NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
Még mindig nincs meg az 1000 ??? 😕
több mint 12 éve
Hasonló lenne, minden play-re kiterjedően, és természetesen magyar nyelven. Nyilván nem a legizgalmasabb így, de nem is ezért lenne. Hanem azért, azoknak (szinte mindenkinek), akik nem látják a legtöbb meccset, pláne a saját csapatukét akár már előszezonban, de érthető módon érdekli őket, hogy mi történt...a magyar nyelv pedig nagy könnyebbséget okoz azért az olvasóknak.Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.BMG
De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Ilyen play by play írásra gondolsz, csak magyarul?
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
Biztosan akadna próbálkozó.van valaki géppuskanyelvű?sutianapHmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Shawn84Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀TocaChargers LT
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )BMG
több mint 12 éve
van valaki géppuskanyelvű?Hmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Shawn84Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀TocaChargers LT
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )BMG

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
több mint 12 éve
Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )
több mint 12 éve
Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀Toca
több mint 12 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊Chargers LTKifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀
több mint 12 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊Chargers LTküldtem PM-et

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/minnesota-vikings/0ap2000000222170/Adrian-Peterson-helmet-cam-look-inEgy-két playt szívesen elnézegetnék így élesben is.
több mint 12 éve
Hétfőn, magyar idő szerint délután 16 órakor konferenciát tart Donovan McNabb és Jeffrey Lurie az Eagles tulajdonosa, abból az alkalomból, hogy D-Mac hivatalosan is bejelenti majd visszavonulását, mégpedig az Eeagles színeiben.
több mint 12 éve
De ők csak egy 6. kört adtak érte, nem úgy, mint a Lions Bestért...www.nfl.com/news/story/0ap1000000221113/article/ryan-swope-cards-rookie-retires-due-to-concussionsEsélytelen volt neki az NFL karrier. A "legszebb" a történetben, hogy a Cardinals még ezen is meg tudott lepődni az OTA és minicampek során, mert erre nem számítottak... 😛DoM
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000221113/article/ryan-swope-cards-rookie-retires-due-to-concussionsEsélytelen volt neki az NFL karrier. A "legszebb" a történetben, hogy a Cardinals még ezen is meg tudott lepődni az OTA és minicampek során, mert erre nem számítottak... 😛
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.laccoo74
több mint 12 éve
www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-optionitt egy másik cikk a témáról
hogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀petey
mmqb.si.com/2013/07/26/derek-mason-stanford-read-option/

---
több mint 12 éve
www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-optionhogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀
több mint 12 éve
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.
több mint 12 éve
elérhető már ez is:2013 Kickoff Information Guide
nflcommunications.com/2013/07/25/2013-kickoff-information-guide/

---
több mint 12 éve
magyar szurkolói oldalakfacebook-csoportok

---
több mint 12 éve
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...jjncaahülye vagyok hozzá
több mint 12 éve
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...

---
több mint 12 éve
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.Nézd meg a 30 for 30: Straight Outta LA-t abból én is sok jat tudtam meg a Los Angelesi időkről...és hát igen, Compton például nem a legbiztonságosabb környék
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
.laccoo74
több mint 12 éve
Szurkolótábort nehezebb vásárolni, mint csapatot.
több mint 12 éve
A Rose Bowlt nemrég újították fel, az LA Coliseumot most fogják, költött elég pénzt stadionra a város, a UCLA és a USC azért amúgy is bőven kielégíti a futball iránt tényleg érdeklődőket. De hiába a potenciál, LA-be nem szabad kötődés nélküli csapatot vinni, mert a "zsíros piac" csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha jól is megy a gárdának, ezt meg ugye nem lehet garantálni...most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
Én amúgy is utálom az ilyet, elég csak a minden racionális érvnek ellentmondó Packers szárnyalására gondolni, miközben a Miami-Jacksonville meccsen meg fél ház alig van, mikor a Phins és a Jags rájátszás közelében sincs

---
több mint 12 éve
És egyik sem maradt ott!Kicsit furcsa.most így fest a helyzet:mindegyik volt már L.A.-ben.....csi77
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa