NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
archívum/kategória/naptár 😊előbb-utóbb csak megtanuljátok...Annyit hozzátennék, hogy telefonos módban nekem nem látszik ez az oldalsó rész, de köszi majd legközelebb ott keresem.Bazzani
jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
előbb-utóbb csak megtanuljátok...Annyit hozzátennék, hogy telefonos módban nekem nem látszik ez az oldalsó rész, de köszi majd legközelebb ott keresem.
jjncaa
több mint 11 éve
Köszi szépen Robilluma.A hét végére kb. Még nem tudom, hogy 3 vagy 4 körös lesz, valszeg előbbi. Az első kör már kész, olyan tradek vannak, h ihaj 😊.
Persze, hogy bebaszott szombatra egy nemvárt program...
Azt a mock draftot mikor láthatjuk amit említettél az imént? 😊Bazzani
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
előbb-utóbb csak megtanuljátok...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszi szépen Robilluma.Persze, hogy bebaszott szombatra egy nemvárt program...
Azt a mock draftot mikor láthatjuk amit említettél az imént? 😊
több mint 11 éve
Srácok! Lenne egy nagy kérdésem.
Magyar idő szerint mikor kezd a harmadik nap (27.e) programja?
Ha linket adtok az is jó (én nem találtam).Bazzani
The 2013 NFL Draft returns to primetime, with the first round taking place Thurs., April 25 at 8 p.m. ET, followed by the second and third rounds on Fri., April 26 at 6:30 p.m. ET. Rounds 4-7 will be held Sat., April 27 at 12 p.m. ET.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Srácok! Lenne egy nagy kérdésem.Magyar idő szerint mikor kezd a harmadik nap (27.e) programja?
Ha linket adtok az is jó (én nem találtam).
több mint 11 éve
egy picit többre számítottam mint egy laza 7 perces monológ videóinterjú, pár vágott képpelSajnos tényleg elég gyenge lett.
ügyes kezdeményezés, de csupán egy közös felkészítő táborban lévő srácokról (gondolom ugyanaz a managment) PR fogása
nagy kár 😕sapka
Gil Brandt monnyon le!Nem ő az első, aki megmondja a frankót 😀.
gamedayr.com/gamedayr/jarvis-jones-first-round-draft-projection/empty taxi
Nem árulok el nagy titkot, az én mockomban sem lesz első körös 😊.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
A Yahoo! Sports 6 játékost mutat be Dream Chasers nevű sorozatában keddi kezdéssel.keresem a 4.ei adást, közben megnéztem a Jordaneset
A lista elég jó, Ducks és Sooners szurkolók különösen dörzsölhetik a tenyerüket (úgy rémlik, mintha lennének a fórumon Stills meg Barner fanok 😊) :
Dion Jordan -- Oregon -- Tuesday, April 2nd.
Kenny Stills -- Oklahoma -- Thursday, April 4th.
Kyle Long -- Oregon -- Tuesday, April 9th.
Tony Jefferson -- Oklahoma -- Tuesday, April 16th.
Matt McGloin -- Penn State -- Thursday, April 18th.
Kenjon Barner -- Oregon -- Monday, April 22nd.Robilluma
sports.yahoo.com/video/dion-jordans-dedication-nfl-dream-045900525.html;_ylt=AsaU2qhoWdb.r0EDa4dyQ5hDubYF;_ylu=X3oDMTNqb3J1M3F0BG1pdANMSVNUUyBNaXhlZCBJdGVtcyBDYXJvdXNlbCBORkwgVmlkZW8EcGtnA2M5NWQyNWM2LWM2ZTItM2JmZS05YmY4LWYxYjg5YzZjNzVlZgRwb3MDMwRzZWMDTWVkaWFCQ2Fyb3VzZWxNaXhlZExQQ0E-;_ylg=X3oDMTIyN3BuYW9uBGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANuZmwEcHQDc2VjdGlvbnMEdGVzdANOYWNlbGxlX09mZg--;_ylv=3
egy picit többre számítottam mint egy laza 7 perces monológ videóinterjú, pár vágott képpel
ügyes kezdeményezés, de csupán egy közös felkészítő táborban lévő srácokról (gondolom ugyanaz a managment) PR fogása
nagy kár 😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
szaba
10 543
Gil Brandt monnyon le!Főleg amilyen mockokat ír...
gamedayr.com/gamedayr/jarvis-jones-first-round-draft-projection/empty taxi
több mint 11 éve
Gil Brandt monnyon le!gamedayr.com/gamedayr/jarvis-jones-first-round-draft-projection/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Everette Brown kapcsán emlékszem ment még az eszmefuttatás, hogy óvakodni kell az FSU passrusherektől, mert messze nem biztos, hogy a profik között be fognak válni. Nála bejött ez a jóslat, kíváncsi vagyok az idei felhozatalra.gabokockaakkor még nem Stoops volt a DC.
több mint 11 éve
Everette Brown kapcsán emlékszem ment még az eszmefuttatás, hogy óvakodni kell az FSU passrusherektől, mert messze nem biztos, hogy a profik között be fognak válni. Nála bejött ez a jóslat, kíváncsi vagyok az idei felhozatalra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Etienne Sabino, akinek az általam becsült NFL-sikerességét szerintem sikerült egy nagyon jó hasonmással jellemezni: és az idei draft legnagyobb disznója, TJ Barnes:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
4-3as DEnek tökéletes lesz.Én továbbra sem látom, hogy miért ne lenne top15.
Aztán fene bánja ha elvisszük 2/4re.
több mint 11 éve
Úgy legyen. Nekünk tökéletes lenne Chandler Jones mellé a fal másik oldalára. Remélem Belichick pont leszarja majd a 40 yardos idejét.Sematikus limitáltság. A 4.83-as 40 yardja után kevesen látják benne a linebackert.HöriKiper szerint Werner akár a 2.körig is csúszhat.Történt valami vele? Nemrég még szinte mindenhol top10-es pick volt.Proxi
Tudnám miben rosszabb mint Ansah!?Bazzani
Do your job
több mint 11 éve
Akkor asszem meg van Bazzani-nak is a válasz! 😀 Köszönöm! 😊Sematikus limitáltság. A 4.83-as 40 yardja után kevesen látják benne a linebackert.HöriKiper szerint Werner akár a 2.körig is csúszhat.Történt valami vele? Nemrég még szinte mindenhol top10-es pick volt.Proxi
több mint 11 éve
Sematikus limitáltság. A 4.83-as 40 yardja után kevesen látják benne a linebackert.Kiper szerint Werner akár a 2.körig is csúszhat.Történt valami vele? Nemrég még szinte mindenhol top10-es pick volt.Proxi
több mint 11 éve
Kiper szerint Werner akár a 2.körig is csúszhat.Történt valami vele? Nemrég még szinte mindenhol top10-es pick volt.
több mint 11 éve
Kiper szerint Werner akár a 2.körig is csúszhat.Tudnám miben rosszabb mint Ansah!?
több mint 11 éve
Mondjuk a Niners-nek pont bele is férne egy ilyen project, és ha ott nem faragnak belőle normális játékost, akkor nem tudom, hol.somoskovignyilván más csapatnál 😊
több mint 11 éve
Mondjuk a Niners-nek pont bele is férne egy ilyen project, és ha ott nem faragnak belőle normális játékost, akkor nem tudom, hol.
több mint 11 éve
az tényleg szép lenne, mert a csúcstartó Ted Hendricks karrierje során csinált összesen 25 blokkot, a legtöbbet, hetet 1974-ben 😊na akkor eldőlt, hogy Hunt legalább 3. körös lesz, ha másért nem, szánalomból elviszi a második nap végén valaki, mint anno Ghee-t 😊tuti a Niners-be fog menni és 10 rúgást blokkol 2013-ban, valamint ugyanennyi snapet lesz a pályán mint védő 😀Höri
arról nem is beszélve, hogy 1-1 észt, német, angol és ghánai nézője már biztos lesz a draftnak élőben is!jjncaa
---
több mint 11 éve
na akkor eldőlt, hogy Hunt legalább 3. körös lesz, ha másért nem, szánalomból elviszi a második nap végén valaki, mint anno Ghee-t 😊tuti a Niners-be fog menni és 10 rúgást blokkol 2013-ban, valamint ugyanennyi snapet lesz a pályán mint védő 😀
arról nem is beszélve, hogy 1-1 észt, német, angol és ghánai nézője már biztos lesz a draftnak élőben is!jjncaa
több mint 11 éve
na akkor eldőlt, hogy Hunt legalább 3. körös lesz, ha másért nem, szánalomból elviszi a második nap végén valaki, mint anno Ghee-t 😊arról nem is beszélve, hogy 1-1 észt, német, angol és ghánai nézője már biztos lesz a draftnak élőben is!
---