NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
new england helyett bármi? te sem gondoltad komolyan(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...
több mint 12 éve
1. heti sport tv menetrend:TNF Denver-Baltimore
vasárnap 19.00 Atlanta - New Orleans, 22:15 San Francisco - Green Bay
MNF Washington - Philadelphia
2. hét
TNF NY Jets - New England
vasárnap 22.15 NY Giants - Denver
MNF Cincinnati - Pittsburgh
Galuska írta twitteren.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megvan az első két hét programja a sport tv-nél:Week1: TNF-09/06-2:30-Bal-at-Den, vasárnap-09/08-18:30-Atl-at-NO, 22:15-GB-at-SF, MNF-09/10-1:00-Phi-at-Wsh.
Week2: TNF-09/13-2:25-NYJ-at-NE, vasárnap-09/15-22:15-Den-at-NYG, MNF-09/17-2:40-Pit-at-Cin
több mint 12 éve
Sokkal szebb a logónk... xD
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
És a világbéke miatt nem?Nem is vontam kétségbe a döntést, de attól én még személy szerint lehetek emiatt szomorú.MedvepapaAmíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?Sobri Jóskavolt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
És mielött azt hinnéd, hogy ez nem világtrend:

több mint 12 éve
Nem is vontam kétségbe a döntést, de attól én még személy szerint lehetek emiatt szomorú.Amíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?Sobri Jóskavolt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Amíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?volt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 12 éve
volt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 12 éve
Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?
több mint 12 éve
Az első héten lesz a sporttv-n vasárnap 7 órás meccs!NB2sőt dupláznak, 18:30-tól felvezetés, 19-től meccs, majd utána még egy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az első héten lesz a sporttv-n vasárnap 7 órás meccs!NB2patriots bills?
bár a bills miatt nem 100% 😀
több mint 12 éve
Az első héten lesz a sporttv-n vasárnap 7 órás meccs!
több mint 12 éve
Mint múltkor, divíziókra bontva:1. New England EAST 😊 183
2. NFC EAST 171
3. NFC North 155
4. AFC NORTH 136
5. NFC SOUTH 106
6. NFC WEST 105
7. AFC SOUTH 82
8. AFC WEST 62
NFC 537>AFC 463
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
1000!15-en vagyunk? Fuck yeah...
kepfeltoltes.hu/130825/K_perny_felv_tel__192__www.kepfeltoltes.hu_.pngjjncaa
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Meglepődtem. Hol az a másik mondjuk 14 'skins rajongó? 😀 Vagy Petikievak01-et több helyre is számoltátok? 😛
több mint 12 éve
1000!
kepfeltoltes.hu/130825/K_perny_felv_tel__192__www.kepfeltoltes.hu_.png

---
több mint 12 éve
Johnny Firpo
125
Vajon melyik csapat fogja szépen megköszönni a lehetőséget, és átvenni Ruglandot? Mert abban ugye egyetértünk, hogy nem kell majd Kanadába átmennie?
több mint 12 éve
Az általad idézett cikk célja az volt, hogy a többi irányító vagy irányító csapatának nem annyira előtérben lévő hibáinak illusztrálásával Romo felett igazságos ítéletet mondjon. Így került be Brees PO-szereplésének kérdése is. Az jogos, hogy Brees-t nem te vitattad, csak a cikk, én meg neked válaszoltam. Elnézést, ha a szándékaimtól eltérően csapódott le a körítés. Az eszembe se jutott, hogy szerinted Brees nem elit QB és végképp nem azért volt Brady az összehasonlítás egyik szereplője, mert te Pats-szurkoló vagy. Nem a személyedre akartam a dolgot kihegyezni.
több mint 12 éve
Igen, talán valamennyire félreérthető volt, azért idéztem, mert ezt a részt boldoltad a hozzászólásban, és ahogy írtam, a Brady-Manning éves összehasonlításhoz egy cikk adta az ötletet, nevezetesen ezÉppen a félreértések elkerülése miatt utaltam vissza az eredetire, mert abban semmi olyan nem szerepelt, semmi olyat nem írtam, ami miatt bizonyítani kellett Brees létjogosultságát az elit elitje irányítók között; plusz ugyanaz annak a cikknek a konklúziója, amit te írtál az hozzászólásod végén, hogy ez bizony csapatjáték, és bármennyire is zseni egy irányító, egyedül (védelem) nélkül nem tud folyamatosan, évről-évre csodát tenni.
www.coldhardfootballfacts.com/content/move-over-tom-peyton-drew-brees-may-be-best-quarterback-his-generation/24180/atapapa
A félkövér rész eredetileg hosszabb volt.. és árnyalja is a jelentését:
[T]he national media ignores the fact that Rodgers is 0-18 at fourth-quarter comebacks against teams .500 or better in his career. They ignore that Brees has made the playoffs five times in 12 years and has 20 turnovers in the clutch in losses.
több mint 12 éve
Igen, talán valamennyire félreérthető volt, azért idéztem, mert ezt a részt boldoltad a hozzászólásban, és ahogy írtam, a Brady-Manning éves összehasonlításhoz egy cikk adta az ötletet, nevezetesen ezCsak hogy világos legyen és a többiek is értsék, mert az eredeti hozzászólásban nem Brees vs. Brady, Manning felállásról volt szóDoMThey ignore that Brees has made the playoffs five times in 12 years....DoM
Elnézést, amiért ilyen régi hozzászólásra reagálok. Anno lusta voltam vitázni erről, aztán szembejött nemrég egy cikk, amely arról írt, hogy Brees egy osztály Manninggel és Bradyvel, ami arra indított, hogy megcsináljam ezt az összehasonlítást.
atapapa
www.coldhardfootballfacts.com/content/move-over-tom-peyton-drew-brees-may-be-best-quarterback-his-generation/24180/

DoM