NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Hali!Williams szerintem marad még egy évet, nagyon csiszolatlan ő egyelőre, nem érdemes kimennie. Chapmannél nem lehet tudni, hogy a csapattársak mennyire húzzák fel a teljesítményét, annyira érte nem kellene imádkozni, Shortnak elég jó a pedigréje, de erősen kétlem, hogy profinak áll. Szerencsés esetben megszerzitek Brandon Thompson-t, a top10 mögött már nagy a sötétség
DT ügyben kérdeznék
Kik a legjobb 4-3 NT prospectek? Hova várjátok őket?
Én ezt nézegetem http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2012_DT és abban bízom, h Williams, Chapman, Short trióból marad vki 3.ra...Rolni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja akkor benéztem, valamiért nekem a no brainerről az ésszerűtlen ugrott be 😀Wyatt😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja akkor benéztem, valamiért nekem a no brainerről az ésszerűtlen ugrott be 😀
több mint 12 éve
Ezt miért kérdezed?No brainer döntés. Lesz gyilok a két elit irányítóért.Delonso_Most mivel jobb, ha visszamegy és jövőre Barkleyval és mondjuk a talán visszatérő Jonesszal kell versenyeznie? 😀
Várható volt, hogy az egyik jön, a másik maradWyatt
Én nem mondom hogy jobb lett volna, sőt ez az ésszerű és okos döntés.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
No brainer döntés. Lesz gyilok a két elit irányítóért.Delonso_Most mivel jobb, ha visszamegy és jövőre Barkleyval és mondjuk a talán visszatérő Jonesszal kell versenyeznie? 😀
Várható volt, hogy az egyik jön, a másik marad
több mint 12 éve
Hali!DT ügyben kérdeznék
Kik a legjobb 4-3 NT prospectek? Hova várjátok őket?
Én ezt nézegetem http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2012_DT és abban bízom, h Williams, Chapman, Short trióból marad vki 3.ra...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
No brainer döntés. Lesz gyilok a két elit irányítóért.
több mint 12 éve
RGIII megy a draftra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
John Jenkins (Georgia NT) marad végzős évére az egyetemen
---
több mint 12 éve
Toledoi Eric Page hanyadik körben mehet ki ha jön draftra vagy simán UDFA lesz belőle?tuti nem lesz udfa.
Bocsika ha már kérdezték....ThundersNFL
sokat mondó lesz, hogy 2012-ben mikor kel el Jordan White és Lavon Brazill, az segít beárazni az MAC elkapókat.
5. kört mondok én.
több mint 12 éve
Toledoi Eric Page hanyadik körben mehet ki ha jön draftra vagy simán UDFA lesz belőle?nem megy a draftra, pár napja nyilatkozta
Bocsika ha már kérdezték....ThundersNFL
---
több mint 12 éve
Toledoi Eric Page hanyadik körben mehet ki ha jön draftra vagy simán UDFA lesz belőle?Bocsika ha már kérdezték....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vontanze meddig csúszhat?1. kör vége.
Akár Herzlich -i sorsa is lehet a balhék miatt?Janek
nem.
több mint 12 éve
Vontanze meddig csúszhat?dehogy, a hülyeség nem akkora red flag mint a rák.
Akár Herzlich -i sorsa is lehet a balhék miatt?Janek
maximum második kör első fele.
több mint 12 éve
Vontanze meddig csúszhat?Akár Herzlich -i sorsa is lehet a balhék miatt?
több mint 12 éve
Kösz a gyors választ! Akkor marad a combine. Azért érdekel nagyon ,mert szerintem jóval alatta van a bejegyzett méreteinek magasságban és súlyban is és ha ez későn fog kisülni, nagyon vissza fog esni a dratlistákon.Azt akarom kérdezni, hogy LMJ mint redshirt junior részt vesz-e majd a Senior Bowlon? Mert ha az ilyen játékosok részt vehetnek, akkor gondolom 100, hogy meghívják.valaki2Nem.
de az NFLPA gamera elvileg mehetnek underclassmenek jövőre.Höri
több mint 12 éve
Azt akarom kérdezni, hogy LMJ mint redshirt junior részt vesz-e majd a Senior Bowlon? Mert ha az ilyen játékosok részt vehetnek, akkor gondolom 100, hogy meghívják.valaki2Nem.
de az NFLPA gamera elvileg mehetnek underclassmenek jövőre.
több mint 12 éve
Évről-évre jobb a műsor.Igaz a draft még nagyon messze van, de lesz megint live show a szerkesztők részéről?köszönet, remélhetőleg idén folytatni tudjuk a pár éves hagyománytJJ
A tavalyi nagyon passzentos volt!ThundersNFL
Reméljük az idei mégjobb lesz! 😉 😀
Nagyon várom már.
több mint 12 éve
Azt akarom kérdezni, hogy LMJ mint redshirt junior részt vesz-e majd a Senior Bowlon? Mert ha az ilyen játékosok részt vehetnek, akkor gondolom 100, hogy meghívják.
több mint 12 éve
Igaz a draft még nagyon messze van, de lesz megint live show a szerkesztők részéről?köszönet, remélhetőleg idén folytatni tudjuk a pár éves hagyományt
A tavalyi nagyon passzentos volt!ThundersNFL
---
több mint 12 éve
Igaz a draft még nagyon messze van, de lesz megint live show a szerkesztők részéről?A tavalyi nagyon passzentos volt!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Upshawra nagyon kíváncsi vagyok, szerintem egy csöppet túl van hypeolva (mondom ezt Alabama szurkolóként).tenorxKöszönöm Mindenkinek a segítséget! 😊
Mint Jets szurkoló, miveé valszeg, hogy nem jutunk PO-ba és középmezőnyben draftolhatunk, én szívesen látnám Upshawt nálunk. 😊
több mint 12 éve
Upshawra nagyon kíváncsi vagyok, szerintem egy csöppet túl van hypeolva (mondom ezt Alabama szurkolóként).
több mint 12 éve
A CBS az OLB rövidítést miért Offensive Linebackerként oldja fel? 😀A következő drafton várhatóan ki lesz az első 3 RB, akit kiválasztanak?http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2012Höri
Ill. 3-4-es OLB-ből az első 5? 😊hellan