NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát a Patsé is kint volt úgy fél órát kb aztán leszedték 😊 De azért is mondtam, hogy nem tudom, mert nem néztem annyiszor, csak rémlik, hogy valakinél így jelezték.
több mint 12 éve
nfl.com-on csak én nem értem a logikát, hogy miért van breaking news pirossal kiemelve, hogy a Pats 1.körös DE-je aláírt? A többi 1.körösnél nem rémlett, hogy ki lett volna téve, akkor meg mire a nagy kivételezés??? :rolleyes:MarioAnaBár én elég ritkán nézek nfl.com-ot mostanság, úgy rémlik másik 1st roundernél is volt bréking nyúz.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hátha valakit érdekel: http://philly.blog.hu/2012/05/23/interju_lesean_mccoy
több mint 12 éve
Az USA-ban a direct tv csökkentette a sunday ticket árát 325 dollárról 199 dollárra. Aki szeretné a mobilján is követni a meccseket, annak összesen 299 dollárt kell kiköhögnie odaát1-2 kérdésem lenne.
Kérdés hogy vajon ezt a csökkenést követni fogja-e a game pass ára.atapapa
ha valaki előfizet egy gamepass-re, akkor csak az a személy tudja nézni ? (értem ez alatt hogy pl 2-3an fizetnek érte, és megosztják egymást közt a felh. / jelszót. )
van olyan lehetőség hogy csak az adott csapat, meccseit nézhessem ezáltal kevesebbet perkálva ? mert feleslegesnek tartanám 210$-t kiadni ha engem csak az Eagles meccsek érdekelnek.
továbbá, ha megveszem pl a gamepass-t akkor az élő adást lehet stream-elni ?
több mint 12 éve
2011 Special Teams Tacklesa Colts fanoknak gondolom nem meglepetés, de azért külsős szemmel elképesztő, hogy a PK csinálta a legtöbb special team szerelést a csapatban...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 550
Nemtom volt-e bárhol is, de Soldinak tetszene. 😛http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8293bf06/article/take-your-pick-quarterback-for-one-season-one-game-one-play?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
bemásolom ide is, hátha többen figyelnek fel rána akkor még egy gyors helyzetjelentés:
jelentem belevágtam a TELJES (?) magyar amerikaifocis szakszótár elkészítésébe, az anyag gerince, az eddig 888 darabos szócikk-gyűjtemény már megvan, most jön a munka dandárja, a magyarázat-írás...a 888-at már feltornáztam 946-ra, mert ugyan nem egy terminológiából válogattam össze az enyémet, 5-10 percenként eszembe jut egy-egy új, fura módon addig sehol nem látott fogalom... az elkészültéig olyan nagy dobra nem verném, de hogy tényleg minden amfocis kifejezés benne legyen (ami lehet akár valamennyire szleng is, mint pl. a "workout warrior" vagy a "pick six"), nem ártana pár segítő szem/kézjjncaa
nyilvánosságra a kész verziót hoznám, de az érdeklődőknek örömmel megmutatom, és legfőképp gyakorló edzők segítségét várom, biztos maradt ki még bőven szakkifejezés (bár minden témát érint a szótár, a drafttól a szabadügynök-piacig)
ezzel lesz majd kapcsolatos oldalunk új, szerintem nagyszerű fejlesztése is, illetve a korábban megosztott táblázatból a legjobb magyar megoldásokat biztosan bele fogom venniJJ Tiller
1156 kifejezésnél tartok, és a K betű végéig jutottam el
26 oldal tehát már megvan, viszont jelentkezni bármikor lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Julio Jones az offseasont Debrecenben tölti:már levágatta a haját 😛
braxa88
több mint 12 éve
már 979-nél járok, meglesz az 1000 bőven úgy érzemutolsó helyzetjelentés, mert látom nem fogta meg a dolog a népet (értsd nem jelentkezett még senki)
eljutottam közben a B betű végéig, rövid magyarázatokkal 5 oldal, várom a könyvkiadók jelentkezését is 😂JJ Tiller
1065 kifejezésnél tartok, magyarázatokkal pedig az F betű végéig jutottam el, már így laza 20 oldal
---
több mint 12 éve
már 979-nél járok, meglesz az 1000 bőven úgy érzemeljutottam közben a B betű végéig, rövid magyarázatokkal 5 oldal, várom a könyvkiadók jelentkezését is 😂
---
több mint 12 éve
Miben kellene segíteni?GRAFIakit érdekel, ír egy PM-et, én pedig megadom a vázlat linkjét, és át kellene futni a listát, biztos van még pár sokat használt kifejezés ami a majd' ezres listából is kimaradt
az edzők majd a lektorálásban segíthetnének, a vállalkozószelleműek meg további ötleteket adhatnának (Hurkától kérdeztem pl., hogy mondjon egy amfocis fogalmat, ami eszébe jut, hát persze hogy az - war room - kapásból hiányzott is 😊)
---
több mint 12 éve
Miben kellene segíteni?
több mint 12 éve
bemásolom ide is, hátha többen figyelnek fel rájelentem belevágtam a TELJES (?) magyar amerikaifocis szakszótár elkészítésébe, az anyag gerince, az eddig 888 darabos szócikk-gyűjtemény már megvan, most jön a munka dandárja, a magyarázat-írás...a 888-at már feltornáztam 946-ra, mert ugyan nem egy terminológiából válogattam össze az enyémet, 5-10 percenként eszembe jut egy-egy új, fura módon addig sehol nem látott fogalom... az elkészültéig olyan nagy dobra nem verném, de hogy tényleg minden amfocis kifejezés benne legyen (ami lehet akár valamennyire szleng is, mint pl. a "workout warrior" vagy a "pick six"), nem ártana pár segítő szem/kéz
nyilvánosságra a kész verziót hoznám, de az érdeklődőknek örömmel megmutatom, és legfőképp gyakorló edzők segítségét várom, biztos maradt ki még bőven szakkifejezés (bár minden témát érint a szótár, a drafttól a szabadügynök-piacig)
ezzel lesz majd kapcsolatos oldalunk új, szerintem nagyszerű fejlesztése is, illetve a korábban megosztott táblázatból a legjobb magyar megoldásokat biztosan bele fogom venniJJ Tiller
---
több mint 12 éve
Jah, csak ez már nem csak első kör 😊http://www.draftcountdown.com/forum/showthread.php?p=2970754post2970754
Itt a link magához a posthoz.
több mint 12 éve
kinek mikor van edzőtábor http://www.macsfootballblog.com/2012/05/nfl-announces-2012-ota-mini-camp-dates.html
több mint 12 éve
Az USA-ban a direct tv csökkentette a sunday ticket árát 325 dollárról 199 dollárra. Aki szeretné a mobilján is követni a meccseket, annak összesen 299 dollárt kell kiköhögnie odaátKérdés hogy vajon ezt a csökkenést követni fogja-e a game pass ára.
több mint 12 éve
Eddie George a futók szerepének változásáról és nem mellékesen a bountyról http://youtu.be/la33Wp-aghc
több mint 12 éve
gyalu
314
Ha valakit esetleg még érdekel, hogy melyik rookie hányas mezben játszik majd, annak itt egy folyamatosan frissülő oldal: http://www.pigskinbuzz.com/what-jersey-numbers-will-2012-nfl-draft-picks-wear-2641
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NCAA csapatok defense sémáiban annyira nem vagyok otthon, de így akkor már érthető a dolog. 😉Coples és Davis is 4-3-as defense-ben játszott egyetemi évei alatt.Tartósan nem, de Ryan anno Baltimore-ban is használt bizonyos szitukban 4-3-at, egyébként rohadtul nem meglepő h 4-3-as prospecteket draftoltok, ugyanis kevés a 3-4-et védekező NCAA-csapat.empty taxi
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?Beki
több mint 12 éve
Coples és Davis is 4-3-as defense-ben játszott egyetemi évei alatt.Tartósan nem, de Ryan anno Baltimore-ban is használt bizonyos szitukban 4-3-at, egyébként rohadtul nem meglepő h 4-3-as prospecteket draftoltok, ugyanis kevés a 3-4-et védekező NCAA-csapat.
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Davis 4-3-as OLB volt az egyetemen.
több mint 12 éve
De akk minek húztuk davist ha csak egy ilb-t fogunk használni ?
Lesz ez még így se!