NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1949-ben volt egy ilyen szabályváltoztatás az NFL-ben, amit aztán az NCAA is átvett
(hogy mikor törölték el, azt nem tudom)

jjncaa
Mondjuk vicces lett volna, amikor Vrabel gyorsan sisakcserével jön be, de még jobb, amikor mondjuk egy falember rohan ki új sityakért 😀

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
1949-ben volt egy ilyen szabályváltoztatás az NFL-ben, amit aztán az NCAA is átvett
(hogy mikor törölték el, azt nem tudom)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
On Last Friday, two more concussion-related lawsuits were filed against the NFL. The first lawsuit was filed in the Eastern District of Pennsylvania by the Locks Law Firm. The lawsuit is a mass tort comprised of 49 former players and their wives. The case is captioned John Brodie et al v. NFL. The other lawsuit is a class action, filed in the Eastern District of Louisiana, and captioned Tyrone Hughes et al v. NFL. The putative class seeks to represent, “All persons, and spouses of persons, who sustained one or more concussions, or suffered concussion like symptoms, while playing in an NFL football game and who has developed or will develop mental or physical problems as a result of the concussions or concussion like symptoms.”

In addition to the NFL, the Hughes’ lawsuit names Riddell Helmets as a defendant. The class asserts seven counts: negligence, fraud, fraudulent concealment, negligent misrepresentation, conspiracy, loss of consortium and medical monitoring. Similarly, the Brodie lawsuit asserts the same causes of action. This now brings the total lawsuits to 31. The lawyers representing the Hughes’ class expect the lawsuit to be transferred to the Eastern District of Pennsylvania, joining the other 30 lawsuits.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
na ez ami biztos

Buffalo: $20.9 millió
Miami: $15.8 millió
New England: $20 millió
New York Jets: ?
Baltimore: $6.1 millió
Cincinnati: $60 millió
Cleveland: $29 millió
Houston: $3.3 millió
Indianapolis: $17 millió ha megtartják Manninget, $10.4 millió ha nem
Jacksonville: $45 millió
Tennessee: ?
Denver Broncos: $50.735 millió
Kansas City: $62.995 millió
San Diego: $9.2 millió
Dallas: $12.6 millió
Philadelphia: $14.9 millió
Washington: $47.56 millió
Chicago: $25 millió
Detroit: ~ 0
Green Bay: 11 millió
Minnesota: 5 millió
Atlanta: $30.6 millió
New Orleans: ?
Tampa Bay: $67.7 millió (a Haynesworth cuttal együtt)
Arizona: ?
San Francisco: $39.33 millió
Seattle: $34.8 millió
St.Louis: $10 millió
--------------------------
Pittsburgh Steelers: - $11.7 millió
Oakland: - $11 millió
Carolina: - $9.6 millió
New York Giants: - $7.3 millió

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nfl liveon tegnap pár csapatét meghallgattam
Bengals 67,7 millió
Patriots 20 millió felett
Steelers -11 millió
plusz a Bucsot is 60 millió felettire mondták

Nah ezek nagyon messze vannak ezektől a számoktólHabi
rosszul írtam, a fentiek azok az összegek, amit a csapatok "bent hagytak" a fizetési sapkában

---
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nfl liveon tegnap pár csapatét meghallgattam
Bengals 67,7 millió
Patriots 20 millió felett
Steelers -11 millió
plusz a Bucsot is 60 millió felettire mondták

Nah ezek nagyon messze vannak ezektől a számoktól

JT Daniels fan
több mint 12 éve
legfrissebb cap space adatok

---
több mint 12 éve
hátha elkerülte egyesek figyelmét, talán ezt a neutrális topicot olvassák a legtöbben:
ötletdoboz

---
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
én aztan nem reagalom tul, csak sztem semmi helye ilyen korú gyerekeknél ennek fajta játéknak. Semmilyen sportban.gabtsi
Azért talán megmarad világ.kishaszi
Épp ellentétes a játék szellemével, Aedzőbà csudàlkozna a legjobban, ha legközelebbi meccsen sóspuskàval seggbelőnék a kis trükköst..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
én aztan nem reagalom tul, csak sztem semmi helye ilyen korú gyerekeknél ennek fajta játéknak. Semmilyen sportban.gabtsi
Azért talán megmarad világ.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
új cikk tőlem, közreműködött majdnem az egész stáb. jobb ötlet híján ide másolom

http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2888konqueror
Jó, csak lehetetlen egy lélegzetvételre elolvasni 😊 Máskor az ilyet szvsz nyugodtan fejezetekre bonthatnátok és adagolhatnátok egyesével.

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én aztan nem reagalom tul, csak sztem semmi helye ilyen korú gyerekeknél ennek fajta játéknak. Semmilyen sportban.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
gabtsi, én bírlak, amikor épp nem a steelerst fikázod, de érzésem szerint egy picit túlreagálod ezt a dolgot most. Nekem pl. eszembe se jutott az edző, meg a motivációja, de lehet bennem van a hiba.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
annak az edzőnek semmiképpen, aki arra büszke hogy hatulgombolos gyerekeket meg tudott szopatni egy trükkös játékkal.

Remelem sztarolta magát htetkig ahogy illik.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ecsém, te semminek se tudol örvülni?😛

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Gondolom mindenki ismeri, de gif-ben is üt😊

kishaszi
Szabálytalan 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gondolom mindenki ismeri, de gif-ben is üt😊

több mint 12 éve
😀 😀 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A ma 35 éves Randy Moss bejelentette, hogy visszajönne az NFL-bezolika26
követheti Manninget.

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
A ma 35 éves Randy Moss bejelentette, hogy visszajönne az NFL-be

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
ezeken besírok
http://daveartlocker.blogspot.com/2012/02/manning-face.html

több mint 12 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Nem tudom, hogy ki látta már, de Emmitt Smith céljai 1993-ra:

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Előre is elnézést a mai Lenge Ligában nyújtott teljesítményért.... 😀 Ha a fülnek nem is, de a szemnek tetszetős lesz...Captain Mcbright
brómos tea 😊Janek
Hát, ha lenne pár "pufifánk" is.... 😀 😛 nem kéne az a tea...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Előre is elnézést a mai Lenge Ligában nyújtott teljesítményért.... 😀 Ha a fülnek nem is, de a szemnek tetszetős lesz...Captain Mcbright
brómos tea 😊

több mint 12 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Előre is elnézést a mai Lenge Ligában nyújtott teljesítményért.... 😀 Ha a fülnek nem is, de a szemnek tetszetős lesz...

Football is life. The rest is just details.