NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
86
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Davon Still-t miért teszik első körösnek sokan?Janekmert kitűnő méretekkel rendelkezik, és remek 1 technique játékos lehet az NFL-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Davon Still-t miért teszik első körösnek sokan?
több mint 12 éve
Kérdésem az lenne, hogy Fleener megérné az első körös picket a Giantsnek?Nem írják sehol hozzánk, mert nyilván BPA lesz, de ő 32. helyen nem lenne BPA?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Menő, Luck és Griffin 3 is március 22-én tart pro dayt. Majd lehet lesni, Colts kiket küldött és hova.Ez már tudható volt egy ideje. Lehet már le is adta azt a 15 fontot.
Az NFL meg állítólag gondolkodik, hogy a Combinera is lehessen jegyet venni, korlátozott számban persze. Biztosan jó lesz játékosoknak hangzavarban megérteni, coach mit akar.
Florida Gators' Jeff Demps to skip NFL Draft and make a run for the London Olympics instead Olyan sebességgel én is így döntenék, ez egyértelmű.
Tannehill pedig tényleg elkelhet első kör végén? CBS szerint igen.Deny
több mint 12 éve
Menő, Luck és Griffin 3 is március 22-én tart pro dayt. Majd lehet lesni, Colts kiket küldött és hova.Az NFL meg állítólag gondolkodik, hogy a Combinera is lehessen jegyet venni, korlátozott számban persze. Biztosan jó lesz játékosoknak hangzavarban megérteni, coach mit akar.
Florida Gators' Jeff Demps to skip NFL Draft and make a run for the London Olympics instead Olyan sebességgel én is így döntenék, ez egyértelmű.
Tannehill pedig tényleg elkelhet első kör végén? CBS szerint igen.
több mint 12 éve
csak ez a fórum, egyelőre...miert ez a forum = minden forum FakeBarronnal mi történt?szabadupla lágyéksérv
és még meg lett szólva mikor azt írtam, hogy a fórum azért nem jó, mert hamar elvesznek a témák a trash-benJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
manapság=évek óta😊miert ez a forum = minden forum ?Barronnal mi történt?szabadupla lágyéksérv
és még meg lett szólva mikor azt írtam, hogy a fórum azért nem jó, mert hamar elvesznek a témák a trash-benJJ
en meg azt utalom h manapsag elterjedt nezet az h egyszerubb bebofogni egy kerdest mintsem beirni a googleba amire kivancsi az ember. felre ne erts szaba nem ellened iranyul ez de mostansag annyiszor talalkozom ezzel a jelenseggel.Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
miert ez a forum = minden forum ?Barronnal mi történt?szabadupla lágyéksérv
en meg azt utalom h manapsag elterjedt nezet az h egyszerubb bebofogni egy kerdest mintsem beirni a googleba amire kivancsi az ember. felre ne erts szaba nem ellened iranyul ez de mostansag annyiszor talalkozom ezzel a jelenseggel.
több mint 12 éve
East-West Shine Game résztvevők közül párról pár szó: http://philly.blog.hu/2012/02/10/east-west_shine_game
több mint 12 éve
Barronnal mi történt?szabadupla lágyéksérv
és még meg lett szólva mikor azt írtam, hogy a fórum azért nem jó, mert hamar elvesznek a témák a trash-ben
---
több mint 12 éve
Barronnal mi történt?szabaOlvass vissza.
Joe Everett (RookieDraft.com): Just heard some bad news on S Mark Barron that he has a double sports hernia and will be out until at least July/August.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Barronnal mi történt?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TYT-re végre felkerült a senior bowl.JoeyBköszi, hogy szóltál 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 617
8/9 és 11/12 helyeken mi fog dönteni? Flip a coin?ThundersNFLIgen, pénzfeldobással döntenek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
yup
több mint 12 éve
8/9 és 11/12 helyeken mi fog dönteni? Flip a coin?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Itt a majdnem végleges sorrend, bár nem volt nehéz kitalálni azért már 😀1. Indianapolis Colts
2. St. Louis Rams
3. Minnesota Vikings
4. Cleveland Browns
5. Tampa Bay Buccanneers
6. Washington Redskins
7. Jacksonville Jaguars
8/9. Miami Dolphins and Carolina Panthers
10. Buffalo Bills
11/12. Kansas City Chiefs and Seattle Seahawks
13. Arizona Cardinals
14. Dallas Cowboys
15. Philadelphia Eagles
16. New York Jets
17. Cincinnati Bengals (Acquired from Oakland)
18. San Diego Chargers
19. Chicago Bears
20. Tennessee Titans
21. Cincinnati Bengals
22. Cleveland Browns (Acquired from Atlanta)
23. Detroit Lions
24. Pittsburgh Steelers
25. Denver Broncos
26. Houston Texans
27. New England Patriots (acquired from Saints)
28. Green Bay Packers
29. Baltimore Ravens
30. San Francisco 49ers
31. New England Patriots
32. New York Giants
több mint 12 éve
Grat a videókhoz JJ! RGIII-ről lesz bemutató videó? Vagy egyedül Luck lesz a QB-k közül?Persze, ha logikusan nézzük, akkor csak a No.1 játékosokról készítesz videót, így RGIII akkor kimarad.Csak korábban említetted, hogy tervben van.aztecClaiborne után Kuechly, a sorozat további sorsában nem vagyok biztos
---
több mint 12 éve
aztec
1 360
Grat a videókhoz JJ! RGIII-ről lesz bemutató videó? Vagy egyedül Luck lesz a QB-k közül?Persze, ha logikusan nézzük, akkor csak a No.1 játékosokról készítesz videót, így RGIII akkor kimarad.Csak korábban említetted, hogy tervben van.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Joe Everett (RookieDraft.com): Just heard some bad news on S Mark Barron that he has a double sports hernia and will be out until at least July/August.Még egy normális S-el kevesebb, erős lesz a class. :/
😕vassadi
több mint 12 éve
Richardsont mikor megláttam gimnazistaként, én is azt mondtam, hogy na még egy idióta wannabe-gangsterde láss csodát, csak nem véletlen járt egyetemre, és a legutóbbi évben már teljesen szolid, értelmiségi manusnak nézett ki a pályán kívül.
Fiatal korában egy fasz volt, de már megérett.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Joe Everett (RookieDraft.com): Just heard some bad news on S Mark Barron that he has a double sports hernia and will be out until at least July/August.😕
több mint 12 éve
Combine-ra meghívottak listája: http://rob-rang.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/13682485/34737006?ttag=gen10_on_all_fb_na_txt_0001