NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
A gátőrt hagyjátok meg nekünk.www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/daniel-jeremiah/165100jajj, egy Gátőr. Amadeus91
Floyd előbb megy ki mint Lotulelei 😀
Vicc ez az ember előzőleg DE-t ír hozzánk most meg WR-tWester
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/daniel-jeremiah/165100jajj, egy Gátőr.
Floyd előbb megy ki mint Lotulelei 😀
Vicc ez az ember előzőleg DE-t ír hozzánk most meg WR-tWester
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/daniel-jeremiah/165100Floyd előbb megy ki mint Lotulelei 😀
Vicc ez az ember előzőleg DE-t ír hozzánk most meg WR-t
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
nfl.com arcok készülnek a kombinéra, van szűrhető prospect rangsor elemzésekkel. Összesített első Warmack:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
imádom az ilyen JJs válaszokat.Ray-Ray Armstrongnak milyenek az esélyei?Shawn84Matyiőnek milyenek?jjncaa
így kérdezzen az ember
több mint 11 éve
Azért Brayt nem fenyegeti a veszély, hogy UDFA lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Valahogy sejtettem, hogy őt emlegeti fel majd valaki 😀 Ezek szerint nem jók, de akármi lehet.Ray-Ray Armstrongnak milyenek az esélyei?Shawn84Matyiőnek milyenek?jjncaa
több mint 11 éve
Ray-Ray Armstrongnak milyenek az esélyei?Shawn84Matyiőnek milyenek?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszi, nem tudtam. Ez %+!/" jó hír.már decemberben engedélyt kapott az orvosától, hogy edzhessenjjncaaCombine meghívottakÉs ki a legnagyobb bentlévő?
www.nflcombine.net/players/official-invite-list
Ki a legnagyobb név a kimaradók közül? Jordan Kovacs? 😊jjncaa
Természetesen Walt Stewart, Cincinnati. Mondjuk nem tudom, h a félbehagyott szezon után mi történt, h most bepróbálkozik. Kapott egy új csigolyát? Mindenesetre nagyon szurkolok neki, h valami csoda folytán játékra alkalmasnak találják az orvosi teszteken. Robilluma
A képzeletbeli Steelers draft boardom gyorsan át is íródott 😊
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ray-Ray Armstrongnak milyenek az esélyei?
több mint 11 éve
már decemberben engedélyt kapott az orvosától, hogy edzhessenCombine meghívottakÉs ki a legnagyobb bentlévő?
Természetesen Walt Stewart, Cincinnati. Mondjuk nem tudom, h a félbehagyott szezon után mi történt, h most bepróbálkozik. Kapott egy új csigolyát? Mindenesetre nagyon szurkolok neki, h valami csoda folytán játékra alkalmasnak találják az orvosi teszteken. Robilluma
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Combine meghívottakÉs ki a legnagyobb bentlévő?
Természetesen Walt Stewart, Cincinnati. Mondjuk nem tudom, h a félbehagyott szezon után mi történt, h most bepróbálkozik. Kapott egy új csigolyát? Mindenesetre nagyon szurkolok neki, h valami csoda folytán játékra alkalmasnak találják az orvosi teszteken.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Már az 5. körben gondolkoztak rajta, de úgy voltak vele, hogy vlszeg meglesz UDFAként is.UDFA volt, azert szerzodtette a `boys mert tetszett neki milyen szepen siman dob a combine alatt, a tobbit mar ismerjuk. (o dobalni volt meghivva)Delonso_Asszem Romot nem draftolta senki...gabokockaEz Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.Delonso_
több mint 11 éve
A Boysnak lett egy choker QB-ja? 😛 Viccet félretéve, mennyire viheti fel az ázsíóját egy jó combine?UDFA volt, azert szerzodtette a `boys mert tetszett neki milyen szepen siman dob a combine alatt, a tobbit mar ismerjuk. (o dobalni volt meghivva)Delonso_Asszem Romot nem draftolta senki...gabokockaEz Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.Delonso_
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
tehát azt mondod, hogy Colby Cameron vagy Vandenberg lesz az új Romo?UDFA volt, azert szerzodtette a `boys mert tetszett neki milyen szepen siman dob a combine alatt, a tobbit mar ismerjuk. (o dobalni volt meghivva)Delonso_Asszem Romot nem draftolta senki...gabokockaEz Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.Delonso_
---
több mint 11 éve
UDFA volt, azert szerzodtette a `boys mert tetszett neki milyen szepen siman dob a combine alatt, a tobbit mar ismerjuk. (o dobalni volt meghivva)Asszem Romot nem draftolta senki...gabokockaEz Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.Delonso_
több mint 11 éve
Asszem Romot nem draftolta senki...Ez Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.Delonso_
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ez Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovigRomora is emiatt figyeltek fel mert szepen dob.... Erzi gondolom hogy nem artana javitania az eselyein.
több mint 11 éve
köszi mindenkinek az észrevételeket, próbáltam tökéleteset írni de hamar kiderült, hogy most se sikerült mindenkit boldoggá tenni 😊 na de majd a saját GM-ek! 😀HöriEzután a mock után hiába is tagadnád, hogy szereted a Patset 😊
Do your job
több mint 11 éve
köszi mindenkinek az észrevételeket, próbáltam tökéleteset írni de hamar kiderült, hogy most se sikerült mindenkit boldoggá tenni 😊 na de majd a saját GM-ek! 😀Ez Bray számára miért jó? Nem értem, miért vállal be ilyet, vagy itt az ő munkáját kb. nem is fogják nézni a scoutok?somoskovig"közmunka" 😀 lehet jó pontot szerez vele alázatot tekintve. nincs jó hírneve ahogy a scouting riportban is írtam.
több mint 11 éve
Mi a csöcs ? Collins nincs a Combine-on ?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
teljesen jó, nagyon tetszik.(Te'o lecsúszhatna a 3. körig)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
új mock bowl.hu/bowlhu_mock_draft_20nagyon jó lett!
indexképeket most nem kaptok mert a videós szerencsétlenkedés épp elég idegszálamat tette tönkre.Höri
Eagles szemmel már tökéletes.