NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
En amugy nem olvastam utana tegnap, mivel ugy volt, hogy Greedy mindent nyomni fog a Combine-on, aztan peldaul meglepve tapasztaltam, hogy hosunk tojt peldaul bench presst csinalni, ami azert igen erdekes valakitol, akinel egyebkent is hozzaallasbeli problemakat sejtenek a hatterben.Arrol nem is beszelve, hogy repesztett egy brutal 40-et, majd kozolte, hogy begorcsolt a laba, ugyhogy szamara ennyi volt a Combine.
Ezt a palit nem lehet hova tenni.
több mint 5 éve
katonadani
453
plusz nem nyomja végig a repeket, megáll a play vége előtt és így a játék késői szakaszában elszakadnak az elkapók.Így ki fog menni 1/10 előtt 😕Nem vagyok biztos benne. A legtobben nem a sebesseget emlegettek nala red flagkent, hanem azt, hogy kisse soft, latszolag nem szeret szerelni, mintha nem menne bele szivesen az utkozesekbe. Hozzaallasbeli problema. Azt pedig nagyon-nagyon nem szeretik a GM-ek, az ilyen jatekosoktol rengetegen odzkodnak.
twitter.com/NFL/status/1102582076153323520?s=19
Cruyffista
Stez
hasonló hozzáállás probléma
több mint 5 éve
Egyszer steril körülmények közt futni, nem ugyanaz, mint élesben futni, ütközni, futni, ütközni, akár 30-40 alkalommal egy meccsen. Ráadásul az előbbiből semmi nem derül ki az utóbbira nézve.Már lehet írtam a Dalnoki anekdotát, amikor a csehszlovákok elleni meccsre keszülve mondták neki, hogy a csehszlovák szélső nagyon gyors, ő annyit kérdezett: -Sántán is?
több mint 5 éve
Így ki fog menni 1/10 előtt 😕Nem vagyok biztos benne. A legtobben nem a sebesseget emlegettek nala red flagkent, hanem azt, hogy kisse soft, latszolag nem szeret szerelni, mintha nem menne bele szivesen az utkozesekbe. Hozzaallasbeli problema. Azt pedig nagyon-nagyon nem szeretik a GM-ek, az ilyen jatekosoktol rengetegen odzkodnak.
twitter.com/NFL/status/1102582076153323520?s=19
Cruyffista
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Így ki fog menni 1/10 előtt 😕twitter.com/NFL/status/1102582076153323520?s=19
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hát akkor ez nagyon nem volt 1.554.86-ot futott a tesó...2 századdal lassabb volt.A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Mondjuk egész jól elboldogul azóta...
twitter.com/PFF/status/1102248567471783936
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
4.86-ot futott a tesó...2 századdal lassabb volt.A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Mondjuk egész jól elboldogul azóta...
twitter.com/PFF/status/1102248567471783936
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Az semmi.Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
Amadeus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Plusz Newcastle. 😊Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
Amadeus
Azért Győri ETO (női kézi) és Duke/Kansas (kosár) szurker is vagyok. 😊
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az a kérdés, hogy az új stábbal lesz-e valami előrelépés, illetve, hogy sikerül-e az FA-n és a drafton kellően megerősíteni a falat és hozni legalább két jó célpontot. Mondjuk ha elpasszolják Rosent egy 1. kör vége/2. eleje pickért, akkor az érte kapott picken legalább lehetne valami előrelépés, igaz, ez esetben a topvédő ugye nem jöna Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szétbaszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
4,84 etA tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Lealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szétbaszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 5 éve
twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk most Jeremiah szerint nem is 1.6 és 1.65 volt Bosa, hanem 1.55 az első 10-esen. Ha ez az adat a helytálló, akkor az viszont marha jó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kezd el szokni 😃 Mert a végén lehet nálatok köt ki !A nagy arc isTyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Amadeus
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, szerintem én is ezt írtam, és valóban nem számít ez túl sokat, de ettől még egy 300 fontos embertől is látott 4.84 azért kevéssé lelkesítő számomraSzerintem pont nem a 40 yard a legfontosabb gyakorlat egy DL embernél, max az első 10-15 yard abban meg nem volt olyan rosszMondjuk Nicknek legalább az első 10-es nem olyan vacakTyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Wyatt
kapitnono
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Kevin White nagy király volt már a wvu-n is, őt legalább láttuk labdát elkapni.Sweat 40 yardos ideje kemény, csak hát az egész combine továbbra is annyira értelmetlen, amíg pont a legkevésbé fontos dolgokat hájpolják benne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mennyire vicc mar, hogy valaki egy szaros 40 yardos sprintet sem tud lefutni serules nelkul? Dexter Lawrence-nek konkretan megy kukaba a napja, mert labserulest szenvedett. Komolyan, a hideg kiraz az ilyen uveg emberektol.