NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
bezzeg 2007-ben Siler csont nélkül elkelt a 7/240-es helyen 😀amúgy jut eszembe lassan hagyománnyá nemesedik, hogy szinte minden évben van egy korábban 1. körösnek gondolt linebacker, aki végül UDFA lesz 😊Mondjuk Herzlich annyira nem tehet róla. 😕 Emlékszem anno Beckwith is 1-2. kör határán mozgott, aztán udfa lett.szaba
2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...jjncaa
több mint 12 éve
szaba
10 543
amúgy jut eszembe lassan hagyománnyá nemesedik, hogy szinte minden évben van egy korábban 1. körösnek gondolt linebacker, aki végül UDFA lesz 😊Mondjuk Herzlich annyira nem tehet róla. 😕 Emlékszem anno Beckwith is 1-2. kör határán mozgott, aztán udfa lett.
2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...jjncaa
több mint 12 éve
amúgy jut eszembe lassan hagyománnyá nemesedik, hogy szinte minden évben van egy korábban 1. körösnek gondolt linebacker, aki végül UDFA lesz 😊 2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hogy miért lesz Burfict udfabőrfikt nap van, még egy cikk arról, hogyan lett 1. körös prospectből hetek alatt nemkívánatos személy
http://brophyfootball.blogspot.com/2012/03/dusting-off-cobwebs-of-this-thing.htmljjncaa
http://www.thedaily.com/page/2012/04/15/041512-sports-vontaze-1-3/
"Burfict’s agent, Charles Price, reports that no NFL team has invited Burfict for a visit"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
Egyre erősödnek azon pletykák, miszerint a Jets feltradelne Ingramért.Ha ennyivel jobbnak tartják Ingram-et, akkor biztos felmennek érte, és nem várnak Upshaw-ra.
Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?Beki
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Egyre erősödnek azon pletykák, miszerint a Jets feltradelne Ingramért.Vagy akár Ingram is.
Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyre erősödnek azon pletykák, miszerint a Jets feltradelne Ingramért.Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?
több mint 12 éve
hogy miért lesz Burfict udfahttp://brophyfootball.blogspot.com/2012/03/dusting-off-cobwebs-of-this-thing.html
---
több mint 12 éve
Kalilért akar menni az EaglesÉn nem látok 1/4re se olyan játékost aki megoldaná a tavalyi gondokat...JanekMi alapja lehet az eagles feltradenek ?Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minekJanek
---
több mint 12 éve
Én nem látok 1/4re se olyan játékost aki megoldaná a tavalyi gondokat...Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minekJanek
több mint 12 éve
True, de tavaly lett összerakva a "dream team", tavaly jött új GM, 1. évben ha nincs eredmény, azt még lehet magyarázni, a 2.-at már kevésbé.Tavaly is az volt.Shawn84Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Barkley eléggé népszerű a 2013 mock drafton 😀. Ami érdekes, hogy valahol az Indianapolisba sorolják. Nem hinném, hogy oda menne, nah meg azt se, hogy újra ilyen rossz lenne a colts. Wilson : Tampa, Miami, Cardinals. Cardinals lenne szerintem ezek közül a legjobb.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Tavaly is az volt.Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
több mint 12 éve
azért arra se sokan fogadtak volna a tavalyi draft előtt, hogy Mallett harmadik körös lesz...
---
több mint 12 éve
szaba
10 543
Mallett jelenleg is future HoFnak tűnik. 😛Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?BéczkóMallett és Brohm is jónak tűnt...jjncaa
több mint 12 éve
Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?BéczkóMallett és Brohm is jónak tűnt...
---
több mint 12 éve
Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minek
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?
több mint 12 éve
Stafford se volt azAha. Csak mert sztem legink fejben nem nfl-szint azon pedig az a +1 év college azért sokat dobhatna.empty taxiMurraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?empty taxinem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várhatójjncaa
---
több mint 12 éve
Aha. Csak mert sztem legink fejben nem nfl-szint azon pedig az a +1 év college azért sokat dobhatna.nem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várhatójjncaaBray maradni fog végzős évére is, erre most fogadhatunkjjncaaMurraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
nem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várhatóMurraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?empty taxiAha, értem. És akkor szerinted ő vagy Bray fog hamarabb elmenni?SchleckBray maradni fog végzős évére is, erre most fogadhatunkjjncaa
---
több mint 12 éve
Murraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?Bray maradni fog végzős évére is, erre most fogadhatunkjjncaasystem QB, akinek ugyan szép a dobótechnikája, de borzasztó pontatlan, és mikor lecserélték, jobban ment az OU-nak...Aha, értem. És akkor szerinted ő vagy Bray fog hamarabb elmenni?Schleck
Wilsont is csak a hype miatt tettem be, ugyanúgy fognak járni majd, ahogy Folesjjncaa
Madden hates me.
több mint 12 éve
Nem tudom, milyen okai vannak, hogy nincs mostanában podcast, de nekem nagyon hiányzik, főleg a draftosak. Én imádtalak hallgatni benneteket.Mindenki máshol lakik a szerkesztők közül. és eleve alig van ember.
Ha anyagi oka van akkor a jövő évben szervezzünk gyűjtést.
És, hogy ontopik is legyek:
Denard Robinson UDFA lesz (2013as+draft term.) vagy láthat benne valaki fantáziát? Ha igen akkor milyen poszton?Bazzani
Fűzőt szerintem draftolja majd valaki, de semmire se fogja vinni. Yeah!