NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Coples és Davis is 4-3-as defense-ben játszott egyetemi évei alatt.
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Brian Dawkins interjú magyarul tegnapról: http://philly.blog.hu/2012/04/26/interj_brian_dawkinsShawn84
Remek a fordítás. +1
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Brian Dawkins interjú magyarul tegnapról: http://philly.blog.hu/2012/04/26/interj_brian_dawkins
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Pro Bowl game likely to be shelved:
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7857508/nfl-moving-suspend-pro-bowl-sources-say

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
http://offthebench.nbcsports.com/2012/04/24/controversial-cheaters-web-site-offers-1-million-to-anyone-who-can-prove-theyve-slept-with-tim-tebow/
Sokféleképpen piszkálták már Tebow-t, hogy nincs nője, de ez mindent visz 😀kobalu91
Igen, erre én is most akadtam rá a CBS oldalán. Szánalmas már ez az egész Tebow dolog.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
http://offthebench.nbcsports.com/2012/04/24/controversial-cheaters-web-site-offers-1-million-to-anyone-who-can-prove-theyve-slept-with-tim-tebow/
Sokféleképpen piszkálták már Tebow-t, hogy nincs nője, de ez mindent visz 😀
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
mondom a kizárólag szakmai kritériumokat:

- Who had the best NFL career?
- Who had signature plays and great moments?
- Who had box-office appeal? Who sells tickets? Who sells jerseys?
- Who has cultural resonance? Who passes the Mom test?

tudom, a tv-k azt adja, ami az embereket érdekli
örülünk vincent

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
közelmúltból Ricky Williams és Palmer is simán felférhetett volna a listára, mondjuk Tebow+Newton helyett..

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tebow miért nem első?

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Ez kéééész, legalja, nfl network műsor
Top 10 Heisman winners based on what they've accomplished in the NFL.

1. Barry Sanders
2. Roger Staubach
3. O.J. Simpson
4. Paul Hornung
5. Charles Woodson
6. Tony Dorsett
7. Tim Tebow
8. Earl Campbell
9. Marcus Allen
10. Cam Newton

uramisten, erre nincsenek szavak
keresztet vethetünk az nfl films-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Énkérek elnézést, hogy a fórumon le mertem írni a véleményemet. :rolleyes:GRAFI
Nekem különféle okokból, részben morális, részben szentimentális megfontolásokból, fontos ez az ügy. Igazából a foci kapcsán már semmi más fontos nem maradt számomra. Követek pár blogot, ami a témával foglalkozik és ezzel egy ideje nálam ki is merült a sporttal való foglalkozás. (Ezekkel a szokásaimmal és preferenciákkal nyilván nem számítok mainstreamnek ebben a közegben.)

Hogy az érzékenységedet ne sértsem és ne kényszerülj olyasmit olvasni, ami nem érdekel, sőt taszít, jó lesz, ha ezentúl a "Régi idők focijába" írom a témába vágó bejegyzéseket? Logikus volna, hiszen a dolog főként pénzéhes ex-játékosokat érint.Szabler
Szerintem is kár volt felszámolnod a külön topic-ot. Én azért sajnálom, mert érzésem szerint ez az ügy jelentős hatással lesz az amerikai focira; szvsz "megérdemelt" egy külön topic-ot. Ha itt marad ez a téma, előbb-utóbb az NFL csevegő tele lesz agybajokkal. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Nekem különféle okokból, részben morális, részben szentimentális megfontolásokból, fontos ez az ügy. Igazából a foci kapcsán már semmi más fontos nem maradt számomra. Követek pár blogot, ami a témával foglalkozik és ezzel egy ideje nálam ki is merült a sporttal való foglalkozás. (Ezekkel a szokásaimmal és preferenciákkal nyilván nem számítok mainstreamnek ebben a közegben.)

Hogy az érzékenységedet ne sértsem és ne kényszerülj olyasmit olvasni, ami nem érdekel, sőt taszít, jó lesz, ha ezentúl a "Régi idők focijába" írom a témába vágó bejegyzéseket? Logikus volna, hiszen a dolog főként pénzéhes ex-játékosokat érint.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gondoltam, hogy a Pats is szóba fog kerülni valami marhára ideillő hozzászólásban. Bár a te véleményed úgysem számít, belőled csak a HGH beszél. 😛
Nem azt javasoltam, hogy legyen ezer felé bontva minden témakörre a topik, hanem megjegyeztem, hogy jobb volt, amíg ennek az igen kiterjedt témának volt külön helye, és kár volt megszüntetni.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
A Pats topikot miért nem bontatod öt felé? Amennyi szemét ott van, simán megérné.
több mint 12 éve
Énkérek elnézést, hogy a fórumon le mertem írni a véleményemet. :rolleyes:
több mint 12 éve
Nem a téma létjogosultságát vitatom, csak megjegyeztem, hogy jobb volt neki a külön topik.GRAFI
Sűrű elnézésedet kérem, hogy az utóbbi 5 napban 3 érdektelen és nem szívesen olvasott témában írt hsz-szel szemeteltem be a topikot.

több mint 12 éve
Gondolom nem szabler szüntette megJanek
Megszüntettem az önálló topikot, de a fontosabb fejleményekről még igyekszem hírt adni.
...
Szabler
több mint 12 éve
Gondolom nem szabler szüntette megJanek
De. Én szüntettem meg. Akkor kértem szerkesztői/admin státuszom megszüntetését is.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Gondolom nem szabler szüntette meg

több mint 12 éve
Nem a téma létjogosultságát vitatom, csak megjegyeztem, hogy jobb volt neki a külön topik.
több mint 12 éve
Ne haragudj Szabler, de kár volt megszűntetni a különálló topikot. Nem struccpolitika részemről, de a téma engem annyira nem érdekel, hogy olvasni sem szeretek róla. Amíg külön volt elolvasta, akit érdekelt.GRAFI
Akkor átugrod és kész. Engem sem érdekel sok minden, ami pl. ebben a topikban megjelenik, de elfogadom, hogy mást esetleg igen.

Viszont ha esetleg zéró tolerancia lépne életbe ezt a témát tekintve, akkor majd a szerkesztők kitörlik ezeket a bejegyzéseket, én pedig veszem a lapot és távol tartom magam a fórumtól.

több mint 12 éve
Ne haragudj Szabler, de kár volt megszűntetni a különálló topikot. Nem struccpolitika részemről, de a téma engem annyira nem érdekel, hogy olvasni sem szeretek róla. Amíg külön volt elolvasta, akit érdekelt.
több mint 12 éve
Tovább növekedett az NFL-t perelő ex-játékosok száma. Az első előzetes meghallgatás a mai napon lesz.

- The the 62nd concussion-related lawsuit was filed against the NFL in the Eastern District of Louisiana. The lawsuit names 12 players, including four-time Pro Bowler Vaughn Johnson. The class action complaint was filed by the Dugan Law Firm, and the allegations are similar to the other lawsuits.

- 63.: A 2010 Hall of Fame Inductee and Six-time Pro Bowler Rickey Jackson along with long-time Kansas City Chief Gary Barbaro, among others, are the latest to file suit against the NFL over its alleged concealment about the risks of concussions.

- 64.: Hall of Famers Randy White, Rayfield Wright and Bob Lilly, among others, are the latest to join the concussion lawsuits against the NFL.

On Tuesday, a flock of Hall of Famers, Pro Bowlers and All-Pros filed suit in the Southern District of Texas claiming that the NFL concealed information about the long-term effects of concussions.

The lawsuit includes 31 retirees, and it asserts four counts: negligence, fraudulent concealment, negligent misrepresentation, and conspiracy. The conspiracy count alleges that the NFL conspired with the other member clubs and independent contractors to “reject the causal connection between multiple concussions suffered while playing in the NFL.”

- The 65th concussion-related lawsuit was filed against the NFL in the Southern District of Mississippi. The lawsuit includes 14 former players and is case is captioned Tobiath Myles et al v. NFL.

Podhurst Orseck was also busy on Tuesday, amending the Shawn Wooden et al v. NFL complaint by adding 118 former players.

On the eve of of the first hearing in the NFL Concussion Litigation, there are now 65 lawsuits and more than 1,500 plaintiffs. That number will continue to grow, and lawsuits filed outside of the Eastern District of Pennsylvania will soon be transferred and consolidated to take part in the multi-district litigation.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Holnaptol (nekunk mar matol) a keretek maximalis letszama 80-rol 90-re no, az elso keretszukites az eloszezon harmadik hetenek vegen 75 fore.

Ha jol ertem.salander
már tavaly is így volt szerintemHöri
Csak a lockout miatt, de ezt most általánosítják.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezt idén hozták be, de én azt olvastam,hogy a 3. premeccs után 80-ra csökken, majd a 4. után 53ra.