NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.ja de a yardmentes futásra is kéne akkor adni vagy -10et, neme?
gondolom visszatérne a futó játék.....beltazor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nekem a kérdés is komolynak tűnt 😉És komolyan veszi...DenySzerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenneAmadeus91
több mint 12 éve
És komolyan veszi...Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenneAmadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti.semmi értelme nem lenne
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Szerintetek mi lenne akkor ha bevezetnék az NFL-be hogy az incomplete passz szabálytalan és -5 yard lenne a bünti. gondolom visszatérne a futó játék.....
több mint 12 éve
12-1 a Steelers odds...kishasziVan ilyen is. Meg van olyan is, amit iktriad tett be.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
12-1 a Steelers odds...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
2012es SuperBowl nyitó oddsok. New England Patriots 5-1
Green Bay Packers 11-2
Pittsburgh Steelers 6-1
Philadelphia Eagles 6-1
New York Giants 8-1
New Orleans Saints 10-1
San Francisco 49ers 10-1
San Diego Chargers 12-1
Houston Texans 12-1
Chicago Bears 17-1
Detroit Lions 18-1
Atlanta Falcons 18-1
Dallas Cowboys 20-1
Baltimore Ravens 20-1
New York Jets 20-1
Indianapolis Colts 25-1
Tennessee Titans 30-1
Cincinnati Bengals 30-1
Buffalo Bills 50-1
Kansas City Chiefs 50-1
Seattle Seahawks 50-1
Denver Broncos 50-1
Carolina Panthers 50-1
Miami Dolphins 50-1
St. Louis Rams 50-1
Oakland Raiders 60-1
Minnesota Vikings 60-1
Arizona Cardinals 60-1
Cleveland Browns 75-1
Tampa Bay Buccaneers 100-1
Washington Redskins 125-1
Jacksonville Jaguars 150-1
Egész jó helyen vagyunk...
több mint 12 éve
Tom Coughlin is the oldest head coach to win a Super Bowl - 65 years, 158 days.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
vassadi
15 617
The ratings for Super Bowl XLVI set a new viewership record, with an average of 111.3 million viewers.The halftime performance by Madonna was seen by 114 million viewers, the most-watched Super Bowl halftime show in history.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Más.Úgy látszik visszatérő vendégek,ugyanis a Bears-Colts döntőn is a Cirque du Soleil volt,igaz akkor pregame show keretein belül 😊
Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
.brk
1 890
vártam már h feltegyék ezt a reklámothttp://www.youtube.com/watch?v=psUK06bPRgc
kár, hogy Hesterrel fejezik be, különben tökéletes lenne 😀
több mint 12 éve
Sebii
3 536
Más.Ez mind igaz és ízlésről tényleg nem érdemes vitatkozni, csak ne lett volna ekkora ordas nagy playback. Bár ahogy tavaly a BEP "énekelt", lehet jobban jártunk így.
Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Hibátlan volt tényleg!Más.tényleg nagyon komoly show volt, szerintem a legkomolyabb, amit láttamSzobi22
több mint 12 éve
Más.tényleg nagyon komoly show volt, szerintem a legkomolyabb, amit láttam
több mint 12 éve
szaba
10 551
Nálunk 2 éve McAllistert 1 meccsre igazoltuk le a rájátszás során (jelképesen), épp volt egy szabad rosterhely, de a meccsen már inaktív volt. Simán kapott gyűrűt (mondjuk ez az előtte itt előtöltött időnek is szólt), és bár nem mérvadó, de a Wiki is SB-győztesnek írjaatapapaPersze, nyilván normális csapatok megteszik ezt, sőt, kizártnak tartom, hogy valaki ne tenné meg. De attól még 8 meccs a limit, ami alatt nem kötelességük.
több mint 12 éve
Nálunk 2 éve McAllistert 1 meccsre igazoltuk le a rájátszás során (jelképesen), épp volt egy szabad rosterhely, de a meccsen már inaktív volt. Simán kapott gyűrűt (mondjuk ez az előtte itt előtöltött időnek is szólt), és bár nem mérvadó, de a Wiki is SB-győztesnek írja
több mint 12 éve
Más.Nekem a tavalyi HalftimeShow is nagyon bejött (függetlenül a zenétől, ugye ízlésről nem igazán lehet vitatkozni), viszont ez a mostani iszonyat profi volt.
A kivetítős padló, a Cirque du Soleil táncosai, az egész vizualitás egyszerűen 10 pontos, nem lehet benne hibát találni.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Jó, ha így értelmezzük, akkor a szukolók is vallhatják magukat annak, ha nem azok, akkor is. Én is vallhatom magam mondjuk az ország legnagyobb trolljának, még ha az te is vagy. :cool:Viszont a kérdés nem ez volt.Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ez nem igaz. Ha 8 meccsnél kevesebbet játszik/roster tag vki, és kivágják, akkor a győztes nem köteles kifezetni neki a SB pénzt, és gyűrűt sem muszáj adni.szaba
Ha valaki a szezon első 3 meccsén játszik, majd megsérül, kiesik, csapata SB-t nyer, az is győztesnek vallja magát, ahogy az is, akit mondjuk a PO-ra igazolnak csak le.Sobri Jóska
Hanem az, hogy vallhatja e magát SB győztesnek.
És rengeteg példa van, hogy nyolcnál kevesebb meccs is elég ahhoz, hogy valaki annak vallja magát.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Viszont a kérdés nem ez volt.Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ez nem igaz. Ha 8 meccsnél kevesebbet játszik/roster tag vki, és kivágják, akkor a győztes nem köteles kifezetni neki a SB pénzt, és gyűrűt sem muszáj adni.szaba
Ha valaki a szezon első 3 meccsén játszik, majd megsérül, kiesik, csapata SB-t nyer, az is győztesnek vallja magát, ahogy az is, akit mondjuk a PO-ra igazolnak csak le.Sobri Jóska
Hanem az, hogy vallhatja e magát SB győztesnek.
És rengeteg példa van, hogy nyolcnál kevesebb meccs is elég ahhoz, hogy valaki annak vallja magát.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ez nem igaz. Ha 8 meccsnél kevesebbet játszik/roster tag vki, és kivágják, akkor a győztes nem köteles kifezetni neki a SB pénzt, és gyűrűt sem muszáj adni.
több mint 12 éve
.brk
1 890
vagy a csapat jófejsége, pl nálunk tavaly kapott Al Harris, pedig szerintem a rendes rostert meg sem élte (vagy nagyon minimálisan)Ricsiék tegnap mondták, hogy kb 150 gyűrűt készítenek a győztesnek. Egy játékosnak mennyit kell a minimum rosteren töltenie vagy játszania, hogy SB győztesnek "vallhassa" magát?Bondi8 meccs.szaba
több mint 12 éve
Nincs ilyen egzakt kritérium, konkrét meccsszám.Ha valaki a szezon első 3 meccsén játszik, majd megsérül, kiesik, csapata SB-t nyer, az is győztesnek vallja magát, ahogy az is, akit mondjuk a PO-ra igazolnak csak le.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Ricsiék tegnap mondták, hogy kb 150 gyűrűt készítenek a győztesnek. Egy játékosnak mennyit kell a minimum rosteren töltenie vagy játszania, hogy SB győztesnek "vallhassa" magát?Bondi8 meccs.