NFL Draft 2012

11 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amúgy jut eszembe lassan hagyománnyá nemesedik, hogy szinte minden évben van egy korábban 1. körösnek gondolt linebacker, aki végül UDFA lesz 😊

2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...jjncaa
Mondjuk Herzlich annyira nem tehet róla. 😕 Emlékszem anno Beckwith is 1-2. kör határán mozgott, aztán udfa lett.szaba
bezzeg 2007-ben Siler csont nélkül elkelt a 7/240-es helyen 😀

több mint 14 éve
szaba Buffalo Bills 13 288
amúgy jut eszembe lassan hagyománnyá nemesedik, hogy szinte minden évben van egy korábban 1. körösnek gondolt linebacker, aki végül UDFA lesz 😊

2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...jjncaa
Mondjuk Herzlich annyira nem tehet róla. 😕 Emlékszem anno Beckwith is 1-2. kör határán mozgott, aztán udfa lett.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 375 — hotty f*cking toddy

2008-ban Ali Highsmith és Erin Henderson, 2009-ben Dannell Ellerbe, tavaly Herzlich, idén pedig...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hogy miért lesz Burfict udfa
http://brophyfootball.blogspot.com/2012/03/dusting-off-cobwebs-of-this-thing.htmljjncaa
bőrfikt nap van, még egy cikk arról, hogyan lett 1. körös prospectből hetek alatt nemkívánatos személy
http://www.thedaily.com/page/2012/04/15/041512-sports-vontaze-1-3/

"Burfict’s agent, Charles Price, reports that no NFL team has invited Burfict for a visit"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Egyre erősödnek azon pletykák, miszerint a Jets feltradelne Ingramért.
Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?Beki
Ha ennyivel jobbnak tartják Ingram-et, akkor biztos felmennek érte, és nem várnak Upshaw-ra.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?Beki
Vagy akár Ingram is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mennyire lenne ez jó húzás, hiszen akár Upshaw is benn lehet 1/16-ra?
több mint 14 éve
hogy miért lesz Burfict udfa
http://brophyfootball.blogspot.com/2012/03/dusting-off-cobwebs-of-this-thing.html

---
több mint 14 éve
Mi alapja lehet az eagles feltradenek ?

Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minekJanek
Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
Én nem látok 1/4re se olyan játékost aki megoldaná a tavalyi gondokat...Janek
Kalilért akar menni az Eagles

---
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 128 — Apu ökölbeszorított keze

Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minekJanek
Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.empty taxi
Én nem látok 1/4re se olyan játékost aki megoldaná a tavalyi gondokat...

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 428 — NFL bracket champion '26

Tavaly is az volt.Shawn84
True, de tavaly lett összerakva a "dream team", tavaly jött új GM, 1. évben ha nincs eredmény, azt még lehet magyarázni, a 2.-at már kevésbé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Barkley eléggé népszerű a 2013 mock drafton 😀. Ami érdekes, hogy valahol az Indianapolisba sorolják. Nem hinném, hogy oda menne, nah meg azt se, hogy újra ilyen rossz lenne a colts. Wilson : Tampa, Miami, Cardinals. Cardinals lenne szerintem ezek közül a legjobb.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 538

Tavaly is az volt.
több mint 14 éve
azért arra se sokan fogadtak volna a tavalyi draft előtt, hogy Mallett harmadik körös lesz...

---
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mallett jó is lesz, nem kell aggódni

több mint 14 éve
Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?Béczkó
Mallett és Brohm is jónak tűnt...jjncaa
Mallett jelenleg is future HoFnak tűnik. 😛
több mint 14 éve
Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?Béczkó
Mallett és Brohm is jónak tűnt...

---
több mint 14 éve

Reidnek és az egész Eaglesnek make or break szezonja lesz, ilyenkor hajlamosabbak kockáztatni a veszélyben lévő HC-k, GM-ek.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 128 — Apu ökölbeszorított keze

Szerintem semmi de én elfogult vagyok néhol már az 1/4et írják csak tudnám minek

több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Wilsont csak a hype miatt? Ez mit jelent JJ? Ennyire rossz lenne?
több mint 14 éve
Murraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?empty taxi
nem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várhatójjncaa
Aha. Csak mert sztem legink fejben nem nfl-szint azon pedig az a +1 év college azért sokat dobhatna.empty taxi
Stafford se volt az

---
több mint 14 éve
Bray maradni fog végzős évére is, erre most fogadhatunkjjncaa
nem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várhatójjncaa
Aha. Csak mert sztem legink fejben nem nfl-szint azon pedig az a +1 év college azért sokat dobhatna.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Aha, értem. És akkor szerinted ő vagy Bray fog hamarabb elmenni?Schleck
nem sokat, talán egy elbukott nagydöntő után lenne benne olyan dac, hogy marad, de a Georgiánál nagy exodus várható

---
több mint 14 éve
system QB, akinek ugyan szép a dobótechnikája, de borzasztó pontatlan, és mikor lecserélték, jobban ment az OU-nak...
Wilsont is csak a hype miatt tettem be, ugyanúgy fognak járni majd, ahogy Folesjjncaa
Aha, értem. És akkor szerinted ő vagy Bray fog hamarabb elmenni?Schleck
Murraynél mennyi esélyt látsz h a szenyor szezonjára is maradjon?

Madden hates me.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem tudom, milyen okai vannak, hogy nincs mostanában podcast, de nekem nagyon hiányzik, főleg a draftosak. Én imádtalak hallgatni benneteket.
Ha anyagi oka van akkor a jövő évben szervezzünk gyűjtést.

És, hogy ontopik is legyek:
Denard Robinson UDFA lesz (2013as+draft term.) vagy láthat benne valaki fantáziát? Ha igen akkor milyen poszton?Bazzani
Mindenki máshol lakik a szerkesztők közül. és eleve alig van ember.

Fűzőt szerintem draftolja majd valaki, de semmire se fogja vinni. Yeah!