NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 213
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
treckör ápdételvetöbb mint 8 éve
Klaci79
22 213
Nyilván kicsit késni fog a kezdés, hiyzen addig nem derül ki, hogy ki lesz a 2. kieső a mennyeiben. Arra pedig még Chicagoban is kíváncsiak 😊Mikor lesz a folytatas?ma 😀
4-5-6-7.korok?
Janek
18:00
Höri
több mint 8 éve
Srácok,létezik olyan oldal ahol láthatom,hogy posztonként ki maradt bent?kösziigen!
Peter
| www.nfl.com/draft/2016/tracker#dt-tabs:dt-by-position |
több mint 8 éve
Peter
1 224
Srácok,létezik olyan oldal ahol láthatom,hogy posztonként ki maradt bent?köszi
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Nem örülök neki, valaki viszont jól fog járni vele szerintem nagyon.
több mint 8 éve
ez 7 órája íródott kiEz az információ mikor jött ki egyébként, mert egész eddig nem nagyon lehetett nála ilyen sérülésről hallani. Vagy csak én hagytam ki valamit, de Baylor játékos lévén eléggé követtem őt.fáj a térdeMiért, kiderült miért csúszik, csak én lemaradtam?Vajon Billings UDFA lesz?lehet. TJ Clemmings mondjuk kiment hasonló háttérrel 4/110-re
Janek
Höri
gabokocka
Höri
Shawn84
twitter.com/Bischoff_Scott/status/726229578495184896
twitter.com/Bischoff_Scott/status/726235617311526912
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Ez az információ mikor jött ki egyébként, mert egész eddig nem nagyon lehetett nála ilyen sérülésről hallani. Vagy csak én hagytam ki valamit, de Baylor játékos lévén eléggé követtem őt.fáj a térdeMiért, kiderült miért csúszik, csak én lemaradtam?Vajon Billings UDFA lesz?lehet. TJ Clemmings mondjuk kiment hasonló háttérrel 4/110-re
Janek
Höri
gabokocka
Höri
több mint 8 éve
Jaylon Smith és Myles Jack is kiment, sztem őt is megkockáztatja vki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
fáj a térdeMiért, kiderült miért csúszik, csak én lemaradtam?Vajon Billings UDFA lesz?lehet. TJ Clemmings mondjuk kiment hasonló háttérrel 4/110-re
Janek
Höri
gabokocka
több mint 8 éve
Miért, kiderült miért csúszik, csak én lemaradtam?Vajon Billings UDFA lesz?lehet. TJ Clemmings mondjuk kiment hasonló háttérrel 4/110-re
Janek
Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Vajon Billings UDFA lesz?lehet. TJ Clemmings mondjuk kiment hasonló háttérrel 4/110-re
Janek
több mint 8 éve
* lehet.ne legyél gonosz, ez most Ik nagy estéje.*Ha 2/6ra még bent lesz Myles Jack, sanszos hogy a csúszása véget ér.Quinn Mallory is mindig azt hitte
iktriad
Höri
Amadeus91
És járt a +1 a Sliderses hszért zsenikém.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 891
ne legyél gonosz, ez most Ik nagy estéje.Ha 2/6ra még bent lesz Myles Jack, sanszos hogy a csúszása véget ér.Quinn Mallory is mindig azt hitte
iktriad
Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Ha 2/6ra még bent lesz Myles Jack, sanszos hogy a csúszása véget ér.Quinn Mallory is mindig azt hitte
iktriad
több mint 8 éve
Aki nem vette fel, az megteheti ma este 11től.Ha 2/6ra még bent lesz Myles Jack, sanszos hogy a csúszása véget ér.
twitter.com/JasonColeBR/status/726120493300985856
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Valaki nem vette fel este a közvetítést és nem akarja megosztani? Tölteném 😊+1
nasheem
több mint 8 éve
www.sbnation.com/college-football/2016/4/29/11533914/laremy-tunsil-nfl-draft-2016-twittter-instagram-hack-ncaaAnd also, they passed on a potentially great player because of weed. Weed!van benne valami...
NFL teams employ people connected to violent crimes. NFL teams have employed accused rapists, accused murderers and players actually convicted of domestic abuse.
NFL teams have the right to avoid drafting a player like Josh Gordon, who has missed over a year due to the NFL's marijuana policy. But they could've found out Tunsil is not Gordon 2.0 by learning about him.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Klaci79
22 213
Ha Te mondod biztos így van. Mégis látod, szinte kivétel nélkül oda mockolták őket.Szerintem egyelőre egyikük esetében sem lehet igazi csúszásról beszélni, még reális értékükön kelhetnek el mind a hárman. Számomra az volt az érthetetlen, hogyan lehetett Raglandbe vagy Robinsonba top 15-ös prospectet látni, meg olykor azért Reed is feltűnt ott a mockokban.Szintetizáltam 3 big boardot: bowl.hu/2016-nfl-draft-top-50-jatekos-a-2-napraA 3 Bama playa az elején nem kis meglepetés. Mondjuk Ragland-tól és Robinson-tól se voltam különösebben elragadtatva, de hogy mind a 3 csússzon...ez azért nekem meglepetés
empty taxi
Klaci79
vassadi
De így legalább kifejezetten erős lesz ez a 2. kör...
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Szerintem egyelőre egyikük esetében sem lehet igazi csúszásról beszélni, még reális értékükön kelhetnek el mind a hárman. Számomra az volt az érthetetlen, hogyan lehetett Raglandbe vagy Robinsonba top 15-ös prospectet látni, meg olykor azért Reed is feltűnt ott a mockokban.Szintetizáltam 3 big boardot: bowl.hu/2016-nfl-draft-top-50-jatekos-a-2-napraA 3 Bama playa az elején nem kis meglepetés. Mondjuk Ragland-tól és Robinson-tól se voltam különösebben elragadtatva, de hogy mind a 3 csússzon...ez azért nekem meglepetés
empty taxi
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 213
Szintetizáltam 3 big boardot: bowl.hu/2016-nfl-draft-top-50-jatekos-a-2-napraA 3 Bama playa az elején nem kis meglepetés. Mondjuk Ragland-tól és Robinson-tól se voltam különösebben elragadtatva, de hogy mind a 3 csússzon...ez azért nekem meglepetés
empty taxi