NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
116
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
50
13
22:25
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
bármennyire elfogult vagyok Cousins-al szemben, nem érzem benne azt, hogy NFL-ben meg tudna ragadni egy stabil kezdő QB-nak. Persze remélem nem lesz igazamA posztonkénti listán előbbre van nála Cousins és Tannehill.Kicsit felkaptam a fejem a Foles 1/6ra.semmit se csinált, de nincs más.
Ekkorát ugrott előre a SB miatt?Bazzani
magas.Höri
Ezért tűnt meglepőnek.Bazzani
Tannehill meg pláne
több mint 12 éve
A posztonkénti listán előbbre van nála Cousins és Tannehill.semmit se csinált, de nincs más.mindkettő a helyén maradtKicsit felkaptam a fejem a Foles 1/6ra.
a Senior Bowlon meggyőzödtem róla hogy Jenkins nem lett rosszabb, mint volt egy éve, és akkor mindenki simán első körösnek jósolta...
csináltam gyorsba egy mock draftot is, mivel ez az első, még tele homér pickkel:
http://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftMockJJ
magas.Höri
Ezért tűnt meglepőnek.
több mint 12 éve
semmit se csinált, de nincs más.Kicsit felkaptam a fejem a Foles 1/6ra.Kirkpatrick az ügye,dolgai miatt esett vissza nálad? vagy Jenkins ugrott ennyit?Kroosmindkettő a helyén maradt
a Senior Bowlon meggyőzödtem róla hogy Jenkins nem lett rosszabb, mint volt egy éve, és akkor mindenki simán első körösnek jósolta...
csináltam gyorsba egy mock draftot is, mivel ez az első, még tele homér pickkel:
magas.
több mint 12 éve
Kicsit felkaptam a fejem a Foles 1/6ra.Kirkpatrick az ügye,dolgai miatt esett vissza nálad? vagy Jenkins ugrott ennyit?Kroosmindkettő a helyén maradt
Ekkorát ugrott előre a SB miatt?
több mint 12 éve
korai körösnek, 1-2 is benne van.kitöltöttem én is. nem néztem meg direkt, hogy JJ miket írt, de így is csak 3 helyen különbözik az 1. helyezettFoles-t most hanyadik körösnek érzed?Schleck
http://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftRangsorokHöri
Egyszerűen nem tartom jó ötletnek, hogy valamelyik csapat egy újabb Gabbert szintű manusra bízza a csapatát. ezért raktam hátra. Nem látok benne többet game manager szerepkörnél.
több mint 12 éve
Combine előtti pozíciós rangsor (JJ):Nem igazán lehet belekötni a listákba, de azért itt van pár "saját kedvenc" kimaradó, akit én valahogy beszorítottam volna: Tank Carder az ILB-knél, Derrick Shelby a DE-knél, McClellin a (3-4) OLB-knél (a Senior Bowlon szép lassan, de a végére nagyon belejött). A WR-eknél a bőség zavara van, de nálam Toon befért volna.
http://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftRangsorok
JJ
És egy érdekesség a TE rangsorral kapcsolatban. A folyamatban lévő Players-All-Star Classic-on Taylor Thompson (korábbi sleeper DE-m) TE gyakorlatokat végez, éspedig nem is rosszul. A poszthoz szükséges gyorsasága és a mérete (6'6, 266) nálam nem volt kérdés, de a labdaérzéke sem rossz a hírek szerint. Kíváncsi leszek hol veszik számításba a combine-on.
Az optimum scouting edzésriportja:
Tight Ends
-A scout told me today that Taylor Thompson might end up a 4th round draft pick after his impressive week at tight end. Having played defensive end his entire career at SMU, Thompson picked up the position so naturally and so quickly that all scouts in attendance couldn’t help but be impressed. I spotted a Chargers scout after practice, talking at length with Thompson and showing a good deal of interest. Seems to be a good fit, but once we get to April, all teams will be interested in this guy, who’s big, tall, athletic, and gifted. June Jones personally contacted the Player’s All-Star Classic and requested Thompson be played at tight end, where Jones said he would have his best chance at making the NFL.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
kitöltöttem én is. nem néztem meg direkt, hogy JJ miket írt, de így is csak 3 helyen különbözik az 1. helyezettFoles-t most hanyadik körösnek érzed?
http://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftRangsorokHöri
több mint 12 éve
29. Baltimore (12-4): Vontaze Burfict, ILB (Arizona State)Mert mi úgyis Hightowert húzzuk Osemele helyett. 😊
2. Dont'a Hightower
3. Vontaze Burfict
Mockban miért vetted előrébb?Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
29. Baltimore (12-4): Vontaze Burfict, ILB (Arizona State)2. Dont'a Hightower
3. Vontaze Burfict
Mockban miért vetted előrébb?
több mint 12 éve
csináltam gyorsba egy mock draftot is, mivel ez az első, még tele homér pickkel:fasza lett, egyedül a Giants RB zavar, oda LB-t nyomtam volna, a többivel egyetértek.
több mint 12 éve
kitöltöttem én is. nem néztem meg direkt, hogy JJ miket írt, de így is csak 3 helyen különbözik az 1. helyezetthttp://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftRangsorok
több mint 12 éve
Kirkpatrick az ügye,dolgai miatt esett vissza nálad? vagy Jenkins ugrott ennyit?Kroosmindkettő a helyén maradt
http://bowl.hu/functions.php?name=html&which=DraftMock
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ez nemigaz, Soldi-ig jut el, s onnant mán nem tudunk tovább ......... haladniez valami utópia lehet, mert én azt látom hogy minden téma Tebowig jut elJJabszolút nem a véleménynyilvánítással van a bajom, csak egy fórumnál könnyen elterelődik más irányba a téma, míg ugye a cikkhez írt kommenteknél mindig ott van "felül" az, ahonnan a diskurzus elkezdődöttJJÉn spec pont azért szeretem a fórumot, mert elindul a téma mondjuk egy várható drafthelytől, és akár a legújabb hadászati fejlesztésekig el lehet jutni, Montana-n, ValóVilágon, Stephen Hawkingon, aktuálpolitikán keresztül.
Mint egy baráti társaságban lévő disputánál, ott se kinyilatkoztatások vannak, hanem hömpölyög a téma összevissza.Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
ez valami utópia lehet, mert én azt látom hogy minden téma Tebowig jut elabszolút nem a véleménynyilvánítással van a bajom, csak egy fórumnál könnyen elterelődik más irányba a téma, míg ugye a cikkhez írt kommenteknél mindig ott van "felül" az, ahonnan a diskurzus elkezdődöttJJÉn spec pont azért szeretem a fórumot, mert elindul a téma mondjuk egy várható drafthelytől, és akár a legújabb hadászati fejlesztésekig el lehet jutni, Montana-n, ValóVilágon, Stephen Hawkingon, aktuálpolitikán keresztül.
Mint egy baráti társaságban lévő disputánál, ott se kinyilatkoztatások vannak, hanem hömpölyög a téma összevissza.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
abszolút nem a véleménynyilvánítással van a bajom, csak egy fórumnál könnyen elterelődik más irányba a téma, míg ugye a cikkhez írt kommenteknél mindig ott van "felül" az, ahonnan a diskurzus elkezdődöttJJÉn spec pont azért szeretem a fórumot, mert elindul a téma mondjuk egy várható drafthelytől, és akár a legújabb hadászati fejlesztésekig el lehet jutni, Montana-n, ValóVilágon, Stephen Hawkingon, aktuálpolitikán keresztül.
Mint egy baráti társaságban lévő disputánál, ott se kinyilatkoztatások vannak, hanem hömpölyög a téma összevissza.
több mint 12 éve
abszolút nem a véleménynyilvánítással van a bajom, csak egy fórumnál könnyen elterelődik más irányba a téma, míg ugye a cikkhez írt kommenteknél mindig ott van "felül" az, ahonnan a diskurzus elkezdődött
---
több mint 12 éve
egy ilyen hsz kell csak, és máris megy a trash... ezért utálom a fórumformátumot????
JJ
Ja, a sok tudatlan csak beleugat mindenbe. Én kérek elnézést mindőnk nevében.
Bár ezügyben én ulpi meglátását osztom maximálisan, mondhatni arc poetica szerűen:
Miért kéne szakmailag bárhol lenni? Ez egy rajongói fórum. Véleménye mindenkinek lehet. Maximum nem tetszik. ulpianus
több mint 12 éve
Kirkpatrick az ügye,dolgai miatt esett vissza nálad? vagy Jenkins ugrott ennyit?
több mint 12 éve
egy ilyen hsz kell csak, és máris megy a trash... ezért utálom a fórumformátumothttp://jjncaa.blogspot.com/2012/02/matek.html
---
több mint 12 éve
Tebow -> Patriots?Lassan ott tartok, hogy jobban várom a combine-t és a draftot, mint a Super Bowl-t. Na jó, március 8 is érdekes lesz.Egész agyament ötlet hátsókörösként Weeden -> Broncos?aztecManning -> Broncos?JJ
több mint 12 éve
aztec
1 360
Túl szép lenne 😀Lassan ott tartok, hogy jobban várom a combine-t és a draftot, mint a Super Bowl-t. Na jó, március 8 is érdekes lesz.Egész agyament ötlet hátsókörösként Weeden -> Broncos?aztecManning -> Broncos?JJ
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Lassan ott tartok, hogy jobban várom a combine-t és a draftot, mint a Super Bowl-t. Na jó, március 8 is érdekes lesz.Egész agyament ötlet hátsókörösként Weeden -> Broncos?aztecManning -> Broncos?
---
több mint 12 éve
aztec
1 360
Lassan ott tartok, hogy jobban várom a combine-t és a draftot, mint a Super Bowl-t. Na jó, március 8 is érdekes lesz.Egész agyament ötlet hátsókörösként Weeden -> Broncos?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Weeden kihagyása ellenreakció, Boykin meg kurva tehetséges, viccesen hangzik, de egy törés sokkal kevésbé fenyegető a jövő szempontjából, mint egy durva szalagszakadás
---