NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
A teso miatt kerul be. Mert Eli Apple nagy kiraly, amit a dontoben is bizonyitott!most ez azert fura, mert az is szam h 210 meccs egy sorban, az is, hogy PO rekordokat tart meg mindig stb. igen, segit a csaladi nev, most mar a new yorki media, nem vitatom, de ezek nem lennenek elegek magukban.csebiszerintem Eli megérdemli a HOF-ot, de nem a számai miatt fog bekerülni az is biztos
Adirotor
csebi
több mint 2 éve
most ez azert fura, mert az is szam h 210 meccs egy sorban, az is, hogy PO rekordokat tart meg mindig stb. igen, segit a csaladi nev, most mar a new yorki media, nem vitatom, de ezek nem lennenek elegek magukban.csebiszerintem Eli megérdemli a HOF-ot, de nem a számai miatt fog bekerülni az is biztos
Adirotor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csebiszerintem Eli megérdemli a HOF-ot, de nem a számai miatt fog bekerülni az is biztos
több mint 2 éve
de teljesen ellene beszelsz, raadasul osszeszamoltam: 8-9 ervet sorakoztattam fel Eli HoF tagsaga mellett, amibel kiragadtul lenyegeben egyet (csapatrekordok), es ezzel ervelsz, hogy o miert nem HoF hanem csak ring of honour ...Ezeknek az erveknek a legtobb resze pontosan a csapat ring of honour korbeirasa. A ligaban nem szamit hogy mennyi fr rekordot tart a HOF arrol szol hogy emberunk a liga meghatarozo jatekosa volt vagy sem. Es nem feltetlenul a gyozelmekrol szol, bar a kremek kremjenel es elvalasztasi alapon fontos.Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):
Eli határeset... De mivel Giant, így inkább nem 🤣
warr_b
'2 dologban fölé nőtt a generációban is mki fölé: 1. durability, a 210 meccses kezdő széria azért elég komoly dolog sztem 2. mikor kellett megcsinálta a játékokat.
emellett úgy gondolom, hogy egy olyan irányító aki lehúzott folyamatosan 15+ évet kezdőként a ligában, emellett felállított jópár franchise rekordot egy több, mint 100 éves fra-nál, és 2* SB MVP győztes, az sztem HoF tag. persze nem hátrány, hogy new yorki média most már mellette van (bár egész pályafutása alatt ez inkább hátrány volt, és nyugodtabban el lehetett volna dobálgatni San Diegoban), de nem ez fogja betolni. amúgy sztem ez a clutchság is az, ami nagyban megkülönbözteti az általad említett Riverstől, és elég szomorú lennék, ha ő HoF tag lenne, Eli meg nem, mert akkor elismerné az NFL, hogy nem számítanak a győztesek.
plusz ugye még mindig több PO NFL rekord is hozzá tartozik 10+ év után, ami szintén releváns sztem.
ja és még egy dolog a clutchról: 11. a GWG listán megelőzve Riverst is, és más HoFereket is. ez azért mutatja, hogy nem szerepelt olyan kiemelkedő csapatokban, mint Montana, Bradshaw, Aikman akik sokszor hátra dőlhettek már a 4. negyedben. '
+ ugye ott volt a 2011es szezon, amikor vezetett kb minden gyozelmunk soran GWGt a szezonban.
szerk.: kiegeszitve azzal, hogy az SB MVP hianya igen is komoly tenyezo kellene, hogy legyen. jelenlegi liga annyira passz orientalt, hogy kb magasan a qb-knak van eselyuk mvpnek lenni. ehhez kepest, ha a dontoben megsem a qb kapja az azert mutat eleg sok mindent akar Wilson akar Stafford kapcsan.
csebi
Stafford, Flacco, Foles semmi kozuk a HOF-hoz csak mert nyertek. Ebbol persze Stafi a legjobb, de sok jo van es az nem HOF. Persze a QB-k oriasi elonyben mert nelkuluk nehez nyerni es nyerni is nehez tehat a nyertes csapat legjobbja ott mozog.
Persze ne ertsd felre nem ellene beszelek es teljesen hidegen hagy, ahogy maga a HOF is.
Nalam azok kerulnek be akik, a csapatoknal azt mondjak hogy adott poszton nincs ( elveszitetek barmilyen formaban, nem is volt...stb ) jatekosod es megszerezheted ....M.Strahan-t, ....Polamalu-t.....PeytonM....stb es 32 csapat rogton ratenyerel az akarom gombra es nem topreng hogy ki lehet a kovetkezo ajanlat. Nalam Eli M nem ilyen ettol szerintem be fog kerulni.
no
azert az az erv, hogy mind a 32 csapat ratenyerel, hat olyan van kb 4-5 a ligaban nagyon maximum. mert nem csak a jatekos kvalitasait nezik ilyenkor a csapatok hanem ezernyi mas korulmenyt is: cap helyzet, a csapat rosterenek allapota stb. pl mikor kijott Brady UFAra sztem lett volna jo par csapat, aki nem tenyerelt volna ra, mert a franchise nem abban a szituban volt, hogy egy QB hianyzott nekik az SBhez, mint a Tampanal. na most akkor ezert o sem HoF tag? eleg vicces lenne ...
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi
17 220
Dzsimikém, itt nem az a kérdés hogy HOF, hanem hogy simán first ballot, vagy nem.Előbb fogalmazhatnál pontosan is mielőtt kicsi dzsimizel...nézz utána kicsi dzsimi. rájátszás,Az ostoba haterek ilyen apróságokat nem tudnak, hogy Pl mai napig vezeti a rájátszásban passzolt yardok számát is amellett hogy 2x SBMVP és a világ all time Top 3 Legértékesebb csapatának a legfontosabb és legjobb irányítója, aki Konkrétan visszarakta a GiantS csapatát a térképre. 4 SB győztes a csapat, nem ezek a néha nyertünk kategória lett a franchise, hanem ott ahol tényleg csak páran vannak.Biztos én léptem át egy párhuzamos univerzumba.
Számlálhatatlan rekordban előzi a már beválasztottakat. Igazi sportember, Valódi teljesítménnyel a
háta mögött.
Ez nem egy ügyességi verseny, ahol minden évben pontoznak, és kiválasztgatják a legügyesebb playákat,
ez a HOF.
ozibozi
Mondjátok, hogy Jimmy még életben van!!!
ZERO_Lnem a sok rájátszások😊 (segítek,nem összesen, hanem egy sorozatban) mai napig legtöbb passzolt yard...
ha másért nem, csak ezért sem lenne kérdéses, de a kis tökéletes szezonotok miatt kapott kis törésért-- amit neked is okozott-- simán megérdemelné
ozibozi
Egyébként mi legyen következő lépcsőfok amivel még jobban aláássuk a HOF státuszt? Válasszuk be azokat is akik egyik meccsen történelmi teljesítményt/rekordot nyújtottak, de a maradék x meccsen meg alig tettek hozzá bármit?
Hány szezonja is volt Elinak? Ebből mennyi volt kiemelkedő? Szerintem még egy veterán asztalos is meg tudja számolni egy kezén....
De nyugi, téged még véletlenül sem akarlak meggyőzni, látom ez számodra nagyon érzékeny téma ^^
ZERO_L
/jó reggelt/
Az lesz😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Igazad van, 2019-ben még tényleg jó volt, valahogy a memóriámba rosszul égett ez be, hosszabb idejűnek tűnt a nyűglődése. 2020 második felétől - kb 6 jó meccs- valóban lights outRussell Wilson lehetett volna HOF - és még lehet is persze - ha a kb négy évvel ezelőtti fejlődési pályájára visszatérne. Azóta látványosan hanyatlik, szemre is borzasztó nézni néha a játékát, olyan volt ebben az évben, mint akinek mindene fáj és nem képes minden mozdulatra.RW 2019ben 2nd team allpro, 2020as szezon első felében mvp volt.
Nyilván borzalmas támogatást kap PC-től, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor egyik OC-ja sem tudja kimozdítani pozitív irányba, nem is tudják leszoktatni a rossz beidegződéseiről.
Nekem személy szerint ez a statpumpáló, kockázatkerülő hozzáállása siralmas, és nem szerethető, sőt a szememben már hátráltatja a csapatát.
Kellene neki egy környezetváltozás, mert PC árnyékából nem lehet kilépni és sosem fog rátermett koordinátort kapni. Én megnézném végre egy lángelmével, mint amilyen Daboll, hátha nála kijönne az igazi énje 8én nagyon bírnám, ha gunslingerkedhetne, mert simán képes lehet élvezets meccsekre, ha nincs beszarva a következményektől, miszerint "a csapat nem tudja kompenzálni a hibámat, így inkább nem csinálom").
Én Stafford személyiségét nagyon szeretem, de ő még közel sincs a HOF-hoz az én meglátásom szerint. Egy nagyon jó irányító, de nincs benne különleges. Egy szintig utazik a csapattal, néha fellángol és képes megnyerni az adott meccset, néha pedig iszonyat mély gödörbe kerül, nekem túl hullámzó.
A mostani PO-ban inkább jó volt, mint nem, de azért nem egy egetverő mutatványt tett le, hanem egy nagyon erős csapat teljesítményét nem rontotta el. Illetve néhány kulcsszituációt megoldott, de pl a döntőt önerőből elvesztette volna, ha nincs a Rams védelme.
Az én szememben 3 jó PO meccse volt, de az alapszakaszban sem volt kiemelkedő.
Hogy nehogy szó érje a ház elejét: nekem Roethlisberger is nagyon határeset, bár nyert két gyűrűt, de hát az utóbbi 3 éve minimum tragikus volt, így jó szívvel nem tudnék kampányolni érte sem. Persze ő be fog menni, mert rosszabbak is bementek, meg az all time statjai is ott vannak, de mégis fanyalgok mert az elmúlt években azt kellett néznem, amit nézni engedett.... és hát nem volt valami fantáziadús.
Willie Parker
Nem 4 éve hanyatlik hanem 1,5
braxa88
több mint 2 éve
Eli Manning undisputed HoF,wilson kivételével egyetértek (mahomes még korai de nyilván ha igy folytatja ott lesz)
Russel Wilson sima HoF,
Mathew Stafford nem HoF, ha ma lenne róluk a döntés.
Én kb. 20 éve nezek NFL-t, szerintem az általam (mai napig) látott QB-k közül ők HoF kaliberek:
P.Manning, Brady, Roethlisberger, Brees, Rodgers, E.Manning, Russel Wilson, Favre, Warner, Mahomes.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Eli Manning undisputed HoF,Russel Wilson sima HoF,
Mathew Stafford nem HoF, ha ma lenne róluk a döntés.
Én kb. 20 éve nezek NFL-t, szerintem az általam (mai napig) látott QB-k közül ők HoF kaliberek:
P.Manning, Brady, Roethlisberger, Brees, Rodgers, E.Manning, Russel Wilson, Favre, Warner, Mahomes.
több mint 2 éve
azzal max a brazzers HoFba mehet, mar ha van vmi targy bizonyitek is a gyerekeken felul 😊Na jó, de hány gyereke van Riversnek és hány Elinak?Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):
warr_b
'2 dologban fölé nőtt a generációban is mki fölé: 1. durability, a 210 meccses kezdő széria azért elég komoly dolog sztem 2. mikor kellett megcsinálta a játékokat.
emellett úgy gondolom, hogy egy olyan irányító aki lehúzott folyamatosan 15+ évet kezdőként a ligában, emellett felállított jópár franchise rekordot egy több, mint 100 éves fra-nál, és 2* SB MVP győztes, az sztem HoF tag. persze nem hátrány, hogy new yorki média most már mellette van (bár egész pályafutása alatt ez inkább hátrány volt, és nyugodtabban el lehetett volna dobálgatni San Diegoban), de nem ez fogja betolni. amúgy sztem ez a clutchság is az, ami nagyban megkülönbözteti az általad említett Riverstől, és elég szomorú lennék, ha ő HoF tag lenne, Eli meg nem, mert akkor elismerné az NFL, hogy nem számítanak a győztesek.
plusz ugye még mindig több PO NFL rekord is hozzá tartozik 10+ év után, ami szintén releváns sztem.
ja és még egy dolog a clutchról: 11. a GWG listán megelőzve Riverst is, és más HoFereket is. ez azért mutatja, hogy nem szerepelt olyan kiemelkedő csapatokban, mint Montana, Bradshaw, Aikman akik sokszor hátra dőlhettek már a 4. negyedben. '
+ ugye ott volt a 2011es szezon, amikor vezetett kb minden gyozelmunk soran GWGt a szezonban.
szerk.: kiegeszitve azzal, hogy az SB MVP hianya igen is komoly tenyezo kellene, hogy legyen. jelenlegi liga annyira passz orientalt, hogy kb magasan a qb-knak van eselyuk mvpnek lenni. ehhez kepest, ha a dontoben megsem a qb kapja az azert mutat eleg sok mindent akar Wilson akar Stafford kapcsan.
csebi
Amikor kellett, Rivers oda tette magát, clutch performanszt tolt és meg is lett az eredménye.
A gyűrű nem minden, van a sikernek más fokmérője is! 😉
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Na jó, de hány gyereke van Riversnek és hány Elinak?Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):
warr_b
csebi
Amikor kellett, Rivers oda tette magát, clutch performanszt tolt és meg is lett az eredménye.
A gyűrű nem minden, van a sikernek más fokmérője is! 😉
több mint 2 éve
Előbb fogalmazhatnál pontosan is mielőtt kicsi dzsimizel...nézz utána kicsi dzsimi. rájátszás,Az ostoba haterek ilyen apróságokat nem tudnak, hogy Pl mai napig vezeti a rájátszásban passzolt yardok számát is amellett hogy 2x SBMVP és a világ all time Top 3 Legértékesebb csapatának a legfontosabb és legjobb irányítója, aki Konkrétan visszarakta a GiantS csapatát a térképre. 4 SB győztes a csapat, nem ezek a néha nyertünk kategória lett a franchise, hanem ott ahol tényleg csak páran vannak.Biztos én léptem át egy párhuzamos univerzumba.
Számlálhatatlan rekordban előzi a már beválasztottakat. Igazi sportember, Valódi teljesítménnyel a
háta mögött.
Ez nem egy ügyességi verseny, ahol minden évben pontoznak, és kiválasztgatják a legügyesebb playákat,
ez a HOF.
ozibozi
ZERO_Lnem a sok rájátszások😊 (segítek,nem összesen, hanem egy sorozatban) mai napig legtöbb passzolt yard...
ha másért nem, csak ezért sem lenne kérdéses, de a kis tökéletes szezonotok miatt kapott kis törésért-- amit neked is okozott-- simán megérdemelné
ozibozi
Egyébként mi legyen következő lépcsőfok amivel még jobban aláássuk a HOF státuszt? Válasszuk be azokat is akik egyik meccsen történelmi teljesítményt/rekordot nyújtottak, de a maradék x meccsen meg alig tettek hozzá bármit?
Hány szezonja is volt Elinak? Ebből mennyi volt kiemelkedő? Szerintem még egy veterán asztalos is meg tudja számolni egy kezén....
De nyugi, téged még véletlenül sem akarlak meggyőzni, látom ez számodra nagyon érzékeny téma ^^
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
no
7 305
Ezeknek az erveknek a legtobb resze pontosan a csapat ring of honour korbeirasa. A ligaban nem szamit hogy mennyi fr rekordot tart a HOF arrol szol hogy emberunk a liga meghatarozo jatekosa volt vagy sem. Es nem feltetlenul a gyozelmekrol szol, bar a kremek kremjenel es elvalasztasi alapon fontos.Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):
warr_b
csebi
Stafford, Flacco, Foles semmi kozuk a HOF-hoz csak mert nyertek. Ebbol persze Stafi a legjobb, de sok jo van es az nem HOF. Persze a QB-k oriasi elonyben mert nelkuluk nehez nyerni es nyerni is nehez tehat a nyertes csapat legjobbja ott mozog.
Persze ne ertsd felre nem ellene beszelek es teljesen hidegen hagy, ahogy maga a HOF is.
Nalam azok kerulnek be akik, a csapatoknal azt mondjak hogy adott poszton nincs ( elveszitetek barmilyen formaban, nem is volt...stb ) jatekosod es megszerezheted ....M.Strahan-t, ....Polamalu-t.....PeytonM....stb es 32 csapat rogton ratenyerel az akarom gombra es nem topreng hogy ki lehet a kovetkezo ajanlat. Nalam Eli M nem ilyen ettol szerintem be fog kerulni.
több mint 2 éve
Wilson ebben a pillanatban (még) szerintem tuti HOF, de még elronthatja, ha hoz egy nagyon földbeállós karrier második (harmadik) szakaszt. De a valószínűbb az, hogy beáll és lesz egy Roethlisberger féle pályafutása, gyűrűvel és néhány kiemelkedő évvel, egy évtizednyi "csak jó volt" mellé. És ha ez elég Big Ben-nek, akkor Wilsonnak is az lesz.Stafford még nem HOF, pedig őt szeretem én is. Most előzte meg nagyjából Flacco-t, már előtte van. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):
warr_b
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
SB alatt felvetettem h milyen jo lenne egy Bengals punt return TD, de sajna a valasz az volt h ilyen meg sose volt.www.youtube.com/watch?v=GoPfaGO7CBU
Igaz, ez nem punt return, csak kickoff, de pont most jott velem szembe megint 😊
www.instagram.com/reel/CZkjtGnpSa-/?utm_medium=copy_link
Solymi
és így mennyivel hangulatosabb😀
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
SB alatt felvetettem h milyen jo lenne egy Bengals punt return TD, de sajna a valasz az volt h ilyen meg sose volt.Igaz, ez nem punt return, csak kickoff, de pont most jott velem szembe megint 😊
több mint 2 éve
Stafford jövőre ismétel a Rams-el, majd lejár a szerződése. Visszatér az addigra felturbózott (na jó itt én is röhögök ha eszembe jut Holmes) Lionsba és SB-ba vezet minket.Ki vagy te, és mit csináltál Bazzanival? 😀
Majd visszavonul és HoF három gyűrűvel.
Bazzani
több mint 2 éve
Szerintem HoF aki hozzatett vmit a ligahoz/sporthoz, lehetoleg minel hosszabb idon at, de ha tenyleg extran kiemelkedo, akkor eleg nehany elit ev es rovidebb karrier.Stafford 10 evvel ezelott 5k yardot dobott, ami akkor meg nem volt divat (mmint pont akkor igen, de ertitek).
Visszahozott csomo meccset a 4.negyedben, sokszor ugyan csodapasszokat ad/adott, mint ARod vagy Mahomes.
Tette mindezt 10+ evig a Lionsban.
Abba is bele kell gondolni, hogy hogy szerepelt karrierje soran a sajat erajaban. Szerintem nem hogy MVP, de top5 szinten sem volt atlagban. Talan top8-10.
Par igazan jo szezonja volt, a top3-5 koruli.
Talan meg pont idoben valtott (es az is jol jon h visszavonult jo par top QB), szerintem nem is kell mar tole masik SB win, par PO meneteles, 3-4 jo szezon a Ramssel mikozben top3-5 szinten jatszik konstans (beesik esetlet egy MVP) es szep statokat is hoz, akkor HoF lesz.
Ha nyer megegyet akkor is.
Ha most visszavonulna, vagy tolna 1-2 szezont SB nelkul, extra teljesitmeny nelkul, akkor viszont nem
Wilsonnal ugyan ez kb.
Durva h kevesebb mint 1 evvel fiatalabb csak mint Stafford, de 3 evvel kesobb kerult a ligaba.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Igen, rosszul fogalmaztam. Nem a bajnoki cím óta romlik a teljesítménye, hanem egyértelműen tavaly óta. A hamar bajnok lett az arra erősített rá az eredeti mondandómban, hogy már második évében arról beszéltek, hogy HOF.Wilson kb 1,5 éve nem az igazi, előtte meg 3-4 évig elit volt, értsd top 5 sőt top3 is, és volt top2 éve is. Stafford mikor volt top5? Kb top10 a plafon, de sokszor onnan is kiszorult.Ha most mindketten azonnal befejeznék a pályafutásukat, Wilson talán HOF lenne, Stafford szerintem nem. Ez most nem az én véleményem. Mármint nem arról a véleményem, hogy ott van-e a helyük, hanem hogy a korábbi minták alapján, akik döntenek róla beválasztanák-e.Shermannek az én olvasatomban az a baja, hogy amint nyer egy átlagon felüli QB egy gyűrűt, már egyértelmű hall of famerkent hivatkozik rá a sajtó, a social media. A sajtónak nyilván ez a dolga, generálja az olvasottságot, az emberekkel, rajongókkal meg fölösleges vitatkozni. A Stafford HOF tagságával kapcsolatos cikkeken borult ki, de nem nevesített senkit, nem fikazta kifejezetten Staffordot, csak a mostani hype-jat.
De nem tudom ki az aki felfújt passz statisztikákkal került a HOF-ba, nevesítse akkor lehet vele vitatkozni, mert attól hogy a QB-k felülreprezenáltak, attól még az a legfontosabb poszt és nem a CB és akkor mondja meg kinek nincs ott a helye. Mert az hogy szerinte Staffordnak nincs ott a helye, ő még nincs is ott...
Amúgy nem véletlenül várnak 5 évet, mielőtt valaki beválasztható. Amikor valakit tegnap még láttál játszani, akkor érdemesebbnek tűnik, mint ha már 5 éve nem láttad. Addigra kiderül mi a hagyatéka, hiányzik-e a ligából vagy a kor túllépett rajta.
pl az megmarad, hogy valaki pár évig dominálta posztján a ligát vagy ha hosszabb időn keresztül top5 volt mondjuk. Ehhez adódhatnak össze az elért mérföldkövek, ekkor statisztikát nézve is könnyű látni, hogy miért lett HOF.
A pályán mutatott heroizmus pl olyan, hogy ha 5 év múlva is emlékszel rá, hogy fordította meg a meccseket az utolsó pillanatban, hogyan csinált meg lehetetlennek tűnő playeket, akkor mehet. Ez persze a szubjektívebb része, mert én lehet emlékszem rá, aki szavaz az meg nem, vagy pont ők emlékeznek valamire, amire meg én nem, meg nem kéne előnyben lennie annak, aki több prime time meccset játszott, de végül is, azt se random osztják ki, hogy ki kap prime time meccset.
Akárhogy is, Wilson és Stafford még írja a saját történetét, fölösleges HOFról beszélni.
Black_Adder
Erre szerintem igen jó reakció volt Slay-é, Wilsont ugyanis az első évei után mindenki kikiáltotta HOF kaliber irányítónak, hamar bajnok lett, de azóta csak rombolja a renoméját, pont ellentétes utat jár be, mint Stafford.
Érdekes lesz ebből a szempontból Eli sorsa, kb. az dönti majd el ezt a vitát.
dancogo
Wilson még az idei szar szezonjában is kb egyenlő volt Stafforddal, többiben meg jobb, vagy sokkal jobb.
Csak arra reagálok h a "bajnoki cím óta rombolja a renoméját," ... hát a bajnoki cím óta 100x jobb irányító lett, és most is az még a gyenge formájában is.
braxa88
több mint 2 éve
Amúgy mennyi volt a leghosszabb idő, amivel a visszavonulását követően bekerült valaki?Jack Butler 53 év után, de 25 felett már automatikusan a senior nominee listára kerülhet csak fel az illető
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ozibozi
17 220
nézz utána kicsi dzsimi. rájátszás,Az ostoba haterek ilyen apróságokat nem tudnak, hogy Pl mai napig vezeti a rájátszásban passzolt yardok számát is amellett hogy 2x SBMVP és a világ all time Top 3 Legértékesebb csapatának a legfontosabb és legjobb irányítója, aki Konkrétan visszarakta a GiantS csapatát a térképre. 4 SB győztes a csapat, nem ezek a néha nyertünk kategória lett a franchise, hanem ott ahol tényleg csak páran vannak.Biztos én léptem át egy párhuzamos univerzumba.
háta mögött.
ez a HOF.
ozibozi
ZERO_L
több mint 2 éve
Az ostoba haterek ilyen apróságokat nem tudnak, hogy Pl mai napig vezeti a rájátszásban passzolt yardok számát is amellett hogy 2x SBMVP és a világ all time Top 3 Legértékesebb csapatának a legfontosabb és legjobb irányítója, aki Konkrétan visszarakta a GiantS csapatát a térképre. 4 SB győztes a csapat, nem ezek a néha nyertünk kategória lett a franchise, hanem ott ahol tényleg csak páran vannak.Biztos én léptem át egy párhuzamos univerzumba.
háta mögött.
ez a HOF.
ozibozi
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ozibozi
17 220
Az ostoba haterek ilyen apróságokat nem tudnak, hogy Pl mai napig vezeti a rájátszásban passzolt yardok számát is amellett hogy 2x SBMVP és a világ all time Top 3 Legértékesebb csapatának a legfontosabb és legjobb irányítója, aki Konkrétan visszarakta a GiantS csapatát a térképre. 4 SB győztes a csapat, nem ezek a néha nyertünk kategória lett a franchise, hanem ott van ma, ahol tényleg csak pár csapat van, a szűk elit...Számlálhatatlan rekordban megelőzi a már beválasztottakat, mellette Igazi sportember, egy példakép az egyetemen és utána is, valódi teljesítménnyel a
háta mögött.
Ez nem egy ügyességi verseny, ahol minden évben pontoznak, és kiválasztgatják a legügyesebb playákat, ahol elemzik milyen szar fal volt előtted, vagy csak béna voltál.
Egy kérdésre kell választ adni, megcsinálta?
vagy nem. Ő megcsinálta.
ez a HOF.
több mint 2 éve
Amúgy mennyi volt a leghosszabb idő, amivel a visszavonulását követően bekerült valaki?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta