NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Super Bowl XLVI vs. Chelsea-MU. The puzzle of two footballs: http://www.nytimes.com/2012/02/07/opinion/the-puzzle-of-two-footballs.html?_r=1&scp=2&sq=puzzle&st=cse
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Davids is speciális szemüvegben játszott. Külön, az ő szemének megfelelő védelemmel ellátott napszemüvegben játszott, hogy se testi, se egyéb fizikai hatás ne károsíthassa a szemét, és lásson is természetesen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
szaba
10 551
LT fényérzékeny, azt tudom. Amúgy tényleg védjegye lett a sötét visor.
több mint 12 éve
.brk
1 890
egyes játékosok erre külön engedélyt kaphatnak az NFL-től, amúgy ez a szabály természetesen minden ligában él, itthon isJJnem tudom, ez hogy működik, anno azt olvastam (2-3 éve) hogy Grant szemműtétje miatt ezentúl sötétített visorban játszik, hogy óvja a szemét a reflektoroktól aztán semmi nem változott. Tomlinson meg ugye híres a sötét visorról.
több mint 12 éve
egyes játékosok erre külön engedélyt kaphatnak az NFL-től, amúgy ez a szabály természetesen minden ligában él, itthon isa feljebb linkelt reklámhoz van egy oldal is. http://evolution.nfl.comEz nagyon tetszik!
zseniális, végigveszi az nfl történetében a nagyobb újításokat, illetve, hogy a különféle szerelések mikor lettek illegálisak 😊.brk
Egy kérdés viszont eszembe jutott. Azt írja, hogy '98-ban behozták, hogy az összes shieldnek átlátszónak kell lenniük. Ezt most eltörölték, vagy hogy van értelmezve az átlátszóság? Mert mondjuk Spikes SB-os sisakja nem nagyon tűnt átlátszónak nekem:
http://multimedia.heraldinteractive.com/images/20120202/6ad8a2_ltp012212patsms52.jpg
http://www.nypost.com/rw/nypost/2012/01/23/sports/web_photos/23.4s062.Patriots1c--300x450.jpgSchleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a feljebb linkelt reklámhoz van egy oldal is. http://evolution.nfl.comEz nagyon tetszik!
zseniális, végigveszi az nfl történetében a nagyobb újításokat, illetve, hogy a különféle szerelések mikor lettek illegálisak 😊.brk
Egy kérdés viszont eszembe jutott. Azt írja, hogy '98-ban behozták, hogy az összes shieldnek átlátszónak kell lenniük. Ezt most eltörölték, vagy hogy van értelmezve az átlátszóság? Mert mondjuk Spikes SB-os sisakja nem nagyon tűnt átlátszónak nekem:
http://multimedia.heraldinteractive.com/images/20120202/6ad8a2_ltp012212patsms52.jpg
http://www.nypost.com/rw/nypost/2012/01/23/sports/web_photos/23.4s062.Patriots1c--300x450.jpg
több mint 12 éve
a feljebb linkelt reklámhoz van egy oldal is. http://evolution.nfl.comjó oldal, egy kicsit több infó azért elférne még az egyes pontoknál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
.brk
1 890
a feljebb linkelt reklámhoz van egy oldal is. http://evolution.nfl.comzseniális, végigveszi az nfl történetében a nagyobb újításokat, illetve, hogy a különféle szerelések mikor lettek illegálisak 😊
több mint 12 éve
http://www.hyperionempire.com/2010/02/nfl-team-names.htmlHehehe
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
De azt pl. nyilván súlyozva csinálná. HOgy kalapoból választ, minden kalapban van 5 csapat, de mindegyikben szerepel a Steelers, esetleg többször is
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
A ranndom eltiltás buntetocetlikkel viszont világbajnok lenne, mondjuk forduló elott két nappal kell bejelentenni este nyolkoc, mennyicetlit kire :cool:csökkenne a nézettség, kevesebb lenne a mérkőzés.empty taxiÁh a meccs eleji coin tossal el kéne dönteni ki nyer, akkor kevesebb lenne a sérülés 😀empty taxiEgy kalapba bele kell rakni 32 cetlit a 32 franchise nevével, majd Goodell szeptemberben egy ünnepélyes show keretei között kihúz egy cetlit a kalapból, és így szól: "This year, the NFL champion..."Vrijbloed
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
csökkenne a nézettség, kevesebb lenne a mérkőzés.Áh a meccs eleji coin tossal el kéne dönteni ki nyer, akkor kevesebb lenne a sérülés 😀empty taxiEgy kalapba bele kell rakni 32 cetlit a 32 franchise nevével, majd Goodell szeptemberben egy ünnepélyes show keretei között kihúz egy cetlit a kalapból, és így szól: "This year, the NFL champion..."Vrijbloed
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Áh a meccs eleji coin tossal el kéne dönteni ki nyer, akkor kevesebb lenne a sérülés 😀empty taxiEgy kalapba bele kell rakni 32 cetlit a 32 franchise nevével, majd Goodell szeptemberben egy ünnepélyes show keretei között kihúz egy cetlit a kalapból, és így szól: "This year, the NFL champion..."
több mint 12 éve
Áh a meccs eleji coin tossal el kéne dönteni ki nyer, akkor kevesebb lenne a sérülés 😀empty taxiTurk Edwards nem ezt gondolja
---
több mint 12 éve
Áh a meccs eleji coin tossal el kéne dönteni ki nyer, akkor kevesebb lenne a sérülés 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
10ezerér meg felfüggeszhetik Gudwillt 😀Pl. 300 yardért el lehetne tiltatni Harrisont.tenorxés nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianapes mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
honnet ? amugy a hetfo hajnali miatt a legbesztebb forma 😀Pl. 300 yardért el lehetne tiltatni Harrisont.tenorxés nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianapes mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀Fake
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Adunk 300 ezret is, csak meg ne szólaljon 😛Pl. 300 yardért el lehetne tiltatni Harrisont.tenorxés nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianapes mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀Fake
több mint 12 éve
Pl. 300 yardért el lehetne tiltatni Harrisont.es mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀FakeÉn úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyattés nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianap
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
es mire lenne jo a 300 yd bunticedula ? egyszerre ugyis csak max 100at tudsz felhasznalni es akkorsincs automata TD. tehat ez egy jonagy atbaszas lenne 😀és nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛sutianapja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianapÉn úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyatt
több mint 12 éve
és nem is egyből kérni a büntit, hanem lehetne gyűjteni aztán 70yre 3 pontot 100yre meg hatot kérni a spórtárstól. S ha több meccset összegyűjtöttél, mermongyuk kiégett az irányítód, rögtön kezdhecc mondjuk 300y bünticédula beváltással 😛Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyattSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap
gondolom visszatérne a futó játék.....beltazor
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
INT után meg egyből 0-16 nem? 😀Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raWyattSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én úgy gondoltam, hogy egy fumble után vége lenne a mérkőzésnek, a másik nyer 100–0-raSzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?sutianap
több mint 12 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?
több mint 12 éve
nekem a kérdés is komolynak tűnt 😉És komolyan veszi...DenySzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenneAmadeus91