NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ezért mondtam, hogy ha arra gondolsz, akkor oké, csak fura volt odakeverni a gyorsasághozEn jatekara mondtam, nem a sebessegere. Mozgasat, labmunkajat, iranyvaltasait, furgeseget nezve nekem tisztara Welker ugrik be rola.Épp az, hogy Welker (meg Edelman, Amendola és a többi slotmukink) is fürge volt, kis területen (gyorsulás, agilitás, irányváltás), végsebességben kevésbéÉs Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikAz nem meglepo, a csavo versenyszinten futkarozott, asszem Denzel Wardot is lefutikazta. Welker 2.0.
Wyatt
Stez
Welker 4.65-öt futott, Edelman 4.52-je kifejezetten combos volt, Amendolának is 4.58 volt. Szóval azt külön elfogadom, hogy játékra Wes 2.0, de a sebességet nem keverném ide, mert abban ég és föld
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
En jatekara mondtam, nem a sebessegere. Mozgasat, labmunkajat, iranyvaltasait, furgeseget nezve nekem tisztara Welker ugrik be rola.Épp az, hogy Welker (meg Edelman, Amendola és a többi slotmukink) is fürge volt, kis területen (gyorsulás, agilitás, irányváltás), végsebességben kevésbéÉs Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikAz nem meglepo, a csavo versenyszinten futkarozott, asszem Denzel Wardot is lefutikazta. Welker 2.0.
Wyatt
Stez
Welker 4.65-öt futott, Edelman 4.52-je kifejezetten combos volt, Amendolának is 4.58 volt. Szóval azt külön elfogadom, hogy játékra Wes 2.0, de a sebességet nem keverném ide, mert abban ég és föld
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Épp az, hogy Welker (meg Edelman, Amendola és a többi slotmukink) is fürge volt, kis területen (gyorsulás, agilitás, irányváltás), végsebességben kevésbéÉs Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikAz nem meglepo, a csavo versenyszinten futkarozott, asszem Denzel Wardot is lefutikazta. Welker 2.0.
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
És Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikAz nem meglepo, a csavo versenyszinten futkarozott, asszem Denzel Wardot is lefutikazta. Welker 2.0.
Wyatt
több mint 5 éve
Coughlin szólt Haskinsnek 2 napja az interjún, amikor találkoztunk vele, hogy ne strapálja magát, sőt húzza be a kéziféket 1/7-en úgy is kivisszük. Ezért futott olyat, amit. 😉 Nincs itt semmi látnivaló. 😊
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
És Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikjó csaj?
Wyatt
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
És Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozikStez hatásköre az análizálás 🤣🤣🤣
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
És Izabella 4.31-éről senki sem beszél? A szegény pici négerekkel már senki sem foglalkozik
több mint 5 éve
Nem csabultam el, tovabbra is ugy gondolom, hogy peldaul AJ Brown tobbre viszi az NFL-ben, mint Metcalf.Meg mert elképzelhetőnek tartottam,hogy a Combin után mégis elcsábult.Tudom negatív volt vele kapcsolatban de ha vissza olvasol egyre mérséklődött nála ez a negatív hangulat.És őszinte leszek nem voltam benne biztos hogy nem változott a véleménye.Ezt az előző tíz hozzászólása után tényleg megkérdezed? 😀Te személyszerint ha GM vagy kiválasztanád top 10 ben ??Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Nekem egyebkent nagyon Kevin White-beutese van a sracnak, elkepeszto potencial es igazi athletic freak, papiron a csavonak nincsen gyengeje, de ahogy a palyara kerul, megall a tudomany, mert egyszeruen keptelen a mozgasat es az utvonalait olyan szintre fejleszteni, hogy ervenyesulni tudjon a cornerek ellen.
Stez
Amadeus
Metcalf meg ezzel a Combine-nal nalam biztos top10. Itt a nagy kerdes az lesz, ki az, aki az allando serulesei miatt odzkodni fog a kivalasztasatol.
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Kozben Bosa 29-et nyomott bench pressen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg mert elképzelhetőnek tartottam,hogy a Combin után mégis elcsábult.Tudom negatív volt vele kapcsolatban de ha vissza olvasol egyre mérséklődött nála ez a negatív hangulat.És őszinte leszek nem voltam benne biztos hogy nem változott a véleménye.Ezt az előző tíz hozzászólása után tényleg megkérdezed? 😀Te személyszerint ha GM vagy kiválasztanád top 10 ben ??Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Nekem egyebkent nagyon Kevin White-beutese van a sracnak, elkepeszto potencial es igazi athletic freak, papiron a csavonak nincsen gyengeje, de ahogy a palyara kerul, megall a tudomany, mert egyszeruen keptelen a mozgasat es az utvonalait olyan szintre fejleszteni, hogy ervenyesulni tudjon a cornerek ellen.
Stez
Amadeus
Metcalf meg ezzel a Combine-nal nalam biztos top10. Itt a nagy kerdes az lesz, ki az, aki az allando serulesei miatt odzkodni fog a kivalasztasatol.
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ezt az előző tíz hozzászólása után tényleg megkérdezed? 😀Te személyszerint ha GM vagy kiválasztanád top 10 ben ??Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Nem. De az nem mervado, en mit mondok. Engem mar szimplan a serulesmultja annyira zavarna, hogy nem adnek erte ilyen eros cetlit. 15 korulit mar talan adnek. Talan.Te személyszerint ha GM vagy kiválasztanád top 10 ben ??Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Te személyszerint ha GM vagy kiválasztanád top 10 ben ??Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Stez
Amadeus
Stez
több mint 5 éve
Skacok Kyler Murray futott már 40 yardot??? Ha igen mennyit ?Futott. Lepipalta Leon Sandcastle-t!
Előre is köszi.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Skacok Kyler Murray futott már 40 yardot??? Ha igen mennyit ?Nem. Skippel minden drillt.
Előre is köszi.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Skacok Kyler Murray futott már 40 yardot??? Ha igen mennyit ? Előre is köszi.
több mint 5 éve
Egy halom picketek van, oda fogtok huzni eloszor, amelyik poszton az illeto Grudenek szerint a legnagyobb pluszt tudja adni. A tobbire meg huztok kesobb. Ez siman lehet rusher, de WR is. Barmelyiket huzzak, nem lehet azt mondani, hogy na, ez fos, mert posztra jo, az meg mindenki szubjektiv meglatasa, hogy o szerinte ki lesz bust, meg ki lesz kiraly.hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Stez
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
hát, ha ilyen svájci sajt védelemmel WR-t húzunk 1/4-re, akkor elbaszott franchise vagyunk. Tök mindegy, hogy ez a gyerek am domináns lesz-e, vagy sem.Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Stez
több mint 5 éve
Hat no offense, de tenyleg siman kinezem Grudenbol, hogy behuzza, ha o elhiszi ennyibol, hogy a gyerek dominans lesz.4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kellett egy 20 000. hsz4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
Amadeus
Amúgy nincs Megatron és Metcalf között 5 centi
Megatron 195.58 centi, Metcalf meg 191.4525 az alig 4.1275 centi, szóval kérném az ilyen pofátlan túlzásokat mellőzni a továbbiakban
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Fu, atyaeg, mert ezt mondtamFu, atyaeg, akkor mar mindjart minden masban is pont olyan, mint Calvin Johnson! 8O4.33Metcalf 6'3, Megatron 6'5, ot centi kulonbseg van koztuk. De muti mar, legyszi, honnan az info, hogy majdnem olyan gyors, mint Johnson? Csak mert Megatron rohogve repesztett folyton-folyvast 4.3-akat, Metcalf szerintem 4.5-ot fog futni. Megatron raadasul a korahoz kepest jol futotta a route-okat, Metcalfnal ez kb. atlagos szint.majdnem akkora és majdnem olyan gyors mint Calvin Johnson.Kivancsi leszek erre a Metcalf-hype-ra, a csavonak 21 evesen nincs mar ep testresze, raadasul azzal, hogy ennyire szetgyurta magat, en szerintem a mozgasa nemileg meg fog torni. El fogjak vinni a top15-ben, de hogy o valojaban mennyire lesz eredmenyes az NFL-ben... Nekem azert akadnak ketsegeim, foleg a szivossagat illetoen, a teste nem fogja birni szvsz.És miért is ekkora körülötte a hype ? Mit keres egyáltalán egy ilyen erős WR classban top10 WR között. Mert egyetem szinte semmit sem mutatott. Okés, hogy 230(240?) font, de az mióta előny ez egy WRnek, pláne mostanság amikor a szeparációs WR-ek virágkorukat élik.
Stez
Sixo
elképesztő nagy potenciál van benne.
braxa88
Szoval akkor tehat mindenben majdnem olyan jo, mint Megatron, csak igazabol semmiben?
Stez
én basztam el bocs. nem majndem olyan gyors, hanem pont olyan gyors mint Calvn Johnson 😕
braxa88
Stez
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
4.33 és 4.38. Jól lelassult attól, hogy szétgyúrta magát. Megvan a tökéletes Raiders-pickennyire szurkolsz annak, hogy töröljem magam bazzeg?
Wyatt
több mint 5 éve
Fu, atyaeg, akkor mar mindjart minden masban is pont olyan, mint Calvin Johnson! 8O4.33Metcalf 6'3, Megatron 6'5, ot centi kulonbseg van koztuk. De muti mar, legyszi, honnan az info, hogy majdnem olyan gyors, mint Johnson? Csak mert Megatron rohogve repesztett folyton-folyvast 4.3-akat, Metcalf szerintem 4.5-ot fog futni. Megatron raadasul a korahoz kepest jol futotta a route-okat, Metcalfnal ez kb. atlagos szint.majdnem akkora és majdnem olyan gyors mint Calvin Johnson.Kivancsi leszek erre a Metcalf-hype-ra, a csavonak 21 evesen nincs mar ep testresze, raadasul azzal, hogy ennyire szetgyurta magat, en szerintem a mozgasa nemileg meg fog torni. El fogjak vinni a top15-ben, de hogy o valojaban mennyire lesz eredmenyes az NFL-ben... Nekem azert akadnak ketsegeim, foleg a szivossagat illetoen, a teste nem fogja birni szvsz.És miért is ekkora körülötte a hype ? Mit keres egyáltalán egy ilyen erős WR classban top10 WR között. Mert egyetem szinte semmit sem mutatott. Okés, hogy 230(240?) font, de az mióta előny ez egy WRnek, pláne mostanság amikor a szeparációs WR-ek virágkorukat élik.
Stez
Sixo
elképesztő nagy potenciál van benne.
braxa88
Szoval akkor tehat mindenben majdnem olyan jo, mint Megatron, csak igazabol semmiben?
Stez
én basztam el bocs. nem majndem olyan gyors, hanem pont olyan gyors mint Calvn Johnson 😕
braxa88