NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
Nem az USC mostani stadionjában voltak?most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
most így fest a helyzet:mindegyik volt már L.A.-ben.....
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.
több mint 12 éve
most így fest a helyzet:1., Raiders
2., Chargers
3., Rams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tegyük fel, hogy Jerry Jones nem a levegőbe beszélt akkor, amikor arról nyilatkozott, hogy két csapat is komolyan fontolgatja a Los Angelesbe való áttelepülést.Melyik lehet az a két gárda?
Chargers?Jaguars?
több mint 12 éve
Üdv...az NFL.com-on a Game Pass-ban most ingyen megnézhető a 2012-es Denver (hazai) - Baltimore!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
biztos a Jets....bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊jjncaaEngedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:
Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
csi77
több mint 12 éve
bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊Engedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:
jjncaa
NFC 390, AFC 360
Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
2. NFC East 117
3. NFC North 111
4. AFC North 105
5. NFC South 87
6. NFC West 75
7. AFC South 72
8. AFC West 45
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Köszönöm BlackAdder, hogy összeszedted, imádom az alapos embereket, én csak böktem, az én emlékeimben más minták égetődtek bele, mint egy vérbeli bronkónál, s mindenbizonnyal ezek alapján történő tájékozódásom tett ily benyomásokat, persze minden topicban felpörgetődnek a nagy változásoknál a látogatottságok, a Cutler/Tibó/Manning ügyletek tüzénél füstölődött az arcom. Hiba volt, de a két kópét összekevertem, mármint biztos JC akart lenni, de ahun az egyik, ott a másik. Semmikép nem volt szándékomban bármely tisztaszívű broncosdrukkert megbántani, éjjen a haza!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
az Arizona kicsit felülreprezentált ebből kiindulva (de sokat számít az SB), a San Diego meg alul (ott meg épp annak a hiánya)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igaz, de az első 9 csapatból 7 meg is nyerte. Én inkább erre koncentráltam. Egyébként amikor mi ott voltunk akkor magyarországon még nagyon gyerekcipőben járt ez a sport. Nem hiszem, hogy emiatt lennénk annyian amennyien. A legtöbben pl. még nem is néztek akkor footballt közölünk.ti is játszottatok sport tv-s super bowltjjncaaEgyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84
több mint 12 éve
ti is játszottatok sport tv-s super bowltEgyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84

---
több mint 12 éve
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊
több mint 12 éve
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...A Browns és Bills meg két nagyon szimpatikus csapat. ha nem ellenünk játszanak, még szurkolok is nekik, de akiknek első számú csapatuk lenne, azok már rég öngyilkosok lettek, vagy legalábbis tervezgetik 😊 De ha egyszer bejutnak, az összes semleges szurkoló melléjük áll majd...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianapNos, Bronco drukkerek közül hozzászólások száma a Broncos topicban
Stormnak 1670
BlackAdder 1643
Elnézést az összes többi Broncos fantól, akik több száz nagyon értékes hozzászólással növelték a topic színvonalát, itt most a mennyiség számított, nem a minőség...
akiket te mondtál:
Toca, nincs fent a 10 legnépszerűbb topicja között tehát biztos kevesebb, mint 139 (annyival 10. az NBA)
Amadeus (ő az Amadé?) Nincs a 10 legnépszerűbb topicja között a Broncos, szóval biztos, h kevesebb mint 134 (ennyivel a 10. az érettségi felvételi)
Peterk: 415
Sobri 200
Csak annyit akartam kihozni belóle, h mi Bronos fanok azért talán többet írunk a "saját" topicunkba mint mások. De ezek szerint az ő hozzászólásaik mélyebb nyomot hagytak, mint a mieink...
Egyébként a 8. legírottabb topic a miénk, és a 4. legolvasottabb.
szerk.: Emellett, nagyon vendégszeretők vagyunk, de attól h valaki - csak hasamra ütök - összekeverte a vadlovat meg a csikót véletlenül csapatválasztáskor, de minden héten szurkol a Broncosnak, arra félpontot kaphatnánk. Úgy máris nem is állnánk rosszul szvsz, nem mintha csalódott lennék a Broncos drukkerek számával...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
mimikri, kívül ló belül ragnarökmindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀dugo1993

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
mindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀
több mint 12 éve
Talán Narnia?Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
több mint 12 éve
Ponder melyik világban elit QB?de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993

több mint 12 éve
egy kis emlékeztetőt küldött szét az NFLPA:images.nflplayers.com/mediaResources/lyris/pdfs/SCAA%20Signals/Training%20Camp%20guide%20final%20agents.pdf

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:Jó látni, hogy ő is annyira tájékozott velünk kapcsolatban, mint a mainstream media. nagy része...
espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/
Legjobb a 29. helyezett. 😊ulpianus
több mint 12 éve
de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
több mint 12 éve
Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀
több mint 12 éve
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/
Legjobb a 29. helyezett. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianapHát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕