NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én csak azt kérdezném h Sherman HOF?
több mint 2 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Russell Wilson lehetett volna HOF - és még lehet is persze - ha a kb négy évvel ezelőtti fejlődési pályájára visszatérne. Azóta látványosan hanyatlik, szemre is borzasztó nézni néha a játékát, olyan volt ebben az évben, mint akinek mindene fáj és nem képes minden mozdulatra.

Nyilván borzalmas támogatást kap PC-től, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor egyik OC-ja sem tudja kimozdítani pozitív irányba, nem is tudják leszoktatni a rossz beidegződéseiről.

Nekem személy szerint ez a statpumpáló, kockázatkerülő hozzáállása siralmas, és nem szerethető, sőt a szememben már hátráltatja a csapatát.

Kellene neki egy környezetváltozás, mert PC árnyékából nem lehet kilépni és sosem fog rátermett koordinátort kapni. Én megnézném végre egy lángelmével, mint amilyen Daboll, hátha nála kijönne az igazi énje 8én nagyon bírnám, ha gunslingerkedhetne, mert simán képes lehet élvezets meccsekre, ha nincs beszarva a következményektől, miszerint "a csapat nem tudja kompenzálni a hibámat, így inkább nem csinálom").

Én Stafford személyiségét nagyon szeretem, de ő még közel sincs a HOF-hoz az én meglátásom szerint. Egy nagyon jó irányító, de nincs benne különleges. Egy szintig utazik a csapattal, néha fellángol és képes megnyerni az adott meccset, néha pedig iszonyat mély gödörbe kerül, nekem túl hullámzó.

A mostani PO-ban inkább jó volt, mint nem, de azért nem egy egetverő mutatványt tett le, hanem egy nagyon erős csapat teljesítményét nem rontotta el. Illetve néhány kulcsszituációt megoldott, de pl a döntőt önerőből elvesztette volna, ha nincs a Rams védelme.

Az én szememben 3 jó PO meccse volt, de az alapszakaszban sem volt kiemelkedő.

Hogy nehogy szó érje a ház elejét: nekem Roethlisberger is nagyon határeset, bár nyert két gyűrűt, de hát az utóbbi 3 éve minimum tragikus volt, így jó szívvel nem tudnék kampányolni érte sem. Persze ő be fog menni, mert rosszabbak is bementek, meg az all time statjai is ott vannak, de mégis fanyalgok mert az elmúlt években azt kellett néznem, amit nézni engedett.... és hát nem volt valami fantáziadús.
Willie Parker
RW 2029as szezon első felében mvp volt.
Nem 4 éve hanyatlik hanem 1,5
braxa88
Wao egy időutazó😀
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Russell Wilson lehetett volna HOF - és még lehet is persze - ha a kb négy évvel ezelőtti fejlődési pályájára visszatérne. Azóta látványosan hanyatlik, szemre is borzasztó nézni néha a játékát, olyan volt ebben az évben, mint akinek mindene fáj és nem képes minden mozdulatra.

Nyilván borzalmas támogatást kap PC-től, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor egyik OC-ja sem tudja kimozdítani pozitív irányba, nem is tudják leszoktatni a rossz beidegződéseiről.

Nekem személy szerint ez a statpumpáló, kockázatkerülő hozzáállása siralmas, és nem szerethető, sőt a szememben már hátráltatja a csapatát.

Kellene neki egy környezetváltozás, mert PC árnyékából nem lehet kilépni és sosem fog rátermett koordinátort kapni. Én megnézném végre egy lángelmével, mint amilyen Daboll, hátha nála kijönne az igazi énje 8én nagyon bírnám, ha gunslingerkedhetne, mert simán képes lehet élvezets meccsekre, ha nincs beszarva a következményektől, miszerint "a csapat nem tudja kompenzálni a hibámat, így inkább nem csinálom").

Én Stafford személyiségét nagyon szeretem, de ő még közel sincs a HOF-hoz az én meglátásom szerint. Egy nagyon jó irányító, de nincs benne különleges. Egy szintig utazik a csapattal, néha fellángol és képes megnyerni az adott meccset, néha pedig iszonyat mély gödörbe kerül, nekem túl hullámzó.

A mostani PO-ban inkább jó volt, mint nem, de azért nem egy egetverő mutatványt tett le, hanem egy nagyon erős csapat teljesítményét nem rontotta el. Illetve néhány kulcsszituációt megoldott, de pl a döntőt önerőből elvesztette volna, ha nincs a Rams védelme.

Hogy nehogy szó érje a ház elejét: nekem Roethlisberger is nagyon határeset, bár nyert két gyűrűt, de hát az utóbbi 3 éve minimum tragikus volt, így jó szívvel nem tudnék kampányolni érte sem. Persze ő be fog menni, mert rosszabbak is bementek, meg az all time statjai is ott vannak, de mégis fanyalgok mert az elmúlt években azt kellett néznem, amit nézni engedett.... és hát nem volt valami fantáziadús.
Willie Parker
RW 2019ben 2nd team allpro, 2020as szezon első felében mvp volt.
Nem 4 éve hanyatlik hanem 1,5

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 231 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁
Eli határeset... De mivel Giant, így inkább nem 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 220
Aki Eli HOF elsőkörös bejutását nem érti az kb nincs tisztában a HOF lényegével, és az NFL működésével.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha most mindketten azonnal befejeznék a pályafutásukat, Wilson talán HOF lenne, Stafford szerintem nem. Ez most nem az én véleményem. Mármint nem arról a véleményem, hogy ott van-e a helyük, hanem hogy a korábbi minták alapján, akik döntenek róla beválasztanák-e.

De nem tudom ki az aki felfújt passz statisztikákkal került a HOF-ba, nevesítse akkor lehet vele vitatkozni, mert attól hogy a QB-k felülreprezenáltak, attól még az a legfontosabb poszt és nem a CB és akkor mondja meg kinek nincs ott a helye. Mert az hogy szerinte Staffordnak nincs ott a helye, ő még nincs is ott...

Amúgy nem véletlenül várnak 5 évet, mielőtt valaki beválasztható. Amikor valakit tegnap még láttál játszani, akkor érdemesebbnek tűnik, mint ha már 5 éve nem láttad. Addigra kiderül mi a hagyatéka, hiányzik-e a ligából vagy a kor túllépett rajta.
pl az megmarad, hogy valaki pár évig dominálta posztján a ligát vagy ha hosszabb időn keresztül top5 volt mondjuk. Ehhez adódhatnak össze az elért mérföldkövek, ekkor statisztikát nézve is könnyű látni, hogy miért lett HOF.
A pályán mutatott heroizmus pl olyan, hogy ha 5 év múlva is emlékszel rá, hogy fordította meg a meccseket az utolsó pillanatban, hogyan csinált meg lehetetlennek tűnő playeket, akkor mehet. Ez persze a szubjektívebb része, mert én lehet emlékszem rá, aki szavaz az meg nem, vagy pont ők emlékeznek valamire, amire meg én nem, meg nem kéne előnyben lennie annak, aki több prime time meccset játszott, de végül is, azt se random osztják ki, hogy ki kap prime time meccset.
Akárhogy is, Wilson és Stafford még írja a saját történetét, fölösleges HOFról beszélni.
Black_Adder
Shermannek az én olvasatomban az a baja, hogy amint nyer egy átlagon felüli QB egy gyűrűt, már egyértelmű hall of famerkent hivatkozik rá a sajtó, a social media. A sajtónak nyilván ez a dolga, generálja az olvasottságot, az emberekkel, rajongókkal meg fölösleges vitatkozni. A Stafford HOF tagságával kapcsolatos cikkeken borult ki, de nem nevesített senkit, nem fikazta kifejezetten Staffordot, csak a mostani hype-jat.
Erre szerintem igen jó reakció volt Slay-é, Wilsont ugyanis az első évei után mindenki kikiáltotta HOF kaliber irányítónak, hamar bajnok lett, de azóta csak rombolja a renoméját, pont ellentétes utat jár be, mint Stafford.
Érdekes lesz ebből a szempontból Eli sorsa, kb. az dönti majd el ezt a vitát.
dancogo
Wilson kb 1,5 éve nem az igazi, előtte meg 3-4 évig elit volt, értsd top 5 sőt top3 is, és volt top2 éve is. Stafford mikor volt top5? Kb top10 a plafon, de sokszor onnan is kiszorult.
Wilson még az idei szar szezonjában is kb egyenlő volt Stafforddal, többiben meg jobb, vagy sokkal jobb.

Csak arra reagálok h a "bajnoki cím óta rombolja a renoméját," ... hát a bajnoki cím óta 100x jobb irányító lett, és most is az még a gyenge formájában is.
braxa88
Stafford simán volt top 5 korábban csak mivel a csapat(edzői gárda) olyan gyenge volt körülötte, hogy ezt a tehetetlenségi nyomatèkot mèg ő sem tudta felemelni ezèrt ez nem nagyon merült fel, került előtèrbe. A vicc hogy pont a Ramsben hozta az egyik leghullámzóbb teljesítményèt, ami mèg így is a jobb QBk közè emelte.

Ezèrt mantrázom már règóta, hogy a HOF jutók számát igenis fel kellene emelni max 5 fővel, mert van már annyi játèkos, ahogy telik az idő, aki megèrdemelnè, hogy bejusson, ezèrt szűk ez a keret. S ettől mèg nem lesz kevèsbè èrtèktelen a HOFrang.

Ilyen erővel nálam pl Eli kevésbé HOF 2SB run MVP cím ide vagy oda mert összesègèben igenis gyengèbb játèkot nyújtott a pályafutását tekintve mint akár RW vagy pl Stafford.

De a tèvedès joga fenntartva 😉😛😎

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Ha most mindketten azonnal befejeznék a pályafutásukat, Wilson talán HOF lenne, Stafford szerintem nem. Ez most nem az én véleményem. Mármint nem arról a véleményem, hogy ott van-e a helyük, hanem hogy a korábbi minták alapján, akik döntenek róla beválasztanák-e.

De nem tudom ki az aki felfújt passz statisztikákkal került a HOF-ba, nevesítse akkor lehet vele vitatkozni, mert attól hogy a QB-k felülreprezenáltak, attól még az a legfontosabb poszt és nem a CB és akkor mondja meg kinek nincs ott a helye. Mert az hogy szerinte Staffordnak nincs ott a helye, ő még nincs is ott...

Amúgy nem véletlenül várnak 5 évet, mielőtt valaki beválasztható. Amikor valakit tegnap még láttál játszani, akkor érdemesebbnek tűnik, mint ha már 5 éve nem láttad. Addigra kiderül mi a hagyatéka, hiányzik-e a ligából vagy a kor túllépett rajta.
pl az megmarad, hogy valaki pár évig dominálta posztján a ligát vagy ha hosszabb időn keresztül top5 volt mondjuk. Ehhez adódhatnak össze az elért mérföldkövek, ekkor statisztikát nézve is könnyű látni, hogy miért lett HOF.
A pályán mutatott heroizmus pl olyan, hogy ha 5 év múlva is emlékszel rá, hogy fordította meg a meccseket az utolsó pillanatban, hogyan csinált meg lehetetlennek tűnő playeket, akkor mehet. Ez persze a szubjektívebb része, mert én lehet emlékszem rá, aki szavaz az meg nem, vagy pont ők emlékeznek valamire, amire meg én nem, meg nem kéne előnyben lennie annak, aki több prime time meccset játszott, de végül is, azt se random osztják ki, hogy ki kap prime time meccset.
Akárhogy is, Wilson és Stafford még írja a saját történetét, fölösleges HOFról beszélni.
Black_Adder
Shermannek az én olvasatomban az a baja, hogy amint nyer egy átlagon felüli QB egy gyűrűt, már egyértelmű hall of famerkent hivatkozik rá a sajtó, a social media. A sajtónak nyilván ez a dolga, generálja az olvasottságot, az emberekkel, rajongókkal meg fölösleges vitatkozni. A Stafford HOF tagságával kapcsolatos cikkeken borult ki, de nem nevesített senkit, nem fikazta kifejezetten Staffordot, csak a mostani hype-jat.
Erre szerintem igen jó reakció volt Slay-é, Wilsont ugyanis az első évei után mindenki kikiáltotta HOF kaliber irányítónak, hamar bajnok lett, de azóta csak rombolja a renoméját, pont ellentétes utat jár be, mint Stafford.
dancogo
Wilson kb 1,5 éve nem az igazi, előtte meg 3-4 évig elit volt, értsd top 5 sőt top3 is, és volt top2 éve is. Stafford mikor volt top5? Kb top10 a plafon, de sokszor onnan is kiszorult.
Wilson még az idei szar szezonjában is kb egyenlő volt Stafforddal, többiben meg jobb, vagy sokkal jobb.

Csak arra reagálok h a "bajnoki cím óta rombolja a renoméját," ... hát a bajnoki cím óta 100x jobb irányító lett, és most is az még a gyenge formájában is.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Eli szerintem siman HOF. Mert megszakitott egy brutalisan eros dinasztiat, mert a sokak altali goat-ot ketszer is alaposan megszivatta egy olyan csapattal, aminek elozetesen eselyt sem adott senki sem.

Es igen, ha csak a szamait neznem, biztos nem lenne az, de a ket gyuru es azok hattere... Hat nalam siman. Elorebb van van nalam, mint peldaul Roethlisberger, akinek szinten szerintem megkerdojelezhetetlen a tagsaga.

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
dancogo
miert? akar Stafford, akar Wilson 2X SB MVP? miert o donti el? raadasul Eli mind2 SB runban nagyon komolyan ott volt, masodik SB evben meg o vitte be a csapatot a rajatszasba is (meg lehet nezni annak a giantsnek a vedelmi statjait a regben es a rush offenset - asszem ligautolso volt, alulrol hatso haromban). de tenyleg erdekel, hogy meg hany 2x SB MVP van, aki nem HoF.
csebi
mert 50%os mutatóval a sok passzolt yard és TD ellenére se lenne HOF, ha az lesz, akkor a 2 Super Bowl győzelem miatt lesz az, és az egy indikátora annak, hogy a Super Bowl győzelem mennyire számít sokat egy QB-nál.
Ha megfordítom talán jobban érted, ha Eli nem lesz HOF, akkor ha ma visszavonulna, Stafford aligha lenne az, hiába a 2011-es 5K yard...

Egyébként ha Eli HOF-er lesz, Staffordnak még akkor is hiányzik egy gyűrű. A SB MVP-ség szerintem kevésbé, sokkal fontosabb, hogy SB győztes irányító, az hogy SB MVP irányító nagyon kevéssel több annál hogy SB győztes... Ha már itt tartunk az szerintem többet nyom a latban Elinál, hogy a veretlen Peccet győzte le, minthogy őt választották a meccs legjobbjának.

De hogy kérdésedre válaszoljak, fejből Jim Plunkett az egyetlen 2× SB győztes irányító, aki nem HOFer és már lehetett volna az, igaz ő csak 1× SB MVP, alapszakaszban ugyanúgy 50%, mint Eli a komulatív statisztikái viszont a saját korában összehasonlítva is elmaradnak Eliétól.
Ellenben vannak 0× SB MVP itányítók is a HOFben, köztük olyan is, akit 100-ból 100 elfogulatlan elemző ma is előbb választana be, mint Elit...

szerk.: SB győztes irányító alatt nyilván kezdőt értek

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
dancogo
miert? akar Stafford, akar Wilson 2X SB MVP? miert o donti el? raadasul Eli mind2 SB runban nagyon komolyan ott volt, masodik SB evben meg o vitte be a csapatot a rajatszasba is (meg lehet nezni annak a giantsnek a vedelmi statjait a regben es a rush offenset - asszem ligautolso volt, alulrol hatso haromban). de tenyleg erdekel, hogy meg hany 2x SB MVP van, aki nem HoF.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy

Black_Adder

több mint 2 éve
Mondjuk azert vicces Wilson kapcsan azzal ervelni, hogy negy eve hanyatlik, amikor az ember az elozo idenyben kb. a szezon feleig olyan statokat produkalt, es olyan MVP-szinten jatszott, amire jelzoket is nehez lenne talalni.

Ettol fuggetlenul szerintem sem automatikusan HOF perpillanat, de hogy ne lenne eleg jo, es ne mutatna eleget, foleg, hogy visszaesne... Azt nem gondolom.

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Megint nem bírt a vérével 😠
steelwolf
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0213%2Fr974094_1296x1296_1-1.jpg
Report: L.A. DA won't charge Adrian Peterson
The Los Angeles County District Attorney's Office has decided not to charge Adrian Peterson in connection to his arrest at Los Angeles International Airport on Sunday, a representative told TMZ Sports.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Ti osztjátok Sherman véleményét Stafforddal és a HOF-fal kapcsolatban? - aki nem látta volna, Sherman kritizálta az NFL-t, illetve a szavazókat, hogy túl könnyű a felfújt passz statisztikákkal bejutni a HOF-ba, túl könnyen dobálózunk all-time great jelzőkkel, szerinte Stafford még ezzel a gyűrűvel nem automatikus HOF tag.
Illetve Darius Slay Shermannek feltett kérdéséről (Russ HOF tag-e) mit gondoltok?
dancogo
Nálam egyik sem hof.

Rus lehetett volna...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Ti osztjátok Sherman véleményét Stafforddal és a HOF-fal kapcsolatban? - aki nem látta volna, Sherman kritizálta az NFL-t, illetve a szavazókat, hogy túl könnyű a felfújt passz statisztikákkal bejutni a HOF-ba, túl könnyen dobálózunk all-time great jelzőkkel, szerinte Stafford még ezzel a gyűrűvel nem automatikus HOF tag.
Illetve Darius Slay Shermannek feltett kérdéséről (Russ HOF tag-e) mit gondoltok?
dancogo
Staffordnak jelen állás szerint köze nincs a HoFhez
Wilsonról mit mondott?
braxa88

nem tudom, mikori a cikk, ezt Slay twitter válaszai között láttam.

Az én véleményem amúgy nagyjából ugyanaz, mint Shermané, szerintem még egyikük sem HOF kaliber, 1-1 gyűrű pedig nem lesz elég, akármilyen jók a statok.
Stafford egy személyes lieblingem, ennek ellenére még őt sem szavaznám be. Ha 1-2 PO győzelem összejött volna Detroitban, akkor más lenne a megítélése szerintem, nem lenne az az érv ellene, hogy all-star csapatot Nick Foles, meg Flacco is SB-ig vitt.
Russ mellett szólhat, hogy megváltoztatta a játékával az alacsony QB-kkal kapcsolatos sztereotípiákat, amire pl. a shoo-in HOF Brees nem volt képes. Emellett karitatív, igazi celeb, könnyű szívvel beszavazható.

A legjobb hír nekünk, hogy mindkettőnek van még pár éve, hogy rácáfoljon Shermanre.

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 662 — Axel Foley
dancogo
Wilsonról mit mondott?
braxa88
Stafford jövőre ismétel a Rams-el, majd lejár a szerződése. Visszatér az addigra felturbózott (na jó itt én is röhögök ha eszembe jut Holmes) Lionsba és SB-ba vezet minket.
Majd visszavonul és HoF három gyűrűvel.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 2 éve
dancogo
Wilsonról mit mondott?
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=vJJ9USoa5e4

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Minimális szinten NFL-hez kapcsolódó😊

9gag.com/gag/a511EjV
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

empty taxi
Megint nem bírt a vérével 😠
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Mint ahogy OBJ kiesesere sem mondanam, hogy csak Kupp volt hasznalhato. Jefferson roppant alulertekelt jatekos, tegnap is volt legalabb harom total homaly labda, ami ment fele, de amugy megverte az emberet es nagy jatek lett volna. Eleg csak a vegere gondolni, Kupp elott fele dobott Stafford, harom meterrel fole dobta, amikor az ember negy meteres kornyezeteben sem voltak. Nagyon hasznos es okos jatekos, raadasuk nagyon jol blokkol. Vannak rola elemzesek is, hogy egyebkent baromira hatekonyan talalja meg a helyzeteket, hogy Kuppnak teruletet nyisson.

Stez
És Jeffersonról meg sem említetted, mennyire jó időzítésben. Megoldotta, hogy a gyerek szülinapján az SB győzelmet is meg lehessen ünnepelni 😀
dugo93
Meg ugy gratiszkent a Valentin-nappal is egybe lehet kotni. 🙂