NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerintem a pecc lesz az 1/1Majd 2021-ben, aztán jöhet, aminek jönnie kell 😊
Janek
több mint 5 éve
Tua jobb mint Herbert?Én idén előbb vittem volna Haskinst, mnt Herbertet...
steelwolf
több mint 5 éve
Tua jobb mint Herbert?
több mint 5 éve
két éve a Jetsről mondták(nem alaptalanul), hogy elképzelni nem tudják hogyan fognak akár két győzelmet is összekaparni a szezonban, közelebb állanak a 0-16hoz mint az 1-15höz ennyire nulla támadókkal a csapatban... aztán összehoztak egy 5-11-es szezontÉn is elég trágyának tartom a Halak keretét, de most végre értelmes(nek tűnő) edzőket hoztak oda, szerintem messze lesznek az 1/1-től
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Khm, és a Cardinals 2018-as 1/10+2019-es 1/1-ese már túl régen volt? 😀Az 1982-83 Baltimore Colts az egyetlen a draft érában, amelyik első körben két egymást követő évben QB-t vitt. 1/4, majd 1/1Olyan volt már ,hogy ugyanazon csapat 2 egymás követő évben is 1/1 QB vitt ki ?? 🤔És a Cards draftol elsőnek!! 😉Akkor most beszélgessünk arról 2020ban ki lesz 1/1- választott? 😛😊Elég valószínű, hogy QB, nagy az esély rá, hogy Tua.
dande
Cruyffista
nagir
Rózsa Sándor (betyár)
katonadani
Btw egyetértek, ez a Miami mindent feltett arra a holt szezonban, hogy 1/1-es legyen. Ezek után trade-elnek a draft alatt Rosenért. Tapzs
több mint 5 éve
nem igen kommunikált róla, de Höri visszatért cikkírókéntfuzovelkifele.com/2019/05/iden-vedjuk-le-a-passzt-buccaneers-draftertekelo/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Akkor a háromból kettő megy PO-ba.Szinte biztos, hogy Tua lesz az 1/1, ha el nem szúrja az idényt, a boardokon legálabb is, mert szerintem a Giants lesz az 1/1 húzó, szóval érdekes helyzet alakulna ki. Ha így lesz persze...En meg biztos vagyok benne, hogy nem a Giants lesz az 1/1. Ez a jelenlegi Miami szerintem Rosennel siman rosszabb, de a Bengalsban sem latok annyit, mint a Giantsben.
Chargers LT
Stez
több mint 5 éve
Szinte biztos, hogy Tua lesz az 1/1, ha el nem szúrja az idényt, a boardokon legálabb is, mert szerintem a Giants lesz az 1/1 húzó, szóval érdekes helyzet alakulna ki. Ha így lesz persze...En meg biztos vagyok benne, hogy nem a Giants lesz az 1/1. Ez a jelenlegi Miami szerintem Rosennel siman rosszabb, de a Bengalsban sem latok annyit, mint a Giantsben.
Chargers LT
több mint 5 éve
Szinte biztos, hogy Tua lesz az 1/1, ha el nem szúrja az idényt, a boardokon legálabb is, mert szerintem a Giants lesz az 1/1 húzó, szóval érdekes helyzet alakulna ki. Ha így lesz persze...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ez retek, Epenesa 1/1 és in10 Zsödi meg Cídíí, akkor...legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)itt az első 2020-as mock is 😊
és a löfli által betett első mock is sok nevet eltalált
www.sbnation.com/nfl/2018/4/30/17298278/2019-nfl-mock-draft-christian-wilkins-dexter-lawrence-nick-bosa-ed-oliver-drew-lock-justin-herbert
mondjuk Mitch Hyatt UDFA lett
r.baggio
www.sbnation.com/nfl/2019/4/29/18520843/2020-nfl-mock-draft-tua-tagovailoa-justin-herbert-chase-young-grant-delpit
Löfli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mindig meglep a tudásotok.És egyben le is nyügöz.Nem teljesen.jól értelmezem ,hogy a chargersbe egy egyetem még sosem játszó QB-t mockolnak, mert szép nagy darab?legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)itt az első 2020-as mock is 😊
www.sbnation.com/nfl/2018/4/30/17298278/2019-nfl-mock-draft-christian-wilkins-dexter-lawrence-nick-bosa-ed-oliver-drew-lock-justin-herbert
r.baggio
www.sbnation.com/nfl/2019/4/29/18520843/2020-nfl-mock-draft-tua-tagovailoa-justin-herbert-chase-young-grant-delpit
Löfli
Sixo
Ízözön True freshmanként 2016-ban a szezon folyamán egyre több lehetőséget kapott Greyson Lambert kárára. 2017-et kezdő QB-ként kezdte, aztán megsérült a térde, így kapott lehetőséget a másik egykori sztár recruit irányító, Jake Fromm, aki nagydöntőig vezette a Dawgst, ezek után döntött úgy Eason h irány haza Washingtonba, ahol ugye 2018-ban nem játszhatott a transzferszabályok miatt.
empty taxi
Hogy a viharba tudtok ennyi mindent ? (Én ha 100 évig élek se tudok ennyi információt begyűjteni erről a sportágról,mint ti.)
több mint 5 éve
Nem teljesen.jól értelmezem ,hogy a chargersbe egy egyetem még sosem játszó QB-t mockolnak, mert szép nagy darab?legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)itt az első 2020-as mock is 😊
r.baggio
Löfli
Sixo
Ízözön True freshmanként 2016-ban a szezon folyamán egyre több lehetőséget kapott Greyson Lambert kárára. 2017-et kezdő QB-ként kezdte, aztán megsérült a térde, így kapott lehetőséget a másik egykori sztár recruit irányító, Jake Fromm, aki nagydöntőig vezette a Dawgst, ezek után döntött úgy Eason h irány haza Washingtonba, ahol ugye 2018-ban nem játszhatott a transzferszabályok miatt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
több mint 5 éve
jól értelmezem ,hogy a chargersbe egy egyetem még sosem játszó QB-t mockolnak, mert szép nagy darab?legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)itt az első 2020-as mock is 😊
r.baggio
Löfli
több mint 5 éve
legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)itt az első 2020-as mock is 😊
r.baggio
több mint 5 éve
mondjuk lock ha olyan szezont tolt volna idén mint tavaly akkor nem csúszott volna eddig. Csakhát visszaesettEgyébként a kövi draft abból a szempontból izgi lesz, hogy főként WR-ek és OT-k emelkednek ki, ilyenkor szokott az lenni, hogy minden qb-needes csapat becserél a top5-be. Talán Jeudy-t elviszik magasan az elkapók közül. Tua mellett Fromm, Eason és Herbert emelkedik ki. Ez egy erősebb qb-class lesz mint a tavalyi.Tavaly ilyenkor Greedy volt a tuti kovetkezo PP, betonbiztos top5-oskent, mellette egy rakat cornert vartak a top15-be, meg peldaul Haskinst, illetve Herbertet es Drew Lockot, de volt tobb elkapo is emlitve. Hat, ebbol jo sok minden alakult ugy, ahogy vartak.
Cruyffista
Na, en pont ezt varom a kovetkezo evre is. Herbert szvsz top10-be kezdi, de marciusra a top20-ba sem lesz mar, de a most hype-olt elkapok es cornerek fele is kiesik a pixisbol jovo februarra mar.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
katonadani
453
Az 1982-83 Baltimore Colts az egyetlen a draft érában, amelyik első körben két egymást követő évben QB-t vitt. 1/4, majd 1/1Olyan volt már ,hogy ugyanazon csapat 2 egymás követő évben is 1/1 QB vitt ki ?? 🤔És a Cards draftol elsőnek!! 😉Akkor most beszélgessünk arról 2020ban ki lesz 1/1- választott? 😛😊Elég valószínű, hogy QB, nagy az esély rá, hogy Tua.
dande
Cruyffista
nagir
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Feltűnt a scoutoknak h nem egy nagy atléta.legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)Az hagyján de T J Edwards is 21. helyről! Vele pl mi történt? Reméljük egy ölünkbe pottyant egy gyémánt 😊
r.baggio
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)Az hagyján de T J Edwards is 21. helyről! Vele pl mi történt? Reméljük egy ölünkbe pottyant egy gyémánt 😊
r.baggio
több mint 5 éve
Herbertet fix 1/1-esnek irtak eleinte, aztan par hettel azelott, hogy egyaltalan eldontotte, hogy nem jon ki, mar akkor csomo helyen kicsuszott a top5-bol is. Nem egy helyen peldaul Lock is elotte volt.Tavaly ilyenkor Greedy volt a tuti kovetkezo PP, betonbiztos top5-oskent, mellette egy rakat cornert vartak a top15-be, meg peldaul Haskinst, illetve Herbertet es Drew Lockot, de volt tobb elkapo is emlitve. Hat, ebbol jo sok minden alakult ugy, ahogy vartak.Herbert szerintem is overrated, ő az idei class miatt lett felhúzva, bár szerintem innen sem emelkedett ki annyira.
Na, en pont ezt varom a kovetkezo evre is. Herbert szvsz top10-be kezdi, de marciusra a top20-ba sem lesz mar, de a most hype-olt elkapok es cornerek fele is kiesik a pixisbol jovo februarra mar.
Stez
Falemberek, korszakos elkapók ritkán csúsznak (Jeudy nagyjából akkora hype-ot fog kapni, mint tavaly Barkley), de persze bármi lehet, sok van még addig.
Cruyffista
több mint 5 éve
legelső komment tavaly májusból (Raekwon maradt végzős évére)és a löfli által betett első mock is sok nevet eltalált
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Tavaly ilyenkor Greedy volt a tuti kovetkezo PP, betonbiztos top5-oskent, mellette egy rakat cornert vartak a top15-be, meg peldaul Haskinst, illetve Herbertet es Drew Lockot, de volt tobb elkapo is emlitve. Hat, ebbol jo sok minden alakult ugy, ahogy vartak.Herbert szerintem is overrated, ő az idei class miatt lett felhúzva, bár szerintem innen sem emelkedett ki annyira.
Stez
Falemberek, korszakos elkapók ritkán csúsznak (Jeudy nagyjából akkora hype-ot fog kapni, mint tavaly Barkley), de persze bármi lehet, sok van még addig.
több mint 5 éve
Egyébként a kövi draft abból a szempontból izgi lesz, hogy főként WR-ek és OT-k emelkednek ki, ilyenkor szokott az lenni, hogy minden qb-needes csapat becserél a top5-be. Talán Jeudy-t elviszik magasan az elkapók közül. Tua mellett Fromm, Eason és Herbert emelkedik ki. Ez egy erősebb qb-class lesz mint a tavalyi.Tavaly ilyenkor Greedy volt a tuti kovetkezo PP, betonbiztos top5-oskent, mellette egy rakat cornert vartak a top15-be, meg peldaul Haskinst, illetve Herbertet es Drew Lockot, de volt tobb elkapo is emlitve. Hat, ebbol jo sok minden alakult ugy, ahogy vartak.
Cruyffista
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olyan volt már ,hogy ugyanazon csapat 2 egymás követő évben is 1/1 QB vitt ki ?? 🤔És a Cards draftol elsőnek!! 😉Akkor most beszélgessünk arról 2020ban ki lesz 1/1- választott? 😛😊Elég valószínű, hogy QB, nagy az esély rá, hogy Tua.
dande
Cruyffista
nagir