NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Week 5
több mint 8 éve
Koviakos
95
Redzone fumble, pedig a 29-esről indulhattunk.... 3. negyed és az Illini vezet, nem térek magamhoz...
több mint 8 éve
Elkezdődött az Oklahoma @ TCU is közben, a Frogs már az end zone-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
meg vagyok lepődve a wisconsini védelmen.
több mint 8 éve
Koviakos
95
Tommy Armstromg élete 2 playben: gyönyörű bomba Westerkampnek, következő play: buta interception....
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Hurdtől ez meg...És így 10-7 helyett 17-0 a Dawgsnak két perccel a nagyszünet előtt.
twitter.com/NCAAFNation247/status/782319034234798081/photo/1
baggio
több mint 8 éve
Hát még az fsu, 21-0 a North Carolinának, gabo örülHurdtől ez meg...
twitter.com/NCAAFNation247/status/782319034234798081/photo/1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
wow. kihagyta. na hajrá, az offense is tegyen le valamit az asztalra
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Most sem kezd erősen a Vols, 10-0-ra vezet a Georgia a második negyed elején.
több mint 8 éve
Koviakos
95
A futás elleni védekezés erre a hétre sem javult meg....
több mint 8 éve
A michigani százlábútwitter.com/ScottHanson/status/782313651256471552/photo/1
---
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Támadó nem, de punt returner igen, és annak se volt rossz.Szerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
Ő ha jól emlékszem sem visszahordó sem támadó nem volt.
Bazzani
Egyébként ha már elsősorban védőként használt, de a támadósorban és visszahordóként is feltűnő Michigan-játékos -> Charles Woodson
ha már Arizona, nem lehet hogy inkább Bucannon féle LB/S hyprid lesz az igazi posztjaValószínűleg.
ZERO_L
több mint 8 éve
Csak ilyenekre futotta tőleSzerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
Bazzani
www.youtube.com/watch?v=GF1xuc1XJRA
---
több mint 8 éve
ha már Arizona, nem lehet hogy inkább Bucannon féle LB/S hyprid lesz az igazi posztjaaz egy dolog, de NFLben sem lesz azSzerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
Bazzani
ott defenseben lesz, és ott sokkal inkább mathieu mint pl peterson
braxa88
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
braxa88
12 534
az egy dolog, de NFLben sem lesz azSzerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
Bazzani
ott defenseben lesz, és ott sokkal inkább mathieu mint pl peterson
több mint 8 éve
az se jó taktika, ha első két kísérlet futás, majd harmadikra passz.
több mint 8 éve
Koviakos
95
Viszont a védelemben hasonlóan feltűnik minden poszton, plusz egy hatalmas playmaker. Nekem ezért hasonlít 😊Szerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
Bazzani
több mint 8 éve
Szerintem Mathieu nem volt ilyen sokoldalú.Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
Koviakos
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Megint egy rossz döntés egy returnertől, 5 yardon belül semmi értelme nincs megfogni a labdát, kb semmi esélye nem volt túljutni a húszason.
több mint 8 éve
Koviakos
95
Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Engem nagyon nem rá emlékeztet. Sokkal inkább Mathieu
ZERO_L
milyen egyéb stream lehetőség van a "wiz1.net"-en és a "ifirstrow.eu"-n kívül?watchsports.live/
Ventura
több mint 8 éve
Kampman
28 323
milyen egyéb stream lehetőség van a "wiz1.net"-en és a "ifirstrow.eu"-n kívül?watchsports.live/
Ventura
több mint 8 éve
Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?Semennyire.
ZERO_L
Patrick Peterson szerintem jobb hasonmás.
több mint 8 éve
Peppers-nek kellene mondani egy hasonmást az NFL-ben, Kancellár mennyire jó hasonlat?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
milyen egyéb stream lehetőség van a "wiz1.net"-en és a "ifirstrow.eu"-n kívül?
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Ezekkel a középső futásokkal egy-két yardnál több nem jön