulunk a szezonnak, GO GOPHERS!
több mint 10 éve
NCAA, ezért szeretlek xD@Perroni247: South Carolina redshirt sophomore CB ran off the field to the wrong sideline. USC had to call timeout
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt asszem megállapíthatjuk, hogy legcsúnyább cheerleader-ek Columbiában vannak 😀
több mint 10 éve
Dixon ezzel az egy play-el többet csinált , mint tavaly Sutton egész szezonban 😀
több mint 10 éve
visszatért az az Aggie defense is, amit tavaly megismertünk 😊baggiona igen, ezt többen is megerősítették a tiwtteren is 😀
több mint 10 éve
vááá micsoda TD ! 😊 Kár, hogy a stream szarrá laggolta 😀
több mint 10 éve
Szép válasz a S. Carolina-tól.
több mint 10 éve
visszatért az az Aggie defense is, amit tavaly megismertünk 😊
---
több mint 10 éve
Jones és Clear esetében ilyen nincs 😊 két ilyen védelmi mismatch esetén szerintem bárki vakon megbízna bennük újonc qb-kéntez világosezután a játék után pláne nem értem, miért nem fut többet Hillmeg kell tanulnia először, hogy menjen végig az elkapóin, max utána próbáljon meg futni, ne első szándékbólbaggio
van ott sebesség/gyorsulás bővenNewman
viszont, két alkalommal a futás volt az egyértelmű opció (levédekezték az elkapóit), akkor is inkább odadobta Ricky Seals-Jones-nak, erre gondoltamNewman
---
több mint 10 éve
ez világosezután a játék után pláne nem értem, miért nem fut többet Hillmeg kell tanulnia először, hogy menjen végig az elkapóin, max utána próbáljon meg futni, ne első szándékbólbaggio
viszont, két alkalommal a futás volt az egyértelmű opció (levédekezték az elkapóit), akkor is inkább odadobta Ricky Seals-Jones-nak, erre gondoltam
több mint 10 éve
Kaiwan Lewis meg körbe körbe forgott , hogy vajon hol lehet a labda, öröm az ilyen MLB-t nézni.
több mint 10 éve
ezután a játék után pláne nem értem, miért nem fut többet Hillmeg kell tanulnia először, hogy menjen végig az elkapóin, max utána próbáljon meg futni, ne első szándékból
---
több mint 10 éve
ezután a játék után pláne nem értem, miért nem fut többet Hillvan ott sebesség/gyorsulás bőven
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a próféta szóljon belőled, marhára utálnám, ha ezért nem tudnék A&M meccset nézni, mert a kisköcsögöt kényeztetik orálisan a kommentátorok."kenny Hill is not Johnny Manziel"Manzielből azért nem sok van. Hill most tol egy király meccset, aztán már senki nem fog Johnnyról beszélnibaggio
már unom ezt, pedig szezonnyitó első negyednek sincs még vége :/berger90
Mindig jövőre