NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 12 éve
Mit er kb JH?JanekSzerintem 4-5 milla körül. Sokkal kevesebbért nem játszik, mert akkor maradhatott volna, sokkal többel meg nem fogják megkínálni. De majd a piac megmondja pontosan. 😊
több mint 12 éve
Köszi, csak kíváncsi voltam, hogy kiköthet e egy 4-3as csapatnál. (nem nálunk)
több mint 12 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?Bazzani3-4 OLB-k között is a kisebbek közé tartozott, inkább odavaló mint 4-3-ba, persze ő nagyon jó futás ellen, úgyhogy 4-3-ban sem kizárt h jó lenne vmire, de ink 3-4-be való.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?BazzaniNyilván tudna, csak nem gondolom hogy rögtön teljes hatékonysággal. Azaz kellene valamennyi idő hogy megtanulja a rendszert, viszont neki már túl sok éve nincs a ligában. A saját posztján viszont még a jobbak közé tartozik -nem az az ultrabrutál mint pár éve, de még mindig átlag feletti. Szerintem az ő szerződtetésének csak úgy lehet értelme, hogy 3-4 OLB posztra, 1-2 évre.
több mint 12 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?
több mint 12 éve
The Commish just fined @jharrison9292 for hitting the open market.😀
Alap hogy a Saints-be jön. Foodell majd minden hétfőn ír egy tetszőleges számot a büntetőblankettára, az iroda meg kitalálja, hogy mi is legyen az indok.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Keresek egy cikket, amit pár hónapja olvastam itt!Hagyjad! Megvan.
Volt benne minden okosság... szerződések drafttól FA-ig...
Valakinek rémlik valami?
GSN cikkre gyanakodtam, de azok között nem találtam...catattack
Most viszont olyat keresek, ahol a szerződésben foglalt összegek megnevezése, mikor adható, stb...
Lehetőleg itt írt cikk érdekel!
több mint 12 éve
a kivénhedt pittsburghiek mindig Arizonába mennek, de nálunk is elférne, van pénz a büntetésekre.
több mint 12 éve
Harrison hol köthet ki? Browns/Colts/Eagles...? Utóbbiba (hozzánk) nem biztos hogy kellene, sok helyen írják hozzánk az OLB needet de én akkor már inkább kipróbálnám a meglévő 4-3 DE-inket... Coverben Ő se jelentene előrelépést 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akili Smith még nem jelentkezett az Oregon pro dayre?Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91Troy Smith meg az Ohio State-én dobált.empty taxi
több mint 12 éve
catattack
3 520
Keresek egy cikket, amit pár hónapja olvastam itt!Volt benne minden okosság... szerződések drafttól FA-ig...
Valakinek rémlik valami?
GSN cikkre gyanakodtam, de azok között nem találtam...
több mint 12 éve
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91Troy Smith meg az Ohio State-én dobált.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jets offensive coordinator Marty Mornhinweg said that accuracy in a quarterback is overratedmiketanier.sportsonearthblog.com/indefense-of-accuracy/
Tebownál csak Sanchez passzol pontatlanabbul, nem is értem mi szükség van Garrardra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nézzétek a bowl.hu facebook oldalát is néhaSzoktam látni a postokat amikor görgetek végig valami érdekességért, de úgy konkrétan semmilyen oldalra nem szoktam rámenni, szóval ez most elkerülte ott a figyelmem. 😊
www.facebook.com/bowlhujjncaa
több mint 12 éve
Mitől lenne spoiler?Ez valami spoiler?EasyGhost
Tyrion Lannisterből király lesz? atapapa
Már a harmadik könyvben az lesz. Majdnem. 😊
több mint 12 éve
Nézzétek a bowl.hu facebook oldalát is néha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez valami spoiler?EasyGhost
Tyrion Lannisterből király lesz?
több mint 12 éve
Szerintem Goodell nem is gondolt bele mennyire találó az a kép.
több mint 12 éve
Sose lehet tudni semmit seVince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91nem hiszem, hogy draftoljákHöri
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91nem hiszem, hogy draftolják
több mint 12 éve
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen.
több mint 12 éve
igen.....70-ről....., sőt a Lucas oliból berúgja a Superdomba... 😊 (igen, tudom hogy mindkettő fedett)be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7Lehet ezt mondjuk az után rúgta, hogy lesérült a térde, de távolabbról így már nem ment. 😊
Aztán ha egészséges, bevágja 70-ről is a FG-t. 😀Stez
EasyGhost