NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 213
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Valaki nem vette fel este a közvetítést és nem akarja megosztani? Tölteném 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Szintetizáltam 3 big boardot:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.reddit.com/r/nfl/comments/4gxppm/myles_jack_had_5_million_dollar_insurance_policy/akkor a végén lehet, hogy nem szomorkodni, hanem imádkozni láttam?
több mint 8 éve
A magyar verzió nem hiszem, hogy kikerül oda, pedig Höri és Márk 1. osztályú munkát végeztek az éjjel.köszi, akkor megnézemnemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
de lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
Negritis
empty taxi
bár ha torrentre hamarabb felkerül akkor lehet onnan nézem 😀
Negritis
Mondjuk az ESPN intrója se lett rossz.
www.youtube.com/watch?v=qwosNwskqOg
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
köszi, akkor megnézemnemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
de lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
Negritis
empty taxi
bár ha torrentre hamarabb felkerül akkor lehet onnan nézem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nemtom volt-e kérdés márMa este 11-től ismétlik.
Negritis
Madden hates me.
több mint 8 éve
nemtom volt-e kérdés márde lesz ismételve a hajnali draft közvetítés? sajna mai meló miatt nem tudtam nézni de érdekelne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
És annyit pofázik, mint Csita.Úgy néz ki, mint Tarzan és úgy játszik, mint Jane.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
empty taxi
több mint 8 éve
a hülyeségre mindig vevő lesz az biztos 😊szerintem speciális szituációkban már pályafutása korai szakaszában is tudna hasznos lenni.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szerintem speciális szituációkban már pályafutása korai szakaszában is tudna hasznos lenni.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Úgy néz ki, mint Tarzan és úgy játszik, mint Jane.Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
Höri
Madden hates me.
több mint 8 éve
Na de ilyen korán? Nagyon sok idő mire kinövi magát komolyan vehető elemmé.én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
én látom benne a potenciált, és a bustesély is alacsonyVoilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Höri
több mint 8 éve
Voilá: bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/nfl-draft-2016Túl korán. Reach
empty taxi
Szerkesztette: Höri
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 891
Csóró Eli Apple-re rájár a rúd. Nem elég, hogy megkérdezik tőle, nyilvánosan, hogy meleg-e, az egyik scout azért nem választaná, mert nem tud főzni, és szerinte életképtelen a csávó.Tipikus nő.
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/scout_red_flags_draft_prospect.html#incart_river_index
kapitnono
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Voilá:
Madden hates me.
több mint 8 éve
Sziasztok! Nem tudom hogy itt megkérdezhetem-e, de lesz az éjszaka draft követő? Mint ami minden meccsen van, csak most draft-al.
több mint 8 éve
túlokoskodod!Onyemata az új IdonijeVagy Vaughn Martin.
Höri
empty taxi
neki más volt a posztja
több mint 8 éve
Onyemata az új IdonijeVagy Vaughn Martin.
Höri
Madden hates me.
több mint 8 éve
Csóró Eli Apple-re rájár a rúd. Nem elég, hogy megkérdezik tőle, nyilvánosan, hogy meleg-e, az egyik scout azért nem választaná, mert nem tud főzni, és szerinte életképtelen a csávó.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/scout_red_flags_draft_prospect.html#incart_river_index
több mint 8 éve
a Dezsőben a móka éjfél körül kezdődik NFL network streammel, majd 2-kor átkapcsolnak a sportTV-re.
több mint 8 éve
Van két sleeperem, nem lennék meglepne, ha valaki a középső körök valamelyikében lecsapna rájuk.Az egyikük David Onyemata, aki Israel Idonijéhez hasonlóan Lagosban, Nigériában született és szintén a Manitobára járt. Meghívták a Shrine Game-re, 23 éves defensive tackle. Nyers, de baromi erős, 33-szor nyomta ki a 225 fontot a pro dayén, amivel Westerman mögött második lett volna a combineon. Néhány scout szerint 2 év alatt NFL kezdőjátékost lehetne belőle faragni, tehetséges, erős és termetéhez képest gyors. 2015-ben a CIS-ben megnyerte a J.P. Metras trófeát, amit a legkirályabb védőfalembernek osztanak minden évben. St. Petersburgben, a Shrine Game-n, amúgy kipróbálták defensive endként is, egy tackle mellett egy TFL-t és egy sacket csinált a meccsen. Várható volt, hogy meghívják a combine-ra, azonban ez nem történt meg, viszont a pro dayen mindenkit elkápráztatott. 17 csapat megfigyelője utazott Winnipegbe, mivel a liga szabályai nem hagyták hogy a Northwestern vagy a Minnesota pro dayén mutassa meg magát. 6'3" magas, 300 font, 40 yardja 5.06 másodperc, de egyébként hosszúak a karjai, nagyok a kezei, bitangerős a felépítése és a SPARQ rangsor szerint a második legatletikusabb belső védőfalember-prospect idén. 26 csapat képviselői keresték meg, némelyik négyszer-ötször is felhívta. Nem lennék meglepve ha már a negyedik körben lecsapna rá valaki, bőven lesz vele munka, de hatalmas az upsideja.
A másik játékos Ian Wells, aki defensive back és a Raiderses TJ Carriehez hasonlóan szintén az Ohio Bobcatsben játszott. Nem sok infó van róla, de az tuti, hogy Jalen Ramsey mögött a második legatletikusabb corner az idei prospectek között a SPARQ rangsor szerint. Utolsó szezonjában 12 meccsen volt kezdő, 2 picket szedett. Tömegét 202 fontnak írják, magassága 5'11", elég jól szerel, Carriehez hasonlóan akár safety is lehet belőle. Tavaly a Patriots vitt egy SPARQ király cornert a hetedik körben Darryl Roberts személyében a Marshallról, nincs kizárva, hogy Wellsre is draftpicket szán valamelyik csapat.
www.patriots.com/video/2016/02/11/2016-draft-prospects-ian-wells-cb-ohio
www.youtube.com/watch?v=5l5jWXZPAPA