NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
5 Lions drukker?sőt, azóta már hétre duzzadt ez a szám 😊
Atyaég ez már tömeg.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
5 Lions drukker?Ha már oroszlán akk ink falka 😊
Atyaég ez már tömeg.Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
a fenti menüsávodban láthatod majd, mikor aktív lesz, az üzenetek mellett balra 😊ha minden jól megy, lesznek szavazások hamarosan, beépítve az oldalbajjncaatippjaték?braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
idén is leszha minden jól megy, lesznek szavazások hamarosan, beépítve az oldalbajjncaatippjaték?braxa88
több mint 12 éve
ha minden jól megy, lesznek szavazások hamarosan, beépítve az oldalbajjncaatippjaték?
több mint 12 éve
ha minden jól megy, lesznek szavazások hamarosan, beépítve az oldalba

---
több mint 12 éve
Kiket vartok iden PO-ba?Kik lesznek az SB-n?
szerintetek.
szavazaaaast 😀))))
több mint 12 éve
Van már mindenféle Power ranking az ubiszezonban. Tessék egy Head Coach PR:www.cbssports.com/nfl/story/22790909/nfl-coach-rankings-personality-doesnt-matter-but-rings-sure-do

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
már 18, a komment óta bőven 600 fölé ment már ennek a számakövetkező helyzetjelentés 1000-nél 😊

---
több mint 12 éve
kíváncsi lennék ki az a 16 nálunk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
new england... booooo 😀helyzetjelentés elérve az 500-as határt 😊Látom Faragó Ricsi is regisztrált tagja az oldalnak 😉
jjncaa
Minden tiszteletem a 3 Browns fanatikusnak!!!Egon
ulpianus meg egyedül tesz ki 3 embert.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
nevük is van hé, Trib, Drip és a kicsi..... öö Armando?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
.... szerintem félrenyomtak 😀helyzetjelentés elérve az 500-as határt 😊Látom Faragó Ricsi is regisztrált tagja az oldalnak 😉
jjncaa
Minden tiszteletem a 3 Browns fanatikusnak!!!Egon
több mint 12 éve
helyzetjelentés elérve az 500-as határt 😊Látom Faragó Ricsi is regisztrált tagja az oldalnak 😉
jjncaa
Minden tiszteletem a 3 Browns fanatikusnak!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
helyzetjelentés elérve az 500-as határt 😊
---
több mint 12 éve
Az nfl.com szerint ez a 10 csapat rendelkezik a legjobb elkapókkal jelenleg.több mint 12 éve
Nyilván a sajátomat. De sikerült ötödszörre közben.próbáltam törölni a hszt ,mert látom már volt. Aki tudja törölje.ulpianusAz enyémet vagy a tiedet?iktriad

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
próbáltam törölni a hszt ,mert látom már volt. Aki tudja törölje.ulpianusAz enyémet vagy a tiedet?
több mint 12 éve
Kor szerint rangsorolva a 32 csapat kezdő O-falai - nagyon részletes írás. www.bleedinggreennation.com/2013/7/15/4524944/ol-age-and-the-nfl-2013-edition
több mint 12 éve
ajánlom amúgy a jobb oldali menüsávban a beépített twittert 😊 ott már tegnap este volt egy bejegyzés erről

---