NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
212
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
127
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
22:25
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Az nfl.com mock draftja (1. kör csak):http://www.nfl.com/draft/2012/mock-drafts/bucky-brooks/75000?module=HP11_content_stream
Vélemények?
több mint 12 éve
Ráadásul, ha rövid a karja is, és a dobótechnikája sem tökéletes, akkor nem dob elég magasan (alacsonyan engedi el a lasztit). Értsd könnyebb beleütni DL+LB+DB poszton is. Így nem is lehet lézert dobni, ami= kuka.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A 183 cm tényleg ennyire alacsony? Az életben is vagy így az NFL ben?Béczkóalacsony, mivel ahogy Newman írta a falemberek felett azért jó ha kilát az ember (ez persze Drew Brees-re nem igaz 😊). Ezért van, hogy hiába baromira tehetséges egy irányító, ha nincs meg 190 magas akkor nem rajonganak érte a csapatok.
több mint 12 éve
A 183 cm tényleg ennyire alacsony? Az életben is vagy így az NFL ben?BéczkóEgy irányítónak alacsony, mégiscsak 190+centis falemberek mögül kéne kilátni. 😊
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
A 183 cm tényleg ennyire alacsony? Az életben is vagy így az NFL ben?
több mint 12 éve
na szóval azért mert valaki alacsony, még nem biztos hogy egyből ő lesz az új Drew Brees 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az mióta érdekesség? Majd Edelmanről talán 😀ferde pályán focizó tevékről is olvashatsz az oldalon, szóval vélhetően fehér running backről is írtak márJJazt hittem te is az nso sportszelepről linkelsz be egy ide vonatkozó cikketJJa sportszelepen nem csak kurvák vannak? 😮Höri
több mint 12 éve
ferde pályán focizó tevékről is olvashatsz az oldalon, szóval vélhetően fehér running backről is írtak mára sportszelepen nem csak kurvák vannak? 😮Höriszerintem csere se.Höriazt hittem te is az nso sportszelepről linkelsz be egy ide vonatkozó cikketJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a sportszelepen nem csak kurvák vannak? 😮azt hittem te is az nso sportszelepről linkelsz be egy ide vonatkozó cikketJJIdén jön ki olyan fehér RB akiből akár kezdő is lehet?peterbadboneszerintem csere se.Höri
több mint 12 éve
azt hittem te is az nso sportszelepről linkelsz be egy ide vonatkozó cikketIdén jön ki olyan fehér RB akiből akár kezdő is lehet?peterbadboneszerintem csere se.Höri
---
több mint 12 éve
Idén jön ki olyan fehér RB akiből akár kezdő is lehet?peterbadboneszerintem csere se.
több mint 12 éve
nem, draftolni se fognak ilyetKöszönöm!Markus Zusevics sztetek az NFL-ben Tackle vagy Guard lesz ? Melyik körre várható leginkább?peterbadboneelső körben (nem szó szerint értendő) RT, aztán ha ott nem válik be, akkor beljebb megy guardnakJJ
Lenne még egy kérdésem:
Idén jön ki olyan fehér RB akiből akár kezdő is lehet?peterbadbone
---
több mint 12 éve
Köszönöm!Markus Zusevics sztetek az NFL-ben Tackle vagy Guard lesz ? Melyik körre várható leginkább?peterbadboneelső körben (nem szó szerint értendő) RT, aztán ha ott nem válik be, akkor beljebb megy guardnakJJ
Lenne még egy kérdésem:
Idén jön ki olyan fehér RB akiből akár kezdő is lehet?
több mint 12 éve
Markus Zusevics sztetek az NFL-ben Tackle vagy Guard lesz ? Melyik körre várható leginkább?peterbadboneelső körben (nem szó szerint értendő) RT, aztán ha ott nem válik be, akkor beljebb megy guardnak
---
több mint 12 éve
Markus Zusevics sztetek az NFL-ben Tackle vagy Guard lesz ? Melyik körre várható leginkább?
több mint 12 éve
Oké, de ettől még a kép régi. 😉6. Alshon Jeffery, WR, South CarolinaInnen vágták ki sztem.Tekintve, hogy ez a poszt 2011 augusztusi, így szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy régi a kép.Schleck
http://loserswithsocks.com/2011/08/30/poll-biggest-fat-ass-matt-stafford-vs-ashlon-jeffery/Bazzani
He wasn't as good in 2011 as he was in 2010, and he's gained some weight since then. Still, he's a playmaker.
nfl.com 100as listáján ezt írták.JoeyB
több mint 12 éve
6. Alshon Jeffery, WR, South CarolinaTekintve, hogy ez a poszt 2011 augusztusi, így szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy régi a kép.Schleckkérdés, hogy honnan van a képJJInnen vágták ki sztem.
http://loserswithsocks.com/2011/08/30/poll-biggest-fat-ass-matt-stafford-vs-ashlon-jeffery/Bazzani
He wasn't as good in 2011 as he was in 2010, and he's gained some weight since then. Still, he's a playmaker.
nfl.com 100as listáján ezt írták.
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Tekintve, hogy ez a poszt 2011 augusztusi, így szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy régi a kép.Innen vágták ki sztem.Jeffery tényleg el van hízva avagy ez a kép mutatja rosszul avagy ez egy régi kép?kérdés, hogy honnan van a képJJ
Bazzani
több mint 12 éve
Innen vágták ki sztem.Jeffery tényleg el van hízva avagy ez a kép mutatja rosszul avagy ez egy régi kép?kérdés, hogy honnan van a képJJ
Bazzani
http://loserswithsocks.com/2011/08/30/poll-biggest-fat-ass-matt-stafford-vs-ashlon-jeffery/
több mint 12 éve
Jeffery tényleg el van hízva avagy ez a kép mutatja rosszul avagy ez egy régi kép?kérdés, hogy honnan van a kép
Bazzani
---
több mint 12 éve
Jeffery tényleg el van hízva avagy ez a kép mutatja rosszul avagy ez egy régi kép?több mint 12 éve
Whitney Mercilus-ról mit tudni a draftal kapcsolatban?davekidhttp://ogdraft.com/2012/01/whitney-mercilus-scouting-report/
Eléggé szkeptikus vele szemben a szerző, de a főbb tudnivalók benne vannak a cikkben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Whitney Mercilus-ról mit tudni a draftal kapcsolatban?
több mint 12 éve
mondjuk eleve nem értem atapapa érdeklődését, mert Martez Wilson eddig alig játszott.