NFL csevegő

83 feliratkozó

több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
És akkor most megint megkérdezem... Érdemes tökös gyereket játszani vagy legyünk konzervatív pöcsök és rúgjuk csak FG-t?
NB2
Érdemes.
Nagyságrendben kell nézni a dolgokat, nem pedig egy-egy eset alapján.
tenorx
Persze, ha ezerszer lejátsszák a meccset, akkor minden bizonnyal sokkal többször jön ki jól belőle. A gond, hogy csak egyszer játsszák le.
Jakehomer
Jó de akkor szerinted is jó döntés, ha többször jönnének ki jól belőle.

A legtöbb ilyen döntést a döntés pillanatában kell értékelni, nem utólag. Klasszikus hiba, amikor az ember dönt két befektetés (vagy akár két meló között), és két év után mérges magára, hogy rosszul döntött - ha esetleg nem a kedvezőbbet választja.
Pedig nyilván a döntés pillanatában azokból az információkból tudsz dönteni, ami rendelkezésre áll.

Hozzáteszem szerintem is belefért volna konzervatívabbnak lenni egy NFC döntőben - csak zavar, hogy ha valamelyik összejön, akkor Campbell épp edző géniusznak lenne kikiáltva, meg mennének a balls of steel mémek.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 900 — #NoStress
És akkor most megint megkérdezem... Érdemes tökös gyereket játszani vagy legyünk konzervatív pöcsök és rúgjuk csak FG-t?
NB2
Érdemes.
tenorx
Persze, ha ezerszer lejátsszák a meccset, akkor minden bizonnyal sokkal többször jön ki jól belőle. A gond, hogy csak egyszer játsszák le.
Jakehomer
Pont ezért kell a valószínűleg jobb döntést meghozni, azt, amelyik nagyobb esélyt biztosít a győzelemre.

több mint 2 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 576 — Panthers fan
NB2
Érdemes.
tenorx

Tepper takarodj!
több mint 2 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Csak félve írom le nehogy elsöpörjön a népharag, de a legjobb 8-ból az a 2 csapat jutott be Super Bowl-ba, ahol a legtöbb ex-jaguár volt az 53-as kereteben az adott konferenciában,

49ers: (4) Brandon Allen, Ben Bartch, Chris Conley, Tashaun Gipson
Chiefs: (3) Blaine Gabbert, Jawaan Taylor, Blake Bell
Conley volt a KáCében, neki érdekes meccs lesz ez.

Véletlen lenne? 😀

| Igen. |
iktriad
köszönjük őket, pláne a jó öreg jawaan-t akinek zászló volt a jele már az oviban is
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak félve írom le nehogy elsöpörjön a népharag, de a legjobb 8-ból az a 2 csapat jutott be Super Bowl-ba, ahol a legtöbb ex-jaguár volt az 53-as kereteben az adott konferenciában,

49ers: (4) Brandon Allen, Ben Bartch, Chris Conley, Tashaun Gipson
Chiefs: (3) Blaine Gabbert, Jawaan Taylor, Blake Bell
Conley volt a KáCében, neki érdekes meccs lesz ez.

Véletlen lenne? 😀

| Igen. |

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 630 — Grady Judd fan
Peter Schrager már a szezon előtt látta az idei scriptet. 😀

iktriad
Szerintem adta magát ez a két csapat, tavaly sem sokon múlt, hogy nem ez a párosítás lett.
csi77
Amennyire irritál engem az a fazon, annyira jó érzéke van az NFL-hez. Tampát is bevállalta anno pl. Sőt, valamelyik csapat még GM-ként is el tudta képzelni, bár nem lett a dologból semmi.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 249 — Bears & Illinois fan

iktriad
Szerintem adta magát ez a két csapat, tavaly sem sokon múlt, hogy nem ez a párosítás lett.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
NB2
Van középút, de a mai modern edzők nagy része átesett a túloldalra. Ki az analitikai nerdök statisztikáinak bűvölete alá esve, ki pedig pusztán a belső agresszivitása okán. Campbell talán inkább az utóbbi.
Kampman
Én is így gondolom. Persze elhiszem, hogy a száraz statisztikák és a matek azt mutatja, hogy megéri, de a meccseknek van egy flowja, van lélektani hatása a csapatra, játékosokra. Oké, az első nem jött össze, belefért a 3 (asszem annyi volt akkor épp) labdabirtoklásni előnynél, de a második esetnél óriási baromság volt. Érted a momentum full a Frisconál van, mindent megteszel, hogy megtörd a lendületüket, kicsit elvedd a reményt, menekülsz bele a biztos pontokba. Igen tudom, hogy konzervatív, de amikor pontszerzési gödörben vagy, valahogy visza kell hűteni a fejeket, mert a frusztrált és "nagyon akaró" játékos hülyeséget fog csinálni ( Flowers a másik meccsen haló?). Ráadásul nem tudom, hogy az analitika súlyozza-e a meccsek "aktuális élességét", de szerintem rohadtul nem mindegy, hogy egy 4&2-t a negyedik negyed közepén a Cards ellen kell megcsinálnod egy alapszakasz meccsen 34:10-es állásnál, vagy 24:24nél egy konferencia döntőben a második félidőre vért ivott Frisco ellen. Ezt súlyozd bele a makróba...
Hanni
Nekem pont az első 4th fájt jobban. Rámenni a "kiütésre", ahelyett, hogy +1 birtoklást bebiztosítanál... nekem Falcons SB feelingem lett tőle egyből.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 058 — Keep pounding
NB2
Van középút, de a mai modern edzők nagy része átesett a túloldalra. Ki az analitikai nerdök statisztikáinak bűvölete alá esve, ki pedig pusztán a belső agresszivitása okán. Campbell talán inkább az utóbbi.
Kampman
Én is így gondolom. Persze elhiszem, hogy a száraz statisztikák és a matek azt mutatja, hogy megéri, de a meccseknek van egy flowja, van lélektani hatása a csapatra, játékosokra. Oké, az első nem jött össze, belefért a 3 (asszem annyi volt akkor épp) labdabirtoklásni előnynél, de a második esetnél óriási baromság volt. Érted a momentum full a Frisconál van, mindent megteszel, hogy megtörd a lendületüket, kicsit elvedd a reményt, menekülsz bele a biztos pontokba. Igen tudom, hogy konzervatív, de amikor pontszerzési gödörben vagy, valahogy visza kell hűteni a fejeket, mert a frusztrált és "nagyon akaró" játékos hülyeséget fog csinálni ( Flowers a másik meccsen haló?). Ráadásul nem tudom, hogy az analitika súlyozza-e a meccsek "aktuális élességét", de szerintem rohadtul nem mindegy, hogy egy 4&2-t a negyedik negyed közepén a Cards ellen kell megcsinálnod egy alapszakasz meccsen 34:10-es állásnál, vagy 24:24nél egy konferencia döntőben a második félidőre vért ivott Frisco ellen. Ezt súlyozd bele a makróba...
Hanni
Ráadásul ugyanezen ment el a Cowboys elleni meccs, ahol baszki a bünti után is kötötte az ebet a karóhoz Campbell és nekiment a 2 pontosnak csak azértis.

Pedig a félidő végén higgadt tudott maradni, utána azonban sztem már elgurult a gyógyszer.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 618 — Poloska confirmed
NB2
Kampman
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 478 — Big Penix Energy
Egy Bills-Lions SB epic lenne, de a Texans-szal is szívesen venném. Ezért lesz KC-SF......
csi77
Hát az utóbbi bejött.
csi77
Nézd a jó oldalát, kipihented kezdheted te is a hetet. Bár én egyértelműen a Niners-nek fogok szurkolni, Lynch a kedvenc játékosom volt, mikor elkezdtem focit nézni, de azért éjszakázni nem fogok ez a meccs miatt.
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 249 — Bears & Illinois fan
Egy Bills-Lions SB epic lenne, de a Texans-szal is szívesen venném. Ezért lesz KC-SF......
csi77
Hát az utóbbi bejött.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Egy NFL Playoff rekord, amit mi tartunk és remélem soha senki nem fog megdönteni. 😀
iktriad
Igazán nem akarlak elkeseríteni, de muszáj:

en.wikipedia.org/wiki/1940_NFL_Championship_Game
Kampman
Az még nem a Super Bowl Éra volt,
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 058 — Keep pounding
NB2
Érdemes.
tenorx
Szituációfüggő.
Van amikor többet lehet bukni vele, ha nem sikerül, mint amit nyerni lehet vele, ha igen.
Ma Campbell konkrétan kiejtette a csapatát (ettől még csípem, de itt ez volt a helyzet).

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
NB2
Érdemes.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 607
NB2

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 887 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 607
Egy NFL Playoff rekord, amit mi tartunk és remélem soha senki nem fog megdönteni. 😀
iktriad
Igazán nem akarlak elkeseríteni, de muszáj:

en.wikipedia.org/wiki/1940_NFL_Championship_Game

több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Mahomes and the Chiefs are 0-1 in Super Bowls against quarterbacks that have 5 letters in their last name, end in dy, and are hosted where the home team is pirate themed
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
De jó 😀😀😀
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 744

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 900 — #NoStress
Csak ketten találtuk el a Niners-Chiefs SB-t:

Chiefs vs 49ers
Őszentsége Sobri Jóska
Chiefs vs 49ers
Willie Parker

több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 630 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve