NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Eli szerintem egyértelmű HOF (de szinte biztos nem az első lehetséges évben megválasztva)

Nyilván vannak hendikepjei az ő karrierjének, amik már kezdetektől fogva kísérték, meg néhány, amit utólag szedett hozzájuk. Kezdődött a drafton történt szappanoperával, a vártnál gyengébb teljesítménnyel, miután kezdő lett, kifejezetten gyenge playoff teljesítményekkel a 2000-es évek közepén. A nála sokkal jobb PM miatt bennragadt egy Ralf Schumacher-szerű skatulyában is, lehetetlen volt pusztán önmagában értékelni őt vagy önmagában mással összehasonlítani. A két bajnoki címet leszámítva más nagy playoff-menetelést nem produkált, még a Rodgers-féle NFC-döntős lúzerséget sem tudta elérni. A lejtmenet pedig nem volt szép, ahogy Big Bené sem, de egyébként régebben sok más irányítóé sem.

De az a két SB, meg akik ellen az megszületett, szerintem egyértelműen garantálják a helyét, és senkit nem fognak érdekelni az alapszakasz számai, meg hogy egyébként hányszor produkált 5000 yardos szezont. Eli örökre az a QB lesz, aki kétszer verte döntőben a GOAT-ot.
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 047
HOF megvan? Mit is jelent?
Nehéz úgy beszélni az NFL-ről hogy Eli ne kerüljön elő. ha nem tartana rekordokat vagy nem lenne benne Top 10-20-ban all time, akkor is ott lenne.
Ez nem egy vetélkedô ahol a képességeidet zsűrizik. Mit tettél le az asztalra,
Ki a faszom HOF ha ô nem?
Eli bamba képe ellenére komoly sportember😉
Mellesleg
Aki kétszer megbaszta a kecskét is ahogy és amikor kellett., ott mi is a kérdés??????????
HOF first ballot.

ozibozi
Na jó ez azért túlzás. Be fog jutni, de nem megkérdőjelezhetetlen......
csi77
Figyeld meg, hogy úgy bemegy első alkalommal, mint a huzat.

Eli teljesítményét beárnyékolta az utolsó 2-3 éve, ezekre emlékszünk inkább, nem a korábbi évekre. Plusz az, hogy nem volt állandóan jó csapata. Egy-egy évekre jött össze egy jó csapat, egyébként erősen hullámoztak. De Eli közben jó volt, csak azok az évek "kiestek", mert a Giants nem playoff csapatként nem kapott sok figyelmet.

Russell Wilson most ott tart a karrierjében, ahol Eli tartott mondjuk 2015 környéként. Abban az évben Eli 4500 yardot, 35TD-t passzolt 14INT mellett, 620 passz kísérletből. Ő húzta a csapatát. De ezzel a teljesítménnyel is csak 6-10-et produkáltak, mert a csapat **** volt. Összehasonlításképp: Wilsonnak nem volt eddig egyetlen karrier éve sem, amikor 600 kísérlete lett volna. 550 fölé is csak kétszer került (mindkétszer egy hajszállal). Viszont az első 6 karrier évében 3x #1, #2, #3 és #9 scoring védelmek segítették. Tényleg segítették, mert az a három #1 védelem a teljes 2010-es évtized legjobb 5 védelmébe is mind befért, és a #2 meg #3 is nagyon jó volt. Wilson nyert úgy playoff meccset, hogy 1TD-t és 4INT-et dobott. Az eddig karrierjében összesen 2 playoff meccse volt (16-ból), amikor 31-nél többször passzolt. Persze, nála a futást is figyelembe kell venni, de nem is Wilson teljesítményét akarom lehúzni, hanem csak azt mondom, hogy Eli is jó volt, csak az ő karrierjéből pillanatok maradtak meg, meg az utolsó 2-3 év, és ezért gyengébbnek látják sokan, mint amilyen volt. Érdekes egy karrier az övé, mert bizonyos szempontból (gyűrűk) kimondottan szerencsésen alakult, más szempontból (állandó, jó háttér / csapat körülötte) meg elég pechesen.
peterk2005
Épp azon gondolkodtam, hogy vajon tényleg csak Giants fanként volt e látható hogy Eli több annál, mint hogy kétszer pont kijött a lépés. Még azt sem látják sokan, hogy amikor másodszor kijött, már egy omladozó fal mögött, masszívan ligautolsó futással, sokszor elkepesztő nyomás alatt játszva hozott egy majd' 5000 yardos szezont és cibálta be a csapatot a POba, amire aztán már nagyjából összeállt minden más is. Nálam abban az alapszakaszban vívta ki a maximális tiszteletet, függetlenül attól, hogy mit művelt megint a POban is. Pedig akkor már 5-6 éve Giants szurkoló voltam, de Eli nem volt soha a szívem csücske, nem miatta lettem kékvérű, később sem miatta maradtam az, de ha valaki komolyan gondolja, hogy ő csak véletlenül kétszer jókor volt jó helyen, az tényleg csak az utolsó pár év szenvedése alapján ítéli meg (el) őt.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 484 — no es importante
Biztos fejből tudod az egy PO sorozatban legtöbb yardot futó/elkapó játékosok névsorát... követeljük őket is a Hall of Famebe 🤣
ZERO_L
Ezt hogy nem csapta még le senki, nem is értem

Az elkapott yardoknál Larry Fitzgerald a csúcstartó (546), szerintem őt sokan követelik majd a HoF-ba, a futóknál meg az a John Riggins (610), aki 30 éve tag.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Legtöbb yardot passzolta egy PO alatt, azt azóta sem sikerült megdöntenie egyik SB MVP-nek sem azóta.
ozibozi
És ezt a statisztikát rajtad kívűl ki veszi komolyan/tartja számom drága barátom?
Megsúgom: senki.

Biztos fejből tudod az egy PO sorozatban legtöbb yardot futó/elkapó játékosok névsorát... követeljük őket is a Hall of Famebe 🤣
ZERO_L
Szerintem kezdj el megbarátkozni azzal, hogy Eli előbb lesz HOF tag mint Brady!

Szerkesztette: Isti81
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nehéz úgy beszélni az NFL-ről hogy Eli ne kerüljön elő. ha nem tartana rekordokat vagy nem lenne benne Top 10-20-ban all time, akkor is ott lenne.
Mellesleg
Aki kétszer megbaszta a kecskét is ahogy és amikor kellett., ott mi is a kérdés??????????
HOF first ballot.

ozibozi
csi77
Figyeld meg, hogy úgy bemegy első alkalommal, mint a huzat.

Eli teljesítményét beárnyékolta az utolsó 2-3 éve, ezekre emlékszünk inkább, nem a korábbi évekre. Plusz az, hogy nem volt állandóan jó csapata. Egy-egy évekre jött össze egy jó csapat, egyébként erősen hullámoztak. De Eli közben jó volt, csak azok az évek "kiestek", mert a Giants nem playoff csapatként nem kapott sok figyelmet.

Russell Wilson most ott tart a karrierjében, ahol Eli tartott mondjuk 2015 környéként. Abban az évben Eli 4500 yardot, 35TD-t passzolt 14INT mellett, 620 passz kísérletből. Ő húzta a csapatát. De ezzel a teljesítménnyel is csak 6-10-et produkáltak, mert a csapat **** volt. Összehasonlításképp: Wilsonnak nem volt eddig egyetlen karrier éve sem, amikor 600 kísérlete lett volna. 550 fölé is csak kétszer került (mindkétszer egy hajszállal). Viszont az első 6 karrier évében 3x #1, #2, #3 és #9 scoring védelmek segítették. Tényleg segítették, mert az a három #1 védelem a teljes 2010-es évtized legjobb 5 védelmébe is mind befért, és a #2 meg #3 is nagyon jó volt. Wilson nyert úgy playoff meccset, hogy 1TD-t és 4INT-et dobott. Az eddig karrierjében összesen 2 playoff meccse volt (16-ból), amikor 31-nél többször passzolt. Persze, nála a futást is figyelembe kell venni, de nem is Wilson teljesítményét akarom lehúzni, hanem csak azt mondom, hogy Eli is jó volt, csak az ő karrierjéből pillanatok maradtak meg, meg az utolsó 2-3 év, és ezért gyengébbnek látják sokan, mint amilyen volt. Érdekes egy karrier az övé, mert bizonyos szempontból (gyűrűk) kimondottan szerencsésen alakult, más szempontból (állandó, jó háttér / csapat körülötte) meg elég pechesen.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan
Mellesleg
HOF first ballot.

ozibozi

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Elinek 2x kijött a lépés az SB runban. Ugyanakkor számomra Wilson sokkal jobb játékos és nálam ő egy 7-9-es csapatból csinált csak a zsenialitása miatt egy 10-6-ost. És az, hogy nincs 2 SB-je, totál véletlen. Egy HOF tagságnál én nagyon nem nézném mit nyert az illető, hanem, hogy hogyan teljesített. Ilyen viszonylatban Elinak sok homány éve volt.
Ilyen indok alapján Foles is HOF, mert egyszer kijött neki? Kapásból mondok 10 játékost aki nem nyert SB-t, de 3x előbb raknám/rakták be Cantonba, mint Elit.

Jah és én is pecces voltam, szóval tudom az én véleményem nem számít...
több mint 2 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 178 — White lives matter
Akkor szakmázzunk kicsit....ha Kóterbekk, akkor Rivers a legnagyobb. Minden idők.....Iláj és Brédí lélektelen pojácák hozzá képest.

Ui: bocsi az angolomért, de nem beszélem a nyelvet.
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Mellesleg
HOF first ballot.

ozibozi
Ebbol az irasbol, azert sut az elfogultsag. Ha nem lenne az all-time listakon top20-ban sokszor akkor nem lenne HOF. Siman tudok beszelgetni anelkul hogy feljojjon Eli, sportemberrel tele a liga, TB12 legyozese nem merce sehol.

Viszont a kerdesedre a valasz az hogy HOF lesz, valoszinuleg elsore.

A Rivers-BB-AR-Eli-MRyan-Staffi vonalbol az utobbi kettohoz tartozik inkabb a statjai alapjan es altalaban utanuk is jon. Nyert 2 SB-t es ez kiemeli valahol.

Ettol peldaul amit en irtam az is igaz, a HOF-ba bekerulteket is kulon elesen elkulonulo kasztba be lehet sorolni. Eli nem feltetlenul egy olyan figura aki mindenkinek kellene kerdes nelkul.
De inkabb igy, van egy HOF QB-d es a 16 ev alatt 7 negativ merleg- 6szor jut PO-ba, ahol szerencsere hogy clutch mert 4 alkalommal ugyan rogton kikap, de ketszer SB-ra vezette a gardat.

De nem vitazni akarok, mert ugyanazt mondjuk, oda tartozik es be is fog kerulni a jelenlegi szisztema alapjan ami az all-time top20 statokat nezi kb.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 220
Mellesleg
HOF first ballot.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat te nem vagy komplett, komolyan. Ok, maradok az egybites gondolkodasnal, az a jellemzo ram.

több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Legtöbb yardot passzolta egy PO alatt, azt azóta sem sikerült megdöntenie egyik SB MVP-nek sem azóta.
ozibozi
És ezt a statisztikát rajtad kívűl ki veszi komolyan/tartja számom drága barátom?

ZERO_L
Max te nem tartod szamon. De mondjuk no offense, de azert az nem lep meg, hogy egy Patriots-fannal nem igazan kerul szoba Elisha, mint HOF, tekintve a multat es a tenyt, hogy Eli eleg nagy pofonokat osztott ki egy verhetetlennek hitt dinasztianak, megmutatva, hogy barki, meg Brady is verheto. Nem veletlen, hogy sok Pats-fan szemeben Eli az egyik leginkabb utalt figura.

Fuggetlen vagyok a dologban, megis azt mondom, hogy szerintem Eli kerdes nelkul HOF. Ugyhogy nem hinnem, hogy a Giants-fanok beszelnek feltetlenul „haza”. Elisha tett erte ket gyuruvel, hogy az legyen. Talan sosem volt az alapszakaszok kiralya, de a szezon nem is csak abbol all, o pedig igazabol mindig akkor adott valami pluszt, amikor kellett. Ha egyszer tette volna, ra lehet fogni, hogy olykor barkinek osszejon, lasd Flaccot, lasd Folest, de Elisha ezt tobbszor megtette. A ket gyuru sosem lehet veletlen.
Stez
Nekem azzal van bajom, hogy folyamatosan felhigítják a HOF tagság státuszát. Nem a legjobbak legjobbika kerül be hanem már a “volt 2-3 jó éve a srácnak” is. Nyilván ez nem új keletű, csak Elinál nagyon kiütközik ez, de az utóbbi években ide lehetne venni pl T-Mac(akit pl eléggé bírtam) NBA HOF-ba választását, sajna ez így működik, ami szerintem szomorú. Ez a mindenki lehet különleges így senki sem lesz tipikus esete.
Nekem senki ne mondja, hogy Montana-Marino HOF státusza egyen értékű Eliéval, mert kiröhögöm.

De nyugi, nem várom el egy kolcostól, hogy tovább lásson a klubszimpátián és ne tudjon ettől elvonatkoztatni. Maradjatok csak meg az egybites gondolkodásnál 😉

ozibozi

ZERO_L
szoval most mar az nfl rekordok sem szamitanak egy HoF tagsag figyelembe vetelenel. ok ertem.
csebi
McGinest meg az all time PO sackrekorder, nem is kevéssel, mégse látod itt pampogni egy HOF szavazásnál a gópecceseket, hogy mégis miért nincs ott azon a bizonyos listán...

Ahogy az egy rájátszás szezonban futott/elkapott legtöbb yardot sem tartja számon senki (pedig nfl rekord), úgy hidd el ezt sem, vagy fogalmaztunk úgy nem akkora a jelentősége mint ahogy ti azt próbáljátok beállítani.
A zsinórban lejátszott x meccs is nagyon aranyosan néz ki és ki lehet töltetni vele plusz egy sort a wikipédián, de az igazán fontos az az HOGYAN játszott azokon a meccseken. És ha az egész karriert nézed bőven vannak kérdőjelek ezzel kapcsoltban.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 231 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nbcsports.com/washington/commanders/nfl-hires-attorney-mary-jo-white-investigate-commanders-owner-dan-snyder

Höhh, Danny boy kapott egy nagykutyát a nyakába...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
ozibozi

ZERO_L
szoval most mar az nfl rekordok sem szamitanak egy HoF tagsag figyelembe vetelenel. ok ertem.
csebi
Ez egy barom.
A SB győztesek történetében a legtöbb rájátszás alatti passzolt yard évtizedes rekordja neki smafu?
Ez tényleg egy barom.

ozibozi
Kérlek tartsd kulturált keretek között a vitát, még ha hülyeségnek is tartod a másik véleményét. Köszi!

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Anno szoktam mondani haveri körökben, hogy a Manningek közül az alapszakaszra Peytont, a rájátszásra Eli-t tenném fantasybe
több mint 2 éve
Az NFL a SB-ról szól és a győztesekről.
Mi nyomorult drukkerek foglalkozunk az alapszakasszal, meg hogy mennyit fejlődtek meg hogy rájátszás.
Senkit nem érdekel a jól építkező csapat aki PO contender folyamatosan. Ki emlékszik a saját drukkereken kívűl, hogy hány főcsoport döntőt vagy WC meccset buktak????
A SB számít a többi picsafüst.
Aki ebből nyer egy párat az számít.

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
ozibozi

ZERO_L
Max te nem tartod szamon. De mondjuk no offense, de azert az nem lep meg, hogy egy Patriots-fannal nem igazan kerul szoba Elisha, mint HOF, tekintve a multat es a tenyt, hogy Eli eleg nagy pofonokat osztott ki egy verhetetlennek hitt dinasztianak, megmutatva, hogy barki, meg Brady is verheto. Nem veletlen, hogy sok Pats-fan szemeben Eli az egyik leginkabb utalt figura.

Fuggetlen vagyok a dologban, megis azt mondom, hogy szerintem Eli kerdes nelkul HOF. Ugyhogy nem hinnem, hogy a Giants-fanok beszelnek feltetlenul „haza”. Elisha tett erte ket gyuruvel, hogy az legyen. Talan sosem volt az alapszakaszok kiralya, de a szezon nem is csak abbol all, o pedig igazabol mindig akkor adott valami pluszt, amikor kellett. Ha egyszer tette volna, ra lehet fogni, hogy olykor barkinek osszejon, lasd Flaccot, lasd Folest, de Elisha ezt tobbszor megtette. A ket gyuru sosem lehet veletlen.

több mint 2 éve
ozibozi

ZERO_L
csebi
Ez egy barom.
A SB győztesek történetében a legtöbb rájátszás alatti passzolt yard évtizedes rekordja neki smafu?
Ez tényleg egy barom.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
ozibozi

ZERO_L

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ozibozi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
1 durability. A csapatanak fontos a liganak mindegy hogy kihagy BB, PM 8-10 meccset palyafutasa alatt. Ez segitett az osszstatjai osszehordasaban. A csoportotokbol igazoltunk a serulekeny "sztarunk" melle MR durability-t ( Carr ) es fontos tulajdonsag de nem HOF szempont. Abbol a szempontbol igen hogy hiaba HOF tehetseges ha nem tudja a palyan bizonyitani.
2. clutch Ez fontos es Stafi is ilyen, sot Flacco-t is hivtuk januar Joe-nak mert a PO-ban jobb volt.

3. A 15+ ev boven segit a franchise rekordok elereseben, biztos hogy Flacco is tart parat bar az igaz hogy a Ravens inkabb 25 eves mint 100, de regebbrol vett passzrekordokat a mai kozepes managerQB osszedobalnanak 15+ ev alatt. Az elmult 25 evben a Giants meg peldaul nem feltetlenul jobb a Ravensnel.
4. PO rekordok? Meglepo amit irsz de elhiszem hogy van olyan stat ahol top 5-ben van, de ennek a tulzott gyakorisagan is meglepodnek?

GWG ( gondolom D) ez megint a clutch erv, de igy latatlanban is azt mondom hogy ezek fura ervek. A clutch iranyito miert nem tudott az elso 5-6 drive-ban is az lenni es akkor nem kellene a vegen kapaszkodni. Vagy a D volt ennyire szar es o hozott 35-40 pontot csak kaptak is? A tesojanal ez nem volt problema, mert a meccs elso reszeben lerendezte a dolgokat. Staffi clutch-ubb nala ( azert en itrt ezeket latatlanban irom mert sem a Lions sem a Giants nem abban a csoportban amit nezek, regebben meg fakulnak az emlekek es lehet teljes hulyeseget irok )
5 Media nyomas ?!?

Osszefoglalva az ossz irasodbol nem talaltam 8-9 ervet hanem 5-t amibol az elso es az 5. az nevetseges. A PO rekordokat nem tudom es meglepodve olvasom hogy tart ilyeneket, tobbesszamban. Azert remelem hogy nem adott ev fantasztikus teljesitmenyerol beszelunk, mert nem a PO adott ev MVP-rol beszelunk, hanem HOF szempontbol karrier statokat nezunk. A fr rekordokat elfogadtad es maradt a clutch, amirol irtam fent egy picit.

De megint nem beszelek ellene es ahogy irtam szerintem is bekerul.
Az en peldamat meg felreertetted. Ugy valaszthatsz egy embert hogy semmit nem kell nezni csak a jatekos tudasat ( nincs cap, nem kell erte pick, semmi ) a csucson levot. Es direkt irtam ugy hogy nincs azon a poszton jatekosod, hogy ne legyen az hogy P Manning-et ugysem csereled le. Nincs QB-ja a Colts-Denver csapatanak es feldobjak nekik hogy kell e TB12 es minden csapat az mondja igen, AR igen, Eli M? Szerintem nem, en kivancsi lennek mi van a fuggony mogott. Ennyi. Nalam ezek a HOF jatekosok, ettol a HOF igazibol nem igy mukodik es a valasztas joval bovebb es abba siman bele fog ferni Eli. Gondolom teged erdekel is a tema, szoval tudod egyaltalan kik a lehetosegek, de mint QB nagyon keves "termeszetes ellenfele" van.

Strahan-EliM kozott az elso sokkal inkabb HOF, de a jelenlegi rendszerben a 2. is es a posztja miatt siman elsokoros ( nagyon nagy valoszinuseggel )
no
irtam egy hosszabbat, de aztan rajottem h felesleges.
PO rekordokon meglepodsz, megkerdojelezed mikozben vezet is tobbet (pl egy POban a yardok, comp szama) ... raadasul vezet single season rekordot is, de gondolom ez sem szamit.

peldad raadasul azert is bajos, mert ha feldobjak TBt akkor szted a Packers lecsereli AR-t? kotve hiszem. akkor innentol TB nem HoF?

nem latom meg h abbol az evben kik lehetnek eselyesek. sztem Eli nem first ballot, de HoFba valo. lehet elfogult vagyok, azt is elismerem.
csebi
Ahogy irom teljesen hidegen hagy a HOF, ettol szivesen elolvasom, de mivel ugy gondolod hogy ellene vagyok ( pedig nem ) csak ugy erzed hergellek. Szerintem is be fog kerulni, a jelenlegi rendszerben siman.

Miert ne lepodhetnek meg, direkt leirtam hogy nem tudom es all-time listakon ami a HOF-nal szamit azokon nem gondolom de nem is fogok utananezni hogy akar top 5ben lenne. Ennyi.
Az egy evben elert dolgok nem HOF kategoria es ez a lenyeg. Ettol valoszinuleg az all-time listakon is biztos top 20-ban van. Hat tudod ki vonult vissza akkor es a tobbiek gyakorlatilag ugyanazok. Engem meg az sem zavarna ha valaki meg csak a kozelebe se lenne tudasban/statban es bekerulne.

A peldamat meg nem akarod erteni. Thanos eltuntette a QB-kat es az nfl klonokat hasznal. Nincs sehol QB es a klon DB-PM-AR-TB12-re mind a 32 csapat rogton azt mondana hogy kell. Eli M-re szerintem nem, de ugye ez a kutyat nem erdekli.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
1 durability. A csapatanak fontos a liganak mindegy hogy kihagy BB, PM 8-10 meccset palyafutasa alatt. Ez segitett az osszstatjai osszehordasaban. A csoportotokbol igazoltunk a serulekeny "sztarunk" melle MR durability-t ( Carr ) es fontos tulajdonsag de nem HOF szempont. Abbol a szempontbol igen hogy hiaba HOF tehetseges ha nem tudja a palyan bizonyitani.
2. clutch Ez fontos es Stafi is ilyen, sot Flacco-t is hivtuk januar Joe-nak mert a PO-ban jobb volt.

3. A 15+ ev boven segit a franchise rekordok elereseben, biztos hogy Flacco is tart parat bar az igaz hogy a Ravens inkabb 25 eves mint 100, de regebbrol vett passzrekordokat a mai kozepes managerQB osszedobalnanak 15+ ev alatt. Az elmult 25 evben a Giants meg peldaul nem feltetlenul jobb a Ravensnel.
4. PO rekordok? Meglepo amit irsz de elhiszem hogy van olyan stat ahol top 5-ben van, de ennek a tulzott gyakorisagan is meglepodnek?

GWG ( gondolom D) ez megint a clutch erv, de igy latatlanban is azt mondom hogy ezek fura ervek. A clutch iranyito miert nem tudott az elso 5-6 drive-ban is az lenni es akkor nem kellene a vegen kapaszkodni. Vagy a D volt ennyire szar es o hozott 35-40 pontot csak kaptak is? A tesojanal ez nem volt problema, mert a meccs elso reszeben lerendezte a dolgokat. Staffi clutch-ubb nala ( azert en itrt ezeket latatlanban irom mert sem a Lions sem a Giants nem abban a csoportban amit nezek, regebben meg fakulnak az emlekek es lehet teljes hulyeseget irok )
5 Media nyomas ?!?

Osszefoglalva az ossz irasodbol nem talaltam 8-9 ervet hanem 5-t amibol az elso es az 5. az nevetseges. A PO rekordokat nem tudom es meglepodve olvasom hogy tart ilyeneket, tobbesszamban. Azert remelem hogy nem adott ev fantasztikus teljesitmenyerol beszelunk, mert nem a PO adott ev MVP-rol beszelunk, hanem HOF szempontbol karrier statokat nezunk. A fr rekordokat elfogadtad es maradt a clutch, amirol irtam fent egy picit.

Az en peldamat meg felreertetted. Ugy valaszthatsz egy embert hogy semmit nem kell nezni csak a jatekos tudasat ( nincs cap, nem kell erte pick, semmi ) a csucson levot. Es direkt irtam ugy hogy nincs azon a poszton jatekosod, hogy ne legyen az hogy P Manning-et ugysem csereled le. Nincs QB-ja a Colts-Denver csapatanak es feldobjak nekik hogy kell e TB12 es minden csapat az mondja igen, AR igen, Eli M? Szerintem nem, en kivancsi lennek mi van a fuggony mogott. Ennyi. Nalam ezek a HOF jatekosok, ettol a HOF igazibol nem igy mukodik es a valasztas joval bovebb es abba siman bele fog ferni Eli. Gondolom teged erdekel is a tema, szoval tudod egyaltalan kik a lehetosegek, de mint QB nagyon keves "termeszetes ellenfele" van.

Strahan-EliM kozott az elso sokkal inkabb HOF, de a jelenlegi rendszerben a 2. is es a posztja miatt siman elsokoros ( nagyon nagy valoszinuseggel )
no
irtam egy hosszabbat, de aztan rajottem h felesleges.
PO rekordokon meglepodsz, megkerdojelezed mikozben vezet is tobbet (pl egy POban a yardok, comp szama) ... raadasul vezet single season rekordot is, de gondolom ez sem szamit.

peldad raadasul azert is bajos, mert ha feldobjak TBt akkor szted a Packers lecsereli AR-t? kotve hiszem. akkor innentol TB nem HoF?

nem latom meg h abbol az evben kik lehetnek eselyesek. sztem Eli nem first ballot, de HoFba valo. lehet elfogult vagyok, azt is elismerem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁
Eli határeset... De mivel Giant, így inkább nem 🤣
warr_b
en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):

'2 dologban fölé nőtt a generációban is mki fölé: 1. durability, a 210 meccses kezdő széria azért elég komoly dolog sztem 2. mikor kellett megcsinálta a játékokat.

emellett úgy gondolom, hogy egy olyan irányító aki lehúzott folyamatosan 15+ évet kezdőként a ligában, emellett felállított jópár franchise rekordot egy több, mint 100 éves fra-nál, és 2* SB MVP győztes, az sztem HoF tag. persze nem hátrány, hogy new yorki média most már mellette van (bár egész pályafutása alatt ez inkább hátrány volt, és nyugodtabban el lehetett volna dobálgatni San Diegoban), de nem ez fogja betolni. amúgy sztem ez a clutchság is az, ami nagyban megkülönbözteti az általad említett Riverstől, és elég szomorú lennék, ha ő HoF tag lenne, Eli meg nem, mert akkor elismerné az NFL, hogy nem számítanak a győztesek.

plusz ugye még mindig több PO NFL rekord is hozzá tartozik 10+ év után, ami szintén releváns sztem.

ja és még egy dolog a clutchról: 11. a GWG listán megelőzve Riverst is, és más HoFereket is. ez azért mutatja, hogy nem szerepelt olyan kiemelkedő csapatokban, mint Montana, Bradshaw, Aikman akik sokszor hátra dőlhettek már a 4. negyedben. '
+ ugye ott volt a 2011es szezon, amikor vezetett kb minden gyozelmunk soran GWGt a szezonban.

szerk.: kiegeszitve azzal, hogy az SB MVP hianya igen is komoly tenyezo kellene, hogy legyen. jelenlegi liga annyira passz orientalt, hogy kb magasan a qb-knak van eselyuk mvpnek lenni. ehhez kepest, ha a dontoben megsem a qb kapja az azert mutat eleg sok mindent akar Wilson akar Stafford kapcsan.
csebi
Ezeknek az erveknek a legtobb resze pontosan a csapat ring of honour korbeirasa. A ligaban nem szamit hogy mennyi fr rekordot tart a HOF arrol szol hogy emberunk a liga meghatarozo jatekosa volt vagy sem. Es nem feltetlenul a gyozelmekrol szol, bar a kremek kremjenel es elvalasztasi alapon fontos.
Stafford, Flacco, Foles semmi kozuk a HOF-hoz csak mert nyertek. Ebbol persze Stafi a legjobb, de sok jo van es az nem HOF. Persze a QB-k oriasi elonyben mert nelkuluk nehez nyerni es nyerni is nehez tehat a nyertes csapat legjobbja ott mozog.

Persze ne ertsd felre nem ellene beszelek es teljesen hidegen hagy, ahogy maga a HOF is.

Nalam azok kerulnek be akik, a csapatoknal azt mondjak hogy adott poszton nincs ( elveszitetek barmilyen formaban, nem is volt...stb ) jatekosod es megszerezheted ....M.Strahan-t, ....Polamalu-t.....PeytonM....stb es 32 csapat rogton ratenyerel az akarom gombra es nem topreng hogy ki lehet a kovetkezo ajanlat. Nalam Eli M nem ilyen ettol szerintem be fog kerulni.
no
de teljesen ellene beszelsz, raadasul osszeszamoltam: 8-9 ervet sorakoztattam fel Eli HoF tagsaga mellett, amibel kiragadtul lenyegeben egyet (csapatrekordok), es ezzel ervelsz, hogy o miert nem HoF hanem csak ring of honour ...

azert az az erv, hogy mind a 32 csapat ratenyerel, hat olyan van kb 4-5 a ligaban nagyon maximum. mert nem csak a jatekos kvalitasait nezik ilyenkor a csapatok hanem ezernyi mas korulmenyt is: cap helyzet, a csapat rosterenek allapota stb. pl mikor kijott Brady UFAra sztem lett volna jo par csapat, aki nem tenyerelt volna ra, mert a franchise nem abban a szituban volt, hogy egy QB hianyzott nekik az SBhez, mint a Tampanal. na most akkor ezert o sem HoF tag? eleg vicces lenne ...
csebi
Amíg Joe Theismann meg Mark Rypien nem HoF tag, addig ilyen RW-ok meg Staffordok ne is kerüljenek be 😁
Eli határeset... De mivel Giant, így inkább nem 🤣
warr_b
en leirom azt, amit Wyattnak irtam par honapja pmben h sztem miert HoF Eli (sajnos a vitat giants topikban nem tudtuk lefolytatni):

'2 dologban fölé nőtt a generációban is mki fölé: 1. durability, a 210 meccses kezdő széria azért elég komoly dolog sztem 2. mikor kellett megcsinálta a játékokat.

emellett úgy gondolom, hogy egy olyan irányító aki lehúzott folyamatosan 15+ évet kezdőként a ligában, emellett felállított jópár franchise rekordot egy több, mint 100 éves fra-nál, és 2* SB MVP győztes, az sztem HoF tag. persze nem hátrány, hogy new yorki média most már mellette van (bár egész pályafutása alatt ez inkább hátrány volt, és nyugodtabban el lehetett volna dobálgatni San Diegoban), de nem ez fogja betolni. amúgy sztem ez a clutchság is az, ami nagyban megkülönbözteti az általad említett Riverstől, és elég szomorú lennék, ha ő HoF tag lenne, Eli meg nem, mert akkor elismerné az NFL, hogy nem számítanak a győztesek.

plusz ugye még mindig több PO NFL rekord is hozzá tartozik 10+ év után, ami szintén releváns sztem.

ja és még egy dolog a clutchról: 11. a GWG listán megelőzve Riverst is, és más HoFereket is. ez azért mutatja, hogy nem szerepelt olyan kiemelkedő csapatokban, mint Montana, Bradshaw, Aikman akik sokszor hátra dőlhettek már a 4. negyedben. '
+ ugye ott volt a 2011es szezon, amikor vezetett kb minden gyozelmunk soran GWGt a szezonban.

szerk.: kiegeszitve azzal, hogy az SB MVP hianya igen is komoly tenyezo kellene, hogy legyen. jelenlegi liga annyira passz orientalt, hogy kb magasan a qb-knak van eselyuk mvpnek lenni. ehhez kepest, ha a dontoben megsem a qb kapja az azert mutat eleg sok mindent akar Wilson akar Stafford kapcsan.
csebi
Ezeknek az erveknek a legtobb resze pontosan a csapat ring of honour korbeirasa. A ligaban nem szamit hogy mennyi fr rekordot tart a HOF arrol szol hogy emberunk a liga meghatarozo jatekosa volt vagy sem. Es nem feltetlenul a gyozelmekrol szol, bar a kremek kremjenel es elvalasztasi alapon fontos.
Stafford, Flacco, Foles semmi kozuk a HOF-hoz csak mert nyertek. Ebbol persze Stafi a legjobb, de sok jo van es az nem HOF. Persze a QB-k oriasi elonyben mert nelkuluk nehez nyerni es nyerni is nehez tehat a nyertes csapat legjobbja ott mozog.

Persze ne ertsd felre nem ellene beszelek es teljesen hidegen hagy, ahogy maga a HOF is.

Nalam azok kerulnek be akik, a csapatoknal azt mondjak hogy adott poszton nincs ( elveszitetek barmilyen formaban, nem is volt...stb ) jatekosod es megszerezheted ....M.Strahan-t, ....Polamalu-t.....PeytonM....stb es 32 csapat rogton ratenyerel az akarom gombra es nem topreng hogy ki lehet a kovetkezo ajanlat. Nalam Eli M nem ilyen ettol szerintem be fog kerulni.
no
de teljesen ellene beszelsz, raadasul osszeszamoltam: 8-9 ervet sorakoztattam fel Eli HoF tagsaga mellett, amibel kiragadtul lenyegeben egyet (csapatrekordok), es ezzel ervelsz, hogy o miert nem HoF hanem csak ring of honour ...

azert az az erv, hogy mind a 32 csapat ratenyerel, hat olyan van kb 4-5 a ligaban nagyon maximum. mert nem csak a jatekos kvalitasait nezik ilyenkor a csapatok hanem ezernyi mas korulmenyt is: cap helyzet, a csapat rosterenek allapota stb. pl mikor kijott Brady UFAra sztem lett volna jo par csapat, aki nem tenyerelt volna ra, mert a franchise nem abban a szituban volt, hogy egy QB hianyzott nekik az SBhez, mint a Tampanal. na most akkor ezert o sem HoF tag? eleg vicces lenne ...
csebi

5 Media nyomas ?!?

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 465 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=LIL2biS1D-k

szembejött, aki esetleg újra nézné magyar hanggal. 😀

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv